evet evet bi sürü patlıcanım var ablası :)))
ayy boş bulunup fazla aldım yaf salata falan yaparım die
ama yapmadımm
2 ay yeter bayramda yemek yapam
amiinn amiinnn
bende karnıyarık yaptım akşama
ben geldiimmmmmmm..nasılsınız bakalım??geçmişe şöyle bir göz atayım dedim çokta geri gidemedim ama eşlerle sorunlar var heraldee..ne tesadüf benimde öyle bugün..eşlerle küs olma günümü nedir
eline sağlıık canıımm
canmm hoşgeldiinn
evet ya herkes kocişiyle küsmüş :)))
barıştırmaya çalışıoz bizdee
Afiyet olsun canımDün akşamdan yapmıştım normalde birgün önceden yemek yapınca pek sevmiyorum ama ramazanda mecbur akşamdan yapıyorum.Dün 19:25'te açıldı iftar burda erken oluyor yani bende 6 da çıkınca hiçbişey yetişmiyor
hoşbulduk bitanemmm..benim barışmaya niyetim yok..çok sinirlendirdi beni
olsun canm ramazanda idare edersin artık
biz daha 8 de iftar yapıoz yaf :))
olsun canm ramazanda idare edersin artık
biz daha 8 de iftar yapıoz yaf :))
bublecim hoşgeldin cnm benim bugün dünya küsme günü herhalde
naber sen naptın ablan naptı merak ettim
kendimi paralıyorum canım birşeyler yapabilmek için..binbir parçaya bölünüyorum..iş,ev,çocuk bilmem ne derken..beyefendi dolapta ütülü hazır kıyafet bulduğuna şükredeceğine ütülemediklerimin hesabını soruyor bana..bende git daha iyi hizmet görenini bul ozaman benden bukadar dedim..çok sinirlendim yaa..canım çıkıyor benim kimsenin gördüğü yok..kızım zaten ömrümü yiyor resmen..başa çıkamıyorum çok yaramaz birşey oldu..iş bir taraftan ev işleri bir taraftan..birde üstüne böyle şeyler..çok bunaldım artıksiz niye küstünüz bacım yaa
hoşbulduk canım benim..ablam boşandı geçen ayın 6sında..hayatından gayet memnun valla:))bunlar 7-8 ay önce kredi ile ev almışlardı..eşi evi borcuyla beraber ablama bıraktı..ablam şimfi ödeyecek krediyi,eşyaları paylaştılar işte..ablam şimdi kendi evinde,yeni düzen kuruyor kendine..ama gerçekten çok memnun hayatından..üzerinden büyük bir yük kalktığı belli cidden
kendimi paralıyorum canım birşeyler yapabilmek için..binbir parçaya bölünüyorum..iş,ev,çocuk bilmem ne derken..beyefendi dolapta ütülü hazır kıyafet bulduğuna şükredeceğine ütülemediklerimin hesabını soruyor bana..bende git daha iyi hizmet görenini bul ozaman benden bukadar dedim..çok sinirlendim yaa..canım çıkıyor benim kimsenin gördüğü yok..kızım zaten ömrümü yiyor resmen..başa çıkamıyorum çok yaramaz birşey oldu..iş bir taraftan ev işleri bir taraftan..birde üstüne böyle şeyler..çok bunaldım artık
işte bazen anlayışsız olabiliyolar buble.yani biz çalışsakta mıçımızıda boşa demekki.anasını satim varya oturucan evde eşek gibi bakacak öyle olunca yaranılır belki.
mesaj yazma kısmım çok geç açılıyor,hatta bi ara geldim hiç açılmadı....
hiç iyi değilimomurgam bugünde kopma derecesinde ağrıyor...
akşam eve gidip yattım iftara 10 dk kala uyandım yedim biraz ağrım geçmemiş yattım sahurada dakikalar kala kaltım hemen atıştırdım ...ağrım geçmiş..rahatla uyudum işe gelene kadar..
ama bugün yine çok kötüyüm
oruçla ilgisi varmıdır acaba..2 gündür tutuyorum 2 gündür ağrıdan ölüyom..alakasız geliyor ama ilgisi varmı bilemiyorum...
yarın tutmıcam bakalım... 2 günde 1 kilo vermişim bu arada...49 kiloyum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?