Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ohh
işe bak nan
benımkı yanımda yazamıom bıle
markafoniden bunu aldım kargo dahil 20 YTL.

gule gule kullan cnm
gecmıs olsun cnm:teselli:

:teselli::teselli::gitme:

vay bee:))) dün gece abuk sabuk rüyalar görme gecesiymiş.bende bi kadının kendi boynunu testereyle keserken gördüm:))

hakkaten yaaa dün gece saçma rüyalar görme gecesiymiş hakkaten
bende sabah kocişe bi gülmüşüm ki sormayın aklıma geldikçe hala gülüyorum :roflol: :roflol:
paşam rüyasında ronaldo ve volkanla top oynamış ronaldoya çalım atıp topu ayağından almış volkana gol atmış :roflol: :roflol: hahahahaha sonra da ronaldo kızmış gitmiş volkanla geyik yapmışlar :roflol:

işte gecen yine özgegildeydik..
bu bahsetiğim olaylar tek buluşmada oldu haaa...
bi çok defa buluşmadık yanii..
2 hafat evli o bile hamilelikle alakalı espiri yapıo..
herkesin içinde ayy bende hamileyim galiba falan dio..
karnını tutuoo..
eşlerimiz var yani düşünün..
bi ara ciddi ciddi hamile sandım.
maşallah iki haftada ne çabuk falan dedim..
yok kızz allah korusun ne bebeği dio.
hatun benimle dalga geçiomuş megerse...
allahım kimlerin dillerine düştüm yarabbim...

yuuuuuuuuuuuhhhh :1shok:
ay biz yanlışlıkla bişi olsa kapatıp saklamaya çalışırız bu da sapık mı ne göstermeye çalışıyo hey yarabbim kaydirigubbakcemile3

ay bu arada adacım kurabiyeler çok güzel gözüküyo
ben mutalak yapmak istiyorum çok severim tahinli şeyleri

bi de sıpaydimin aldığı babetlerde güzelmiş yazın güzel olur güle güle giy kuzucum Şeniz

:))demek ünlüleri görme gecesiymiş :)

yap pasaklıcım çok kısa sürede hazırlanıyor ve pişmesi de 10-15 dk. içinde oluyor fırına göre
dene ve lezzetine bir bak bakalım

canım benim kısss teşekkür ederim o senin güzelliğin tatlılığın:))burdan sonra peşindeyim bak haberin ola:)))) cisilciiiiim

yarın çekeriz şekerim foto dediğin ne ki:)) dimi cisil

dün gecede bi hal varmışi demek:)) benim adam ne gördü acaba merak ettim:)

hatun hafif sıyrık demek ki yaptıklarının farkında değil uzak durmak gerekir

balcım evet herkes ünlüleri görmüş dün gece
diyorum ki ronaldodan bi imza alsaydın o benden imza istedi diyo çalımı da golüde ben attım :roflol: :roflol:

adacım verdiğin tariflerden o kadar çok yapmak istediğim şey var ki anlatamam cokacimcoook

Fırında kremalı patates

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

malzemeleri
7,8 adet patates
5-6 yemek kaşığı krema
Rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz

Fırında kremalı patates tarifi
Patatesleri haslayiniz. Haslanan patatesleri soyunuz ve tuzlayip, bir borcamin icine dilimleyiniz. Pateslerin üzerine kremayi dökünüz. En üstüne de rendeledigimis kasar peynirini serpiniz. 200 derecelik firinda üzeri kizarincaya kadar pisiriniz.

Adacım geçmişe gidemedimki ,yaptığım yorumlarda alıntılardan okuduğumdan,iş yerindeki nette sorun oluyo sürekli yenile yapıyom yok..exploreri yeniden kurucam bakalım..

delırcem sımdı haa
hanımefendı işe gelmıo
onun işini bana verıolar
,tıcarı ısler onun
bıde bana soruyolar ben nerden bılem
yok onerde bu nerde
delırcem hee
ne bılem deıdm ya ben mı bakıyom
salaklarrrrrrrrrrrrrr

yuuuuuuuuuuuhhhh :1shok:
ay biz yanlışlıkla bişi olsa kapatıp saklamaya çalışırız bu da sapık mı ne göstermeye çalışıyo hey yarabbim kaydirigubbakcemile3
millet saklamıo kızım kocalarının ayılıklarıyla onur duyuyo onlar.mesala kütahya domaniçte evlenen kadınlar evlendikleri gecenin sabahı mutlaka morluklarıyla çıkarmış çıkmazsa kız değil diye deikodu yayılırmış ne korkunç:kedi:

adacım eline koluna sağlk sabahki tarifi de aldım bunu da alıcam çok güzel görünüyor yaa:)))mımmmmmm ay ağzım sulandı beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…