zaten son ana kadar insan başına gelecekleri hiç düşünmüo..
takii salondam herkes ayrılıo..
herkesle vedalaşıon falan..
herifinle göz göze gelion..
o an durumun ciddiyetini kavrıosun..
Düşünsenize o gece herkes işiniz olduğunu biliyo:roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay bide şey garip geliyor o düğünde 7 den 70 e herkes biliyor en ufak çcuk bile akşam ne olacak biliyor sanki herkes o gözle bakıyor gibime geliyor ya mafoldumben
ben utanırım yahuuu üstümü basımı cıkaramam yada tüm ısıklar kapalı olcak :roflol: :roflol:
ettim bende diom bu beni nie sildialsanaalsanasmile
kız silmedim nie öyle oldu anlamadım ama valla silmedim
ahh ahhh duygularıma tercüman oldun.. ayne öyle oluyor vallaaohaoldumsmileohaoldumsmile
tamam canım takılıom ben sana.olur böle seelerr Şeniz
ay varya ne fesatsınız coluk cocuk nerden bilsinkaydirigubbakcemile3
anaaam şimdinin bebeleri bilir canım vallaaa.
ben bu yeni jenerasyondan herşeyi beklerim anacımm
Baba kapısından abim kuşağımı bağladı ve eşim teslim aldı beni merdivenlerde o an eşimi boğmak istemiştim.keşke bitse bırakıp gitse şıuanda die allaha dua etmiştim...salondan ayrılırken babamla sarılışım arabaya binişim uzaklaşana kadar arabanın camına yapışmammm eşime sert davranmam onun yüzünden ayrıldım die
eve geldim ağla ağla ağlaaa sabaha kadar ağladım
aynen canım benden de o kadar.rahmetli babacığımın cenazesi çok kalabalıktı.bizim düğüne gelenler azdı üstelik babamın taktığı takılara rağmen bana çok az takı takılmıştı.dayımlar gelmediler dayım oğlanlarını göndermedi.az kazık yemedk bizde.ortaklık bozuluo böyle.allah yattığı yerde dinlendirsin tüm ölmüşlerimizi.mekanları cennet olsun kalan nasıl olasa devam edio hayatına.canım benimm..
benim amcada yoktu düğünüme bile gelemdiler..
işte babam vefat ettikten sonra yediğim akraba kazıklarından birine çok ii örnektir...
ay nefret ediorum hepsinden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?