Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

zaten son ana kadar insan başına gelecekleri hiç düşünmüo..
takii salondam herkes ayrılıo..
herkesle vedalaşıon falan..
herifinle göz göze gelion..
o an durumun ciddiyetini kavrıosun..

ahh ahhh duygularıma tercüman oldun.. ayne öyle oluyor vallaaohaoldumsmileohaoldumsmile

ay bide şey garip geliyor o düğünde 7 den 70 e herkes biliyor en ufak çcuk bile akşam ne olacak biliyor sanki herkes o gözle bakıyor gibime geliyor ya mafoldumben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben utanırım yahuuu üstümü basımı cıkaramam yada tüm ısıklar kapalı olcak :roflol: :roflol:

ha haaa sende bendensin bacımm..
ay niyeyse bende ışık konusunda çok diretmiştimm.
işin garip tarafı ben hala diretiorumm..

Düşünsenize o gece herkes işiniz olduğunu biliyo:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gördüm cisil'cim kelebekli saatini
yok bizimki saat değil de işte tamamen büyüklü küçüklü kelebeklerden oluşan aynalar...akşama yapacağız kocişle bakalım :)))

ahh ahhh duygularıma tercüman oldun.. ayne öyle oluyor vallaaohaoldumsmileohaoldumsmile

ay benim dizlerim titriodu vallaaaa.
y abide ben ne düşünüom bakk.
tıpkı filmlerdeki gibi eşim beni kucagına alsın içeriye öle geçelimm.
laa bi talas turu yaptık karaböcük bilir.
seyire çıkmıştık kahve içtik ordaa..
sonra eve bi geldik düğün alayı hep ordaa.
laa canı çıkasıcalar tüm fantazimin içine ettiniz.
oysaki bu benim çocukluk hayalimdii.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Baba kapısından abim kuşağımı bağladı ve eşim teslim aldı beni merdivenlerde o an eşimi boğmak istemiştim.keşke bitse bırakıp gitse şıuanda die allaha dua etmiştim...salondan ayrılırken babamla sarılışım arabaya binişim uzaklaşana kadar arabanın camına yapışmammm eşime sert davranmam onun yüzünden ayrıldım die
eve geldim ağla ağla ağlaaa sabaha kadar ağladım

anneanne dediniz ya içim bi cızz etti ki..
ben anne annemi hiç görmedim bi kaç aylıkmışım vefat ettiğinde
hep dinledim annemden dedemden akrabalardan..
Nur içinde yatsın canm anneannem..
hiç bilmem anneanne sevgisi nasl bişidir
Rabbm hayatta olanlara uzun ömür versin..:sinifsinif:

bi çok konuyu atladm kızlar çok yazmşsnz yetişemedm cevap vermeye

Kızlar napiyorsunuz be yaw:) Herkese iyi günler diliyorum markete gideceğim dönüşte görüşürüz.

anaaam şimdinin bebeleri bilir canım vallaaa.
ben bu yeni jenerasyondan herşeyi beklerim anacımm

haklısın benim 2 tane bilmiş kardeşim var onlardan biliom siz şimdi birliktemi yatıosunuz diyip durdular ilk evlendigimdekaydirigubbakcemile3

neysem ben cıkam birz temizlik yapcam öptüm sizi

kaçtınmı kıs ölelikle...
anam nerey kaçacan sankim...

ayy bu arada patron çağırdı
bi kaç kişiye ekstradan tek sefer olmak üzere
300 tl verdi walla çok sevindim
eşimde var o bi kaç kişi içinde

canım benimm..
benim amcada yoktu düğünüme bile gelemdiler..
işte babam vefat ettikten sonra yediğim akraba kazıklarından birine çok ii örnektir...
ay nefret ediorum hepsinden..
aynen canım benden de o kadar.rahmetli babacığımın cenazesi çok kalabalıktı.bizim düğüne gelenler azdı üstelