- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Benim maaş kartım eşimde çeker bana verir. 1 gün bende kalır ertesi gün alır kirayı öder. Kalanı kredi parası üstünü o tamamlar.
Kendi kazandığıyla diğer harcamaları karşılar.
Bana da harçlık verir elinden geldiğince.
Ama erkeklerin hep aklı lüzümsuz harcamalarda.
Bende onun harcamalarına kızarım.
şimdi çocuğumuz olduğu için can damarından vuruyorum.
Gereksiz birşey alacağı zaman o paraya oğlumuza şunu alırız bunu alırız diyorum vazgeçiyor.
Benim maaş kartım eşimde çeker bana verir. 1 gün bende kalır ertesi gün alır kirayı öder. Kalanı kredi parası üstünü o tamamlar.
Gereksiz birşey alacağı zaman o paraya oğlumuza şunu alırız bunu alırız diyorum vazgeçiyor.
bizde de ben genelde eşime veririm canm..
çünkü aman anama babama para vereyim modunda deil eşim..
mesela kayınvalide kontor al biz dışarı çıkamadık der ilk gitmemizde hemen kontorun parasını verir sen cebinden verdin die
o yüzden ben para ille de kadın da kalcak düşüncesinde değilim önemli olan eşin nasıl davrandığı
keşke gelseler demezsın öleyse bıdaha
kreş parasına razı geldınyanı
kımse kımseye muhtaçolmasın tabısı kendı evın gıbı kendı düzenın gıbı olmaz zaten
hayırlısı olsun
elektrık faturasını kreşe say
ben sana kaç kez sordum tam aylık mı vercen bu ay parayı dyesöylesene
yanı kaygananlar varken yollamadın yaa
onu öduycen mı
benim de maaş kartım eşim de evi herşeyiyle o idare eder maaş hesabımdan yaparım ben ödemelerimi internet bankacılığıyla kalan şeyler içinde ondan isterim o da sürekli sorar zaten... ben böyle daha mutlu oluyorum bilmem
para sızın paranız ben karışmam
cnm altın düşüsü devam ama ılerde yatırım yapacağın tek şeyın gene altın olduğunu söyledıelr
yanı uzun yatırımlar ıcın üzülme
bence kısa zaman sonra artmaya devam etcek
ama keşke düşse ya şöle 50 tl olsa çeyrek bı bılezık sordum 2200 falandı 1900 düşmüş cok sevındım valla
he bıde eşin bılmesın kenardakı paranı umudu olur yanı
Güneşim bende atarım kenara ama sonuçta evliliğim için atıyorum tek başımıza zaten yemem
ama eşime benim param senin param demem.
dreines bence sende deme eşin sana benim param dese parasını vermese hoşuna gidermi?ilerde onuda diyecek böyle yaptığın sürece söylemedi deme.tabiki bir evi bayan yönlendirmelidir ama herşeyin bir söylenme üslubu var cnm.aranızdaki saygıyı yitirmeyin.evliliğini yıpratırsın
kızlar hepinize tünaydın aranızda yeniyim ama can sıkıntısına patlamak üzereyim. Aranızda Ankarada yaşayan var mı? Ne sıkıcı bi şehir yaaa Ahh İstanbul ben senin kıymetini bilememişimmm
Eki Görüntüle 309946
kesinlikle ferihacımm..
fatura gelir posta kutusundan alır buzdolabına yapıştırırım ordan alır eşim :)
asla çanta cüzdan bakma huyu yoktur eşimin ki bende asla bakmam cüzdanına cebine paran var mı der var dersem az olduğunu düşünürse çantamın kenarından içine para atar yok dersem zaten çıkarp verir hemen
ayy paşamm
aynen casperim benim eşimde öyle bende yapıştırırm buzdolabınagereksiz bi harcama yapıcaksakta beraber yapıyoruz evimizle ilgili tüm ödemeleri de...
kesinlikle ferihacımm..
