şekerı gördum sankı:44:
kısçelerrrrr ben geldim ne kadar kalablıksınız ya merak ettiniz mi bakem beni
BİZ ÖYLE YAPMIYORUZ...
patates, havuç, kızartılıyo bezelye haşlanıyo bunlar pişip hazırlanınca pilav yapılıyo pirinçten normal ondan sonra bir tencere olur borcam olur bunun en altına et üzerine pirinç sonra sırasıyla isteğe göre pirin malzeme öle gidiyo işte en son ters çevriliyo o kadar öteki türlü pilavın kıvamını tutturmak zor olur gibi benimki kolay maklube demekki
canm et tavuk ne kullanacaksan onu pişir tencere dibine dizz
onun üstüne halka doğrayıp az kızarttığın patatesleri diz
başka tencerede kavurduğun pirincin yarısını koy
iyice bastır ki sıkışsınlar
sonra yine malzemeden koy
üzerine kalan pirinci koy
pişir...
piştikten sonra biraz ılımasını bekle ki ters çevirince sıcaktan birden çökmesin
tepsinin ortasına çevir kenara bi salata bi yoğur olarak tepsiyi doldurr işte bu kadann :)))
ulaa bılmıom dedım yaa
kıymalı etlı yemeklerle aram yok
baştan anlatın nan çok bilmiş hatunlar makbuleciler maklubeee
nannn kelebek sende makbuleyi biliyosan kendimi intiharrr ederim nannn(şaka diom)
böcük annat nan sen biliyonmu bence bilmiyon
biz öyle yapmıyoruz...
Patates, havuç, kızartılıyo bezelye haşlanıyo bunlar pişip hazırlanınca pilav yapılıyo pirinçten normal ondan sonra bir tencere olur borcam olur bunun en altına et üzerine pirinç sonra sırasıyla isteğe göre pirin malzeme öle gidiyo işte en son ters çevriliyo o kadar öteki türlü pilavın kıvamını tutturmak zor olur gibi benimki kolay maklube demekki:d
casperimmmm ne kadar güzel tarif veriyosun sen öyle tatlım
Eşşek kocem arıyor telefonda davut güloğlunun ne oldi sana ne oldi böyle şarkısını söylüyo.Ne yapıyosun diyo ne yapayım deidm sinirim bozuk bozuk oturuyorum.ne oldu kim bozdu sinirini hangi lavuk üzdü seni diyo.baş harfi ö mü diyo.
iyiyim nevgül sen nasılsın
baldan haber varmı cinsiyet belli oldumu
nevgül sen biliyorsun konserve yapıcam şeftali yaptınmı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?