ben çalışıyorum zaten oğluma adamakıllı bir bakıcı ayarlayamadım eşim yüzünden.şimdi buda böyle oldu.diğer elticikler zaten deyip duruyorlardı buna düşersen asla bakmayız sana diye.bakalım ne olacak.sanki bana malum olmuştu akşam da eşime dedim annen iyice kendini bırakmaya başladı eğer kötü olursa bişey yapamazsak birini tutarız biraz fazla para verir hem enesi hem kayganayı baktırırız.ne bilim allah büyük.
geçmiş olsun canım..ama çalışmayan eltilerin bakar sana düşmezki bakmak tatlım sen çalışıyorsun.sen yokkende evine kimse giremez..iyileşene kadar baksınlar ne varki..
abla doğru söylüyo biricik çalışmayan eltilerin var sa sana bakmak düşmez ki ? doğru değil mi ...
saol böcum moral oldu =) silcem aslında mecburen beklıom kapının önu kaldırım çalşması var onların rezaletini çekioz heryer toz oluyor camlarım fena haftasonuna bıterse silmeye başlıcam camlarım çok fena oldu =(ağrım yok şükür ama beklıyorum aman olmasın ağrı mağrı:97:
sende yokmu kurabıye tarıfı
mblue sen cam sılcen ya kesın yağmur yağarben sılınce öle oluo ama benım camlarıma şükür gelmıo
bende beyazları yıkadım bugun ütülerım
bugunde nevresım ve renklıler
günaydın lameciimmm
amann ben izlemediimm
link dün verlmişti ama nerdedir bilmiomm
1 paket krem şantiyle 1 bardak yağ çırp canımm
sonra 3 bardak un ilave et
şekil ver pişir
biraz soğuduktan sonra pudra şekeri serp üstüne bu kadarr
sende yaparsın canmm
çok da yorma kendini kuzumm bi hafta daha var nasılsa temizlik için :)))
ben camları falan silmiştim ama geçenki yağmur her camımı batırdı yine silincekk
hoşbulduumm canmcmmm
canmcm siz beraber oturuyordunuz dimi tatlımm
hoşgeldinn cnmm
onlar bakmaz zaten yüzüne karşı dediler düşersen bir bardak su vermeyiz sana diye.evlerinede almazlar.eşlerinin zoruyla bakacaklarsada benim evinde bakılacak.geçmiş olsun canım..ama çalışmayan eltilerin bakar sana düşmezki bakmak tatlım sen çalışıyorsun.sen yokkende evine kimse giremez..iyileşene kadar baksınlar ne varki..
Hazır canımmm
şu kurabiyeyi bide ben deniyim yaa
ütüm yine kaldı abime gittik akşam
Eve gittim eşime kızdım bu balkonun hali ne leş gibi insan bi yıkar yardımcı olur die baktım tin tin gitti yıkadı
canmcm siz beraber oturuyordunuz dimi tatlımm
hoşgeldinn cnmm
onlar bakmaz zaten yüzüne karşı dediler düşersen bir bardak su vermeyiz sana diye.evlerinede almazlar.eşlerinin zoruyla bakacaklarsada benim evinde bakılacak.
evet canım beraber oturuyoruz
allah kolaylık versın benmde cocuga k.v bakıyr
gecnlerde duyrdu valla ızn alsn ıslerm cok dıye kuzk dıye krese korkuyrdk ama sanrm kocamnda aklı yatmaya basladıı allah yardmcımız olsn hepımzn
onlarda cok acımasızmış lar ama yaaa
bunlar biz eşimle evlenmeden 3-4 sene kayınpeder yatalaktı ona bakıyolardı.şimdide diyolar biz kayınpedere baktık nevgülde kaynanaya baksın.geçen bir tanesi eşime açık açık demiş ben ne çektiysem senin eşinde çeksin.onların dertleri bu.eşimde demiş ona sen ne fesatsın seni allaha havale ediyorum.sanki benim kayınpederimde evlenmeden gelip bakacaktım ona.böyle gerizekalılar.
bunlar biz eşimle evlenmeden 3-4 sene kayınpeder yatalaktı ona bakıyolardı.şimdide diyolar biz kayınpedere baktık nevgülde kaynanaya baksın.geçen bir tanesi eşime açık açık demiş ben ne çektiysem senin eşinde çeksin.onların dertleri bu.eşimde demiş ona sen ne fesatsın seni allaha havale ediyorum.sanki benim kayınpederimde evlenmeden gelip bakacaktım ona.böyle gerizekalılar.
aaaa şunlara bak cok komıkler yaaaa çocuck gibi
dünkünü görmedım cnmm geriden geridne geliom bişiy oluo kalk otur kaçırmışım dun bide halsizdimya =) şükür bugun iyim midem rahat gece kızartmasız geçince mıdem rht oluyor =) komşuma gidiomya sahura hergece kızartma yapıodu .bende yumurta haşlıom peynır zytın domates maydonoz yıyom mıdem rht oluo =)Mblue dün sana bişi yazdım nie görmedin...hiç seni görmedim dedim
onlar bakmaz zaten yüzüne karşı dediler düşersen bir bardak su vermeyiz sana diye.evlerinede almazlar.eşlerinin zoruyla bakacaklarsada benim evinde bakılacak.
evet canım beraber oturuyoruz
ne kadar düşüncesizzlerrrbunlar biz eşimle evlenmeden 3-4 sene kayınpeder yatalaktı ona bakıyolardı.şimdide diyolar biz kayınpedere baktık nevgülde kaynanaya baksın.geçen bir tanesi eşime açık açık demiş ben ne çektiysem senin eşinde çeksin.onların dertleri bu.eşimde demiş ona sen ne fesatsın seni allaha havale ediyorum.sanki benim kayınpederimde evlenmeden gelip bakacaktım ona.böyle gerizekalılar.
sorma 11 aylık oğlum bile onlardan daha akıllı ve mantıklı.
sen nasıl bakacakmışsın pardon? Işten mi çıkacaksın? Hadi çıktın sana onlar mı bakıcakmış? Allahım mantığa bak ya ....Abla ne ameliyatı oluyo kayınvaliden geçici bi süre yatar sanırım
ayyy rabbim kimseyi kimseye düşürmesin bizde yaşlancaz kötülerle karşılaşmayalım inş.
Sanki dönüşümlü bakılsa ne olur yani hiçkimse bunalmaz.
ya anlamadığım onlar çalışmıyo neden sen bakmak zorundasınkıbakarım bakmasınada diğerl elticikler beni sinir etmese.
ya benım esım bayılır öle seylereeee sofra duzenı vs ama ben beceremıyrm yemk yaprm yapmasına mantı bıle acarım malum kayserılıym hihihih aslen ama öle gorsellk işi bana göre dııl bana kalsa tepsıyle kucada yerım eşimde bir okdr merklııı suse gorkeme hahah
saol böcum moral oldu =) silcem aslında mecburen beklıom kapının önu kaldırım çalşması var onların rezaletini çekioz heryer toz oluyor camlarım fena haftasonuna bıterse silmeye başlıcam camlarım çok fena oldu =(
bende nevresımlerımı değşip yıkım =) fikir verdın bacım sağolasın =)
sanada koalygelsın bocum
öle cnm yavş yavş yapımm dedim .camlar benım 2 haftadır beklıo silinmek için =( şu yol çalşmları bitsede silsem artıkk .bne bugun evımı pırıldatımda=) temızlık işim bugun kolay olcakk dun toplamıştım heryerımı =)
nevgulum alalh sabırve koalylıklar versın cnm sana inşşalalhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?