fatura gelir posta kutusundan alır buzdolabına yapıştırırım ordan alır eşim :)
asla çanta cüzdan bakma huyu yoktur eşimin ki bende asla bakmam cüzdanına cebine paran var mı der var dersem az olduğunu düşünürse çantamın kenarından içine para atar yok dersem zaten çıkarp verir hemen
ayy paşamm
aynen canmm..
dün kayınvalidemler bizdelerdi annemler falan..
kayınpederin mikeemmel bi fikri varmış onu öğrenmiş oldum..
tüm çocuklarıyla aynı binada oturmayı hayal etmiş hep
inşallah olurmuş tabi ben şoklarda dinledim bu hayali..
tam patlayacaktım ki eşim baba siz öyle taşının bizde bi gelmemizde hepinizi görmüş oluruz öyle dip dibe olur mu hiç dedide bende bişicik söylemeden rahatladım..
hayale bak ya nasılsa artk evde olcan dio bana kayınpeder olsun dedim benim elimde mesleğim var bebeğim biraz büyüsün geri başlarım işe bebeği kreşe verip dedim kem küm derken de mutfağa kaçtm
canm eşinin tutumundan dolayı böyle yapmanız zaten en mantıklısı..valla herkesin ev durumu eşiyle ilişkisi başka benim eşim ailesine çok düşkün aileside saolsun eşimin onlara bakmasından yana daha doğrusu eşime baskı yapıyolar öyle bi aşılamışlarki eşim onlara bişey almaya kendini mecbur ediyo bende alıyorum elindeki parayı bu sayede yapamıyo hiç bişe kendi maaşımıda veriyim ki ailesinemi yedirsin hiç işim olmaz
bizdede kımse kımsenn cebıne al atmazzz cok tıttz o konuda esımde sevmz asla bakmam oda benm cnatama bakmzzz ama arada bırkmlerımı sorr hadı hadı nekdr oldu paran dıye hehee:):)
faturlrıda gırs kapısnda posta kutm var oraya asyrm o alıyr oduyrr
ayyyy ne güzel hayal yaaaa
iyi bari eşin sana söz bırakmamış canım
Merhaba arkadaşlar konu ilgimi şekti katılmak istedim...
bende çalışıyorum okuyorum ve eşim var......
maaşım olduğu gibi arabaya gidiyor...arabamızı sattık yenisini almak için güne girdik maaşın çoğu güne gidiyor...hayırlısyla araba benim üstüme olur inşallah..:)
kayınvalidemle yaşıyorum sadece kayınvalidem ben eşim 3 kişiyiz....kayınvalidemin emekli maaşı var....eşimde benden yüksek alıyor....
yaaaa elimde hiç para kalmıyor hayırılısyla baharı bekliyorum....
hmmcasper anlamıyolar vallahi canım kayınpederime hep bbası bakmış zaten hali vakti yerindeymiş adamın binalar arsalar dükkanlar vefat edince mal bölündü vergi filan çıktı bunlar kötüledi o arada eşim askerdeydi yanlarında olamadı yardım edemedi o zaman demiş güya çalışiyim bakıcam aileme diye gerçi bende mümkün olduğunca değiştirmeye çalışıyorum eşim değişmedi bende maaşı elime aldım bu arada para olayları bende diye 2 dakkada evliliğimi hiç ettiniz bu çok mantıksız bence evliliğim gayet iyi ve düzenli evet maddiyat benim elimde eşimde memnun bu durumdan zaten memnun olmasa maaşı aldımı getirip bana vermez
Merhaba arkadaşlar konu ilgimi şekti katılmak istedim...
bende çalışıyorum okuyorum ve eşim var......
maaşım olduğu gibi arabaya gidiyor...arabamızı sattık yenisini almak için güne girdik maaşın çoğu güne gidiyor...hayırlısyla araba benim üstüme olur inşallah..:)
kayınvalidemle yaşıyorum sadece kayınvalidem ben eşim 3 kişiyiz....kayınvalidemin emekli maaşı var....eşimde benden yüksek alıyor....
yaaaa elimde hiç para kalmıyor hayırılısyla baharı bekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?