- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kızlaarrr ofiste şu an benden başka kimse yok .
genelde hep büüleee yalnız kalıomm..
yanımda maşamıda getirmiştim.
evde yapamıomda saçlarımı..
hazır kimsecikler yokken saçlarıma iki şekil veremm..
kaydirigubbakcemile3
canı çıkmayasıca patronun elektrüğü gitsin..
işim bitsin hemen gelecem haaaaaaaaa..
gule gule kullan cnmmarkafoniden bunu aldım kargo dahil 20 YTL.
gecmıs olsun cnm:teselli:günaydınlaar :2:
dünkü boğazımın yanmasının nedeni nezle olacak olmammış(
bir bu eksikti yani çok sağlıklıyım sanki..
haftasonuda yağmurlu gözüküyor..hem hastayım die tatili bir sonraki haftaya erteledik(
kızlar kötü bir akşam geçirdim ben yaa...kızım kabızdı eve gittim iş çıkışı yavrum ıkın ıkın yapamıyor bir türlü hüngür hüngür ağlıyor anne acıyo diye,ne yaptıysam olmadı,doktorunu aradım ilaç kullanıyorum ama yok dedim çocuk yapamıyor..lağman alıp yap hemen rahatlar dedi,eşim eczaneden aldı geldi ama yaparkende çok canı acıdı kuzumun,çok kötüydü yaaa:gitme:içim eridi böylee..lağmandan sonra yaptı ama ağlaya ağlaya..tabi bende onunla birlikte salya sümük gittim..inşallah bir daha olmaz yaa..
komik bişi dicem..rüyamda ibrahim tatlısesi gördüm,sırnaşık şeyhatta sitem ettim düğünüme neden gelmedin diyeeee ahahahaha eşimle hep şakalaşırdık urfalı ya iboyu getirceğiz düğüne diye :))) heralde baya tesirinde kalmışım :roflol:
vay bee:))) dün gece abuk sabuk rüyalar görme gecesiymiş.bende bi kadının kendi boynunu testereyle keserken gördüm:))
saçlarımı yaptım geldiimm..
ayy kızlarr benim özgeyle alakalı daha ne maceralarım var sormayın vallaaa.
bak bitane daha anlatım çok şaşırıcaksınız.
.gecen evlerine gittik..
mutfakta karşılıklı konuşuoduk..
bana ısrarlı bi şekilde kolunu gösterio...
kolunun üst kısmı morarmışş.
böle kıyafetinin kolunu falan yukarı çekio ,kolunu kaşıo falan..
kıs koluna noldu dedim.
gülüo aptal aptall..
bi yre çarptım dio.
siz anlayın garii..
herifi yapmışş..
iide bunu gözüme soka soka göstertmekte neyin nesii.
anladıkk vahşi bi fantazi anlayışınız var yanii..
yuuuuuuuuuuuhhhh :1shok:
ay biz yanlışlıkla bişi olsa kapatıp saklamaya çalışırız bu da sapık mı ne göstermeye çalışıyo hey yarabbim kaydirigubbakcemile3
hakkaten yaaa dün gece saçma rüyalar görme gecesiymiş hakkaten
bende sabah kocişe bi gülmüşüm ki sormayın aklıma geldikçe hala gülüyorum :roflol: :roflol:
paşam rüyasında ronaldo ve volkanla top oynamış ronaldoya çalım atıp topu ayağından almış volkana gol atmış :roflol: :roflol: hahahahaha sonra da ronaldo kızmış gitmiş volkanla geyik yapmışlar :roflol:
yuuuuuuuuuuuhhhh :1shok:
ay biz yanlışlıkla bişi olsa kapatıp saklamaya çalışırız bu da sapık mı ne göstermeye çalışıyo hey yarabbim kaydirigubbakcemile3
yarın çekeriz şekerim foto dediğin ne ki:)) dimi cisilbir sürü alıntı yaptım....
dedim cavap vereyim...sonra ne oldu anlamadım hoppppp sayfa görüntülenemiyor dedi ve hepsi havaya gitti((
neler vardı yazacağım off ya
aklımda kalanları yazam bari....
cuteemmm canım,balım geçmiş olsun dikkat et kendine havalar aldatıyor bak,çok ince giyinme
isolde ne fenasın kız sen bir de diyor sarı aldım klozet takımını :)))
pasaklıcım sorunsuz atlatmışsın ohhh ne güzel balım...
böcükkkkk anam sizde mi dizi çektiniz,söyleme kız öyle nazar değdirttiriyon işte....
cisil-nurdan buluşmuş ohhh ne güzel,foto yok mu kızlar???
buble'cim kızına çok geçmiş olsun bir daha olmaz umarım
bal'cım kurabiyelerden keşke tattırabilseydim canım be....uzaksın işte...
dün gecede bi hal varmışi demek:)) benim adam ne gördü acaba merak ettim:)hakkaten yaaa dün gece saçma rüyalar görme gecesiymiş hakkaten
bende sabah kocişe bi gülmüşüm ki sormayın aklıma geldikçe hala gülüyorum :roflol: :roflol:
paşam rüyasında ronaldo ve volkanla top oynamış ronaldoya çalım atıp topu ayağından almış volkana gol atmış :roflol: :roflol: hahahahaha sonra da ronaldo kızmış gitmiş volkanla geyik yapmışlar :roflol:
millet saklamıo kızım kocalarının ayılıklarıyla onur duyuyo onlar.mesala kütahya domaniçte evlenen kadınlar evlendikleri gecenin sabahı mutlaka morluklarıyla çıkarmış çıkmazsa kız değil diye deikodu yayılırmış ne korkunç:kedi:yuuuuuuuuuuuhhhh :1shok:
adacım eline koluna sağlk sabahki tarifi de aldım bunu da alıcam çok güzel görünüyor yaa:)))mımmmmmm ay ağzım sulandı beeeFırında kremalı patates
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
malzemeleri
7,8 adet patates
5-6 yemek kaşığı krema
Rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz
Fırında kremalı patates tarifi
Patatesleri haslayiniz. Haslanan patatesleri soyunuz ve tuzlayip, bir borcamin icine dilimleyiniz. Pateslerin üzerine kremayi dökünüz. En üstüne de rendeledigimis kasar peynirini serpiniz. 200 derecelik firinda üzeri kizarincaya kadar pisiriniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?