Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bızdede herkes bişiler öder kenarda kalan kalır
ben eşimden çok maaşaldığımdan bende kalır genelde
zaten eşiminkı kredılere gıdıo 100 tl kalıo o da onun gün parası
ben ona harçlık verırım
mart ayında 400 tl kredı bıtıyo ben kendıme altın alcem eşim kira öduycek yada ben kenara atcem paramı ev için eşim eve bakcek
böle böle

eşim gereksız bişi almaz genelde ve aılesıne yardım etmez şükür

kızlar hepinize tünaydın aranızda yeniyim ama can sıkıntısına patlamak üzereyim. Aranızda Ankarada yaşayan var mı? Ne sıkıcı bi şehir yaaa Ahh İstanbul ben senin kıymetini bilememişimmm

bizde de ben genelde eşime veririm canm..
çünkü aman anama babama para vereyim modunda deil eşim..
mesela kayınvalide kontor al biz dışarı çıkamadık der ilk gitmemizde hemen kontorun parasını verir sen cebinden verdin die

o yüzden ben para ille de kadın da kalcak düşüncesinde değilim önemli olan eşin nasıl davrandığı

benim de maaş kartım eşim de evi herşeyiyle o idare eder maaş hesabımdan yaparım ben ödemelerimi internet bankacılığıyla kalan şeyler içinde ondan isterim o da sürekli sorar zaten... ben böyle daha mutlu oluyorum bilmem

hayır demem canım.
kreş parasına razı gelmek değil biz kalın gitmeyin diye günlerce çene yaptık.
bir sürü bahane uydurdular. akşama kadar yürümek istiyor durmuyor diye
çok yoruluyorlarmış, kızının diş randevusu varmış kendi başına gidip gelemezmiş miş miş......
dün sbahtan uyuyana kadar benimleydi, oyun oydadık yürüdük.
dedikleri gibi abartılacak bir durum yok.
ama akşam eve gittiğimde gördüğüm sahnenin tiyatro olduğunu anladım.
ben kreş parası vermeyelim kar edelim dedim ama daha çok zarar ettik.
sabahtan akşama kadar hazır soba varken yaktırmadılar.
fanı kullandılar. çok elektirk yakıyor demiştik.
tam para vermeyeceğim konuştum yarısını vericem.

kesinlikle ferihacımm..
fatura gelir posta kutusundan alır buzdolabına yapıştırırım ordan alır eşim :)

asla çanta cüzdan bakma huyu yoktur eşimin ki bende asla bakmam cüzdanına cebine paran var mı der var dersem az olduğunu düşünürse çantamın kenarından içine para atar yok dersem zaten çıkarp verir hemen

ayy paşamm

evet ama işte pat dıye bır ev duserse elımıze ozmn uzlrmm ama uzun vadedee altın en karlı yatrm tabıkı ondn emınmmm

sukur bızdede senn paran benm param yok kocm hep der senn paran dursn bır kosedeee ben sana verrm dıyeee:):) ama bazn tıkanp kaldgmz oluyor ozmn hop kartı koceme verıyrmm
ztn senn paran benm parama donerse o evllktn hyr gelmzz

valla bızm kartlrda karsk bazn onnkı bende bazn benmkı onda olur gecn onn kredı kartı bendydıı baya harcmsm farkınd aolmdn hehe sorguya cektı benı bınmişşn kartıma dıyeee huhhaaa dalmısm dedım bendee:)):

gunydın cnm ankara guzl bırsehrdırrr aslnda ben ordn gelmeyımm alısrsnn cevre edınrsnn calısyrmsunnn peki birz ortmn olsn gör bak.):)

aynen casperim benim eşimde öyle bende yapıştırırm buzdolabına gereksiz bi harcama yapıcaksakta beraber yapıyoruz evimizle ilgili tüm ödemeleri de...

aynen casperim benim eşimde öyle bende yapıştırırm buzdolabına gereksiz bi harcama yapıcaksakta beraber yapıyoruz evimizle ilgili tüm ödemeleri de...

aynen canmm..

dün kayınvalidemler bizdelerdi annemler falan..

kayınpederin mikeemmel bi fikri varmış onu öğrenmiş oldum..
tüm çocuklarıyla aynı binada oturmayı hayal etmiş hep
inşallah olurmuş tabi ben şoklarda dinledim bu hayali..

