mblue geçmiş olsıun cnmm...
bende maydonozu çok seviyorum ama bu aralar yiyemiyorum hamile olursam düşük tehlikem olurr maydonoz iyi diil diolar...
eşimde sahurda biber kavurması yap domatesli dedim...ikisini bi anda atmış domatesle iri iri kalmışlar kendide beğenmedi bide ben kızdım
kız olur mu öle şey biz burda niye varız laylay lom yapmaya deil dertleşmeye gülmeye konuşmaya herşey için varız tatlımmmKızlar sıktıysam sizi kusura bakmayın olurmu.
şükür halam gelmeden öğlen ettım
servis tabağı çorba kasesi yemek tabağı çatal kaşık bıçak zaten günlük kullandığım şeyler cnm sonuçta onları güzelce kuruyorum daha ne yapıcam ki?
peçeteyide koyuyorum sizin düzenden kastınız daha ne bee..suple koyuyomuş seee
evet masama örtü normaldede sermiyorum ben runnerim var masanın üzerinde deri
yiyip kalkmayıp napıcam törenmi düzenlicem kızben örtü sermiyorum çünkü bahçeye silkelemek yasak bende lavaboyada atmıyorum çöpede o yüzdende sermiyorummm
birsen benim eşimde yapmaz kızzz böle ufak tefek şeyler işte kesme doğrama salata falan böle kolay şeyler okadar
B işey sordukkk beeee kimse tınlamadı aha bende gidiyom bi daha gelmicemmm
sorma 11 aylık oğlum bile onlardan daha akıllı ve mantıklı.
güneşim
sana yazmayı unuttumeşin madem sevıyo sende netten bak masa düzenlerıne
pratık ve hoşşeyler var
amannn ne masa düzeni laa amannn masaya koyuyorum tabağımı kaşığımı çatalımı bardağımı tamam iştezati çalışyıroum hergün bide masaya çiçeklermi goyacam örtü bile sermiyorum ben mutfak masama yemek yerken...
Eşinle konuş cnm ciddi cidddi bakan sensin o değil kusura bakmasın kimseye muhtaç diilsiniz çalışıyosunuz şükür
b işey sordukkk beeee kimse tınlamadı aha bende gidiyom bi daha gelmicemmm
deterjanım bitti
ben omo kullanıyorummm pek memnum değilim sanki lekeleri ii çıkarmıyo
var mı tavsiyenizzz
B işey sordukkk beeee kimse tınlamadı aha bende gidiyom bi daha gelmicemmm
bublecim.. hoşgeldin.... özledik valla yine..
ee nasılsın, herşey yolundamı??
ahanda cvp veriyim kelebenke
kız bende şu bimde sıvı deterjan vardıya omonun onu almıştım yeni bitti şükür heç güüzel deilmiş bende karar aşamasındayım ama sıvı det iyi deil bence leke çıkarmıyo annemde öle diyo o pervoldende memnun değilmiş leke çıkarma konusunda pervolll yünlüler için iyi diyo anacımmm
Kızlar eşim aradı şimdi beni.öyle önemli bişey değilmiş.kapalı ameliyat yapılacakmış.pazar hastanede yatacakmış pazartesi ameliytat olup salı taburcu olacakmış.
Tabi eşim hemen bana birisinin yanında kalması lazım nasıl yaparız izin alabilirmisin falan diyo.alırım ben sorun değil nasılsa çekmem gerekiyomuş çekerim ben dedim.niye kızdın şimdi diyo sende bana çektiriyosun diyo lafa bak ya.ee enese kim bakacak diyorum enesi baktıracak birini bulurum diyo.sanki bi bebekten değilde fino köpeğinden bahsediyoruz.dedim sen zaten enes doğdu doğalı baktıracak birini buldun.zaten akşamdan sinirliyim ona şuan sinir küpü oldum.
bendee omo toz deterjan kullanıyorm ama ekstradn leke cıkarıcı kosla kullnyrdm memnun kalmdm hıclekelerı cıkrmıyor reklamdakı gıbı dııl yanı sonra arıel sıvı leke cıakrıcı onerdı bırısı ondn bıraz daha memnun kaldım gibi
pervolde renklıler ıcın kullanıyorm
kızlar eşim aradı şimdi beni.öyle önemli bişey değilmiş.kapalı ameliyat yapılacakmış.pazar hastanede yatacakmış pazartesi ameliytat olup salı taburcu olacakmış.
Tabi eşim hemen bana birisinin yanında kalması lazım nasıl yaparız izin alabilirmisin falan diyo.alırım ben sorun değil nasılsa çekmem gerekiyomuş çekerim ben dedim.niye kızdın şimdi diyo sende bana çektiriyosun diyo lafa bak ya.ee enese kim bakacak diyorum enesi baktıracak birini bulurum diyo.sanki bi bebekten değilde fino köpeğinden bahsediyoruz.dedim sen zaten enes doğdu doğalı baktıracak birini buldun.zaten akşamdan sinirliyim ona şuan sinir küpü oldum.
Kızlar eşim aradı şimdi beni.öyle önemli bişey değilmiş.kapalı ameliyat yapılacakmış.pazar hastanede yatacakmış pazartesi ameliytat olup salı taburcu olacakmış.
kullanmadığım leke çıkarıcı kalmadı malum kızım var ama hepsi fiyasko valla
pervol pembe ve siyahtan bende memnunum
canm yaa üzmeyin birbirinizi((
hastanede yanında kalmak için mi izin alacaksın iştenn..
Ee hakkaten enes ne olcakk ahh bebişler çalışan anne olunca çok zor oluo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?