aynen benim ki de 2 kere kaybetti artık takmıyo ben de takılmıyorum artık...
hava aynı kış gibi yaw
bal sen cinsiyetini nezaman öğreniyosun.hissettinmi bebeğin hareketlerini.
yüsük konusundan bahsetmişsiniz, biz parmağımızdan hiç çıkartmadık. eşim işi nedeniyle bazen çıkartmak zorunda kalıyordu iş yerinde parmağı yanıp yara oluyordu. ben hiç çıkartmadım, taki 3 sene önce borç yüzünden yüsüklerimizi satana kadarşu an ikimizinde parmağında yüzük yok!
he valla sabahta gelirken ıslandımmm , üşüyommmm şuannnn :84::84:
yüsük konusundan bahsetmişsiniz, biz parmağımızdan hiç çıkartmadık. eşim işi nedeniyle bazen çıkartmak zorunda kalıyordu iş yerinde parmağı yanıp yara oluyordu. ben hiç çıkartmadım, taki 3 sene önce borç yüzünden yüsüklerimizi satana kadarşu an ikimizinde parmağında yüzük yok!
KIZLAR biz hep ezine peynir alıyoduk bu seferki market alışverişinde eşim yörsanın noormal peynirini almış pek yenmiyo sizce poğaçanın içine koysam olur mu yaklaşık 1 kilo peynir(((
ayy hergün yazıyom bıkçaksınız beeeee
aklınızda tutun nasipse yarın öğrencem :)) hareket henüz hissetmedim 19 haftalık filanken hissediliyomuş ilk hamişlikte..
az önce hastaneden aradılar..dedim Allah randevum iptal edilcek heralde..1,5 saat ertelesek olurmu dediler..ii dedim olur..yaramaz kuzu iyice merak ettircek yani..
gel saram sarmalam zaten sende kuş kadarsın..ısıtam gell
.
KIZLAR biz hep ezine peynir alıyoduk bu seferki market alışverişinde eşim yörsanın noormal peynirini almış pek yenmiyo sizce poğaçanın içine koysam olur mu yaklaşık 1 kilo peynir(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?