tam patlayacaktım ki eşim baba siz öyle taşının bizde bi gelmemizde hepinizi görmüş oluruz öyle dip dibe olur mu hiç dedi de bende bişicik söylemeden rahatladım..

hayale bak ya nasılsa artk evde olcan dio bana kayınpeder olsun dedim benim elimde mesleğim var bebeğim biraz büyüsün geri başlarım işe bebeği kreşe verip dedim kem küm derken de mutfağa kaçtm

valla herkesin ev durumu eşiyle ilişkisi başka benim eşim ailesine çok düşkün aileside saolsun eşimin onlara bakmasından yana daha doğrusu eşime baskı yapıyolar öyle bi aşılamışlarki eşim onlara bişey almaya kendini mecbur ediyo bende alıyorum elindeki parayı bu sayede yapamıyo hiç bişe kendi maaşımıda veriyim ki ailesinemi yedirsin hiç işim olmaz

bizdede kımse kımsenn cebıne al atmazzz cok tıttz o konuda esımde sevmz asla bakmam oda benm cnatama bakmzzz ama arada bırkmlerımı sorr hadı hadı nekdr oldu paran dıye hehee:):)

faturlrıda gırs kapısnda posta kutm var oraya asyrm o alıyr oduyrr

ayyyy ne güzel hayal yaaaa
iyi bari eşin sana söz bırakmamış canım

canm eşinin tutumundan dolayı böyle yapmanız zaten en mantıklısı..
nie anlamazlar ki herkesin evi ayrı hayatı ayrı..

fatura kısmını hepimiz aynısı yapıomuşuz

casper anlamıyolar vallahi canım kayınpederime hep bbası bakmış zaten hali vakti yerindeymiş adamın binalar arsalar dükkanlar vefat edince mal bölündü vergi filan çıktı bunlar kötüledi o arada eşim askerdeydi yanlarında olamadı yardım edemedi o zaman demiş güya çalışiyim bakıcam aileme diye gerçi bende mümkün olduğunca değiştirmeye çalışıyorum eşim değişmedi bende maaşı elime aldım bu arada para olayları bende diye 2 dakkada evliliğimi hiç ettiniz bu çok mantıksız bence evliliğim gayet iyi ve düzenli evet maddiyat benim elimde eşimde memnun bu durumdan zaten memnun olmasa maaşı aldımı getirip bana vermez

Merhaba arkadaşlar konu ilgimi şekti katılmak istedim...
bende çalışıyorum okuyorum ve eşim var......
maaşım olduğu gibi arabaya gidiyor...arabamızı sattık yenisini almak için güne girdik maaşın çoğu güne gidiyor...hayırlısyla araba benim üstüme olur inşallah..:)
kayınvalidemle yaşıyorum sadece kayınvalidem ben eşim 3 kişiyiz....kayınvalidemin emekli maaşı var....eşimde benden yüksek alıyor....
yaaaa elimde hiç para kalmıyor hayırılısyla baharı bekliyorum....

hoşgeldinnn:):)

hmm
aman kayınpederin baskısı yüzünden eşin mecbur hissediodur canm, iyi yapıon bencee

hoşgeldinizz

kv aradı sımdıde dıyorkı bırz mızldanms aradılr gıttım aldm dıyor 1 de alıcaktı hadı neyse okdr olur ama bana dıyorkıı sabahlrı sen bana bırk kahvaltısını yaptrym ben gotrym orayaa deıdm olmaz sınrlendım yanı bır ıse kalkıstk nasılsa duzn orda ole alıssn ben ıstemyrm dedım tekrr sen gaddarsn dıyor gaddrlıkdan deıl ama bu cocuk enı sonu alısck bole acımyla ona ıyı yapmıyorsn sen krestekıelrde dıck nasılsa parayı oduyrlr babannede nasılsa acıyr gelıp alıyor ohh bızede belştn para onlr o cocuga o yemegı zorlada olsa yedrcklr ama 1 saat erkn 1 saat gec dedım ay tepm attı yıne valla anlyşlı olaym dıye susyrm her halta ama bukdrINADA PES YA BNDE HATA YAKNDSN SAHP CIKRSN DEDIM ONN EVNN ORDAKI KRES EVERDM VER ISYERNN YAKNNDA ODA AKSMDN AKSAMA COUGU GORSN EY ALLAM YAAA SABIRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…