Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kolay tutuyo kıs kıvamı hiç diri yada lapa olmadı şükür :))

becerikli hatunum herhal

ay tarifine hayrn kaldm sn daha basit anlttın:):) karıstırmıcaz yanı ha burdakı tarfte karstr yazıyr yafsss ::):)
ulaa bılmıom dedım yaa
kıymalı etlı yemeklerle aram yok

ye yeee cok vitaaaağğğminliii

iyiyim nevgül sen nasılsın
baldan haber varmı cinsiyet belli oldumu
nevgül sen biliyorsun konserve yapıcam şeftali yaptınmı hiç

baştan anlatın nan çok bilmiş hatunlar makbuleciler maklubeee
nannn kelebek sende makbuleyi biliyosan kendimi intiharrr ederim nannn (şaka diom)
böcük annat nan sen biliyonmu bence bilmiyon

Keşke sen bnm kadar garu olsan beceriksizzz

üniversiyedeyken az yapmadımmm pehhhh

amannnn böle yapıcama pilavın üstüne koyar yerim yani

Size ben perde pilavı yapamda pilav görün pilavvvvvvv

hoşbulduk birsenim aman hiç değişiklik yok evdeyim kış hazırlıklarına devam anneme gidip geliyorum arada işte öyle aynen devam

Eşşek kocem arıyor telefonda davut güloğlunun ne oldi sana ne oldi böyle şarkısını söylüyo. Ne yapıyosun diyo ne yapayım deidm sinirim bozuk bozuk oturuyorum.ne oldu kim bozdu sinirini hangi lavuk üzdü seni diyo.baş harfi ö mü diyo.

muhabbetiniz bol olsun yavrular....
hadi bakalım haftayı bitirmeye az kaldı.....birsenciğimin yavrusuna kavuşmasına da az kalmış....hayırlısı
maklubeler pişmiş mi yoksa tarifler alınacak yeni mi yapılacak anlamadım ama,lezzetli bir tarife benziyor......
şehitlerimize söyleyecek söz kalmadı artık.....Rabbim mekanlarını cennet etsin,bunu yapanlar neye dayanarak bu kadar can alıyor onuda bilmiyorum ama Allah'ım onları da ıslah etsin......Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bitsin artık bu anlamsız çatışma
bitsin artık ağlayan anaların gözyaşları....
bitsin Allah rızası için bitsin.....
kusura bakmayın kızlar içinizi karaltmak istemedim ama dünden beri çok doluyum,kabullenemiyorum bu yapılanları,tv.de izleniyor bitiyor.....
ya eşini,yavrusunu,babasını kaybedenler......onların ömür boyu sürüyor....Sabır versin Rabbim....

böcükkkkkkkk annemdeyim
annem babam tatile gittiler,kızkardeşim evdeydi onun yanına gelmiştim dün gece,kocem de gececi nasıl olsa :))))))
hala buradayım işte,bir yarım saat sonra çıkacağım gerçi,annemlerin elektrik faturası gelmiş onu yatırıp kendi evime geçeceğim......

canım alemmiş valla eşin.. en azından hatasını biliyor...,

adacım, sende hoşgeldin..

iyiyim nevgül sen nasılsın
baldan haber varmı cinsiyet belli oldumu
nevgül sen biliyorsun konserve yapıcam şeftali yaptınmı hiç

valla canım şeftaliden hiç yapmadım.ben sadece kışın komposto yapmak için.erik ve kızılcık koyuyorum buzluğa.onuda buzdolabı poşetlerine koyup öyle koyuyorum buzluğa konserve hiç yapmadım.:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…