canım eltine annene yada kayınvalidene versene ?
ben kapalı peynirleri sevmiyorum eşim yemez biz tadarak alırız sert yağlı
kelebekçim poğaça yada börekte değerlendirebilirsin güzel olur.
melikecim eşim çalışıyor çok şükür. 1,5 yıldır aynı yerde ama yüzdelikle çalıştığı için işlerin iyi olmasına bağlı. sağlık önemli tabiki.
ben okumadım yavru.ben 16.haftada hissetmiştimde ondan sordum.çok duygulanmıştım.işyerindeydim gözyaşlarım sessiz sessiz dökülmüştü yanaklarıma.çok güzel çok değişik bir duygu.eşimi aramıştım ağlamaklı oda korkmuştu bişeymi oldu diye dedim yavrumuzun hareketlerini hissettim hissediyorum.
ayyy kıyamam...senin büdüş yaramazmış hemen tepinmiş..benimki çok usluuuu heraldeeeben okumadım yavru.ben 16.haftada hissetmiştimde ondan sordum.çok duygulanmıştım.işyerindeydim gözyaşlarım sessiz sessiz dökülmüştü yanaklarıma.çok güzel çok değişik bir duygu.eşimi aramıştım ağlamaklı oda korkmuştu bişeymi oldu diye dedim yavrumuzun hareketlerini hissettim hissediyorum.
he ısıtırmısın nan ballll çok üşüyommmm :93::93::93::94::94:
ayyy kıyamam...senin büdüş yaramazmış hemen tepinmiş..benimki çok usluuuu heraldeee
ezerim mezerim cık diye...kalsın nan pehlülle uğraşamam mübarek ayda
eltimm mi kız benden peynir alır mı ooo allah korusun bi açılmış hayatta almazz
kayınvalidemde istemez bende vermem sanki almışda yiyememiş gibi bana biri verse kırılırım artıkçımıyım diye ... en iyisi poğaça yapayım
Kızlar gazozlu poğaçayı yaptım harika oldu.kelebekim bende poğaçanın içine beyaz peynir koydum.içine biraz kaşar rendeleyerek.benim eşimde çok almıştı bende öyle değerlendirdim.fenada olmadı.dün abimler gelmişti iftara.ömerim pide aldı abimde iki tane aldı bi yarımda evde vardı ev pide doldu.eşimin aldığını direk komşuya verdim.evde biraz bayatlayan var onları ne yapsam diye düşünüyorum.azcık kızartım üstüne sarmısaklı tereyağlı sosmu yapsam mantı gibi.bakacaz.
ne alakası var kız artıkçılıkla neticede annesi yani.böyle şeylerin lafı olmaz bence...
Behlül yanlış almış biz bunu yemiyoruz annecim yerseniz size veriyim dersin ne varki...
Eltinde zati para var huzur var maşallah almasın
Bu arada bimin tava yoğurdunu alanınız varmı.ben tadına baktım dün güzeldi
nevgülllllllllllll hepsi bi yana ebe beni dikiyo ne nançok korktum yazmayın böle şeyler
ada hoşgeldinn....
valla brck kimisi öyle düşünebiliyor.bizde salı günm eşimle arkadaşa davetliydik.evde yemeklerim vardı.eşimde düşündükü abim ve oğlu evde yok.(karısı köydeydi)bu yemekleri onlara götüreyimde yesinler.çıkartmış yukarıya abisi demiş ben akşamdan kalan yemeği yemem.ve onları geri gönderdi.eltimede dedim kocana yemek verdim ama akşamdan kalan yemeği yemiyomuş eşime öyle demiş, kendi bilir dedim bende.
aman yemesin bizim aramızda asla olmaz böle şeyler.kimse öle bişi düşünmez.yani tutupta elaleme vermiyorumki.ne garip insanlar var
laaa tırsık olma.bildiğin dikiş işte.
canım mütiş derecede yumurtalı ekmek çekiyo ne zamandır ama yapmadım en son yiyeli kimbilir kaç sene olmuştur.
bide reklamlarda zerde var onu denedinizmi nasıl bişi aşure gibimi
ay kızlar oruçluyken insan hep yemek konuşuyor
canım mütiş derecede yumurtalı ekmek çekiyo ne zamandır ama yapmadım en son yiyeli kimbilir kaç sene olmuştur.
ne bildiğin dikişi nan pantolmusun sen...
Eşimin tarafı çok yapar hakikisinide ben pek hoşlanmamıştım..aşurenin gözünü seveyimm
valla brck kimisi öyle düşünebiliyor.bizde salı günm eşimle arkadaşa davetliydik.evde yemeklerim vardı.eşimde düşündükü abim ve oğlu evde yok.(karısı köydeydi)bu yemekleri onlara götüreyimde yesinler.çıkartmış yukarıya abisi demiş ben akşamdan kalan yemeği yemem.ve onları geri gönderdi.eltimede dedim kocana yemek verdim ama akşamdan kalan yemeği yemiyomuş eşime öyle demiş, kendi bilir dedim bende.
aman yemesin bizim aramızda asla olmaz böle şeyler.kimse öle bişi düşünmez.yani tutupta elaleme vermiyorumki.ne garip insanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?