millet saklamıo kızım kocalarının ayılıklarıyla onur duyuyo onlar.mesala kütahya domaniçte evlenen kadınlar evlendikleri gecenin sabahı mutlaka morluklarıyla çıkarmış çıkmazsa kız değil diye deikodu yayılırmış ne korkunç:kedi:
delırcem sımdı haa
hanımefendı işe gelmıo
onun işini bana verıolar
,tıcarı ısler onun
bıde bana soruyolar ben nerden bılem
yok onerde bu nerde
delırcem hee
ne bılem deıdm ya ben mı bakıyom
salaklarrrrrrrrrrrrrr
Fırında kremalı patates
[URL="http://urlal.com/dqqf"][/URL]
malzemeleri
7,8 adet patates
5-6 yemek kaşığı krema
Rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz
Fırında kremalı patates tarifi
Patatesleri haslayiniz. Haslanan patatesleri soyunuz ve tuzlayip, bir borcamin icine dilimleyiniz. Pateslerin üzerine kremayi dökünüz. En üstüne de rendeledigimis kasar peynirini serpiniz. 200 derecelik firinda üzeri kizarincaya kadar pisiriniz.
Fırında kremalı patates
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
malzemeleri
7,8 adet patates
5-6 yemek kaşığı krema
Rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz
Fırında kremalı patates tarifi
Patatesleri haslayiniz. Haslanan patatesleri soyunuz ve tuzlayip, bir borcamin icine dilimleyiniz. Pateslerin üzerine kremayi dökünüz. En üstüne de rendeledigimis kasar peynirini serpiniz. 200 derecelik firinda üzeri kizarincaya kadar pisiriniz.
millet saklamıo kızım kocalarının ayılıklarıyla onur duyuyo onlar.mesala kütahya domaniçte evlenen kadınlar evlendikleri gecenin sabahı mutlaka morluklarıyla çıkarmış çıkmazsa kız değil diye deikodu yayılırmış ne korkunç:kedi:
Adacım geçmişe gidemediğimden senin mesajlardan baktım ,gördüm foto sana mı ait ? denerim bende,tavsiye ediyosun madem..
patatesli tarifi haşlamasakta ,kızartsak sanki daa leziz olur gibi geldi,öle denicem bakalım..
ayy ben çok hastayım yaa zor yazıyomhızla çalışamam bu durumda çıkıyımda yavaş yavaş işlerim bitsin (
kızlar krema böle süt kutusu gibi pakette satılıyo..tatlı değill.çorbalarda fln kullanılıyor,birde böyle soslarda..
kızlar dün face de bi video izledim koptum yaa:)))) adama alkol testi yapıcaklar adam zaten ayaktas dıuramıo polis alkolmetreyi uzatıo adam kafaya dikio polis gülekten yerlere yatıo ay çok komikti:))
kalkmıokı yanımdan size yazım
bende işe gelmıycemm
hastayım dıycemm
bıgun bakalım ne dıycekler
pis numaracı kaıdn
yalancı nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?