hmm güzelmiş canım batu ama sanki bi şey eksik gibi...
Bartu falan olsa??
Paşam bu aralar çok usluBlue teyzesi . Kramplar giriyordu artık olmuyor hamdolsun . Cenabı Allahım darısı siz güzel fıstıkların başına hayırlısıyla .
bartunun anlamıda çok güzeldi benim alt komşumun oğlunun ismi dünyalara tatlısı tombik çıkmaz bizdenIlk türk hükümdar gibi bişeydi sanırım...
en değerli varlığa sahip olacaksınız canım bundan değerli parçamı olur:)) sıkma canınıı bak millet olsun diye milyarlarca para harcıyo,çok şükür sizinki yakında gelcek:))
hmm güzelmiş canım batu ama sanki bi şey eksik gibi...
bartu falan olsa??
Eski kağanlardan biriydi sanırsam .bartunun anlamıda çok güzeldi benim alt komşumun oğlunun ismi dünyalara tatlısı tombik çıkmaz bizdenIlk türk hükümdar gibi bişeydi sanırım...
Kızlar diğer konu da moderatör üyenin diğer adresini açıklıyorum demiş açıklamamış millet hala o konnu da bekliyo hani bi olay oolur da millet sokaklara falan dökülür ya çok komik oldu bu ya ama ben de merak ediyorum ne yalan söliimm
hadi iyi akşamlar hayırlı iftarlarrrr öpüldünüzzz mucukk mucukkk
Sağ ol Bluem
Balım iyiyiz fıstık siz nasılsınız bakayım inşallah sizde çok iyisinizdir . öpüldü miniğin .
kızlar.. çıkıyorum... iyi akşamalr hepinize..
ii akşamlar herkeseeeeeeeee
bende çeyrek alıp kenra koymk isitodum ama bu kdr yuksekkende çeyrek alınıırmı sizce fikir verin bana kzılar sınır oldum ya 120-130ken almadıma binbin pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?