melikertancım çok güzel cnm tadı görüntüsüne gelince bu makarna baya bi iri görünüyor ve suyunu çekmemiş
lamecim lazanya nasıl bişi yedinmi yaptınmı onuda merak ediyorum
canım hiç yemedim, merakta etmedim....
Sanırım biraz önyargılı biriyim ben... Kerevizi bile eşim sayesinde yedim:)
ayy birde şuna bakın:))
*.hünerli bayanlar.*: Kıymalı makarna sosu
ahh canım yaaa.. soğuk bişeyler koy bari....telefonla konuşurken nasıl becerdim bilmiom ama kafamı sandalyeme çarptım beynim zonkluo resmenn
lameeee naptın sen yaaaaaaa offfffffffffffffffff
işte bydyr görüntüsü de biraz iştah açıcak yemeğin...
telefonla konuşurken nasıl becerdim bilmiom ama kafamı sandalyeme çarptım beynim zonkluo resmenn
canım afiyet olsun şimdiden... yalnız yumurtayı içne katarken dikkat et... löp löp olmasın içinde....casperım geçmiş olsun cnm , nedır bugun başına gelen böle ya
lamecım ya tarif makbule geçti bende emin olamamıştım o trften =)=) içinde pirinç unu ve nişsta vardı ama yumurta yoktu ilk defa denıycem senın tahınlı kurabıyeden sonra bunuda buyuk bi zevkle denıycem cnm =)
kızlar ben şu fırın poşetinde yapılan yemekleri merak ediyorum... çok pratik oluyodur var mı öyle yaptığınız yemek? ben bi kere tavuk yaptım fırın boşetinin düğümden sonraki kısmı yandı tepsiye yapıştıtavukta falan bişi yoktu ama tepsimi zor arıttım..
Merhabalar kızlar.biz sahura kalkamadık bakalım bugün nasıl geçecek.
Benim eşimde alyansını takmaz.benimde aklıma bişey gelmiyor.gelemezde adam işten başını kaldırmıyor.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tarifler havada uçuşmuş ama hiçbirine bakmıcam...iftara yakın bakarım....
Akşam çorbanızı yapamadımmmm....tam eve gittik anneciğim aradı bişi yapma geliyoruz diye
evde ne yemek varsa yüklenmiş ablamlarla beraber geldiler..kıyamamış yemeğim yok demiştim telefonda..bize gelin demişti olmass demiştim..oda dayanamamış işte ana yüreği....
Hoşgeldin balll maşallah annenin ellerine sağlık ana yüreği kıyamaz işte cnm..
ben çok acıktım yahu kızlar
kıyamam yaaaaaaaaa
sağol cnm...
Dur bismillah ya sabah sabah başlama acıktım demeye..akşam olmaz walla..
Ağlama bebemmm bende sana kıyamam..mendilini yiyim kocaman bide pembepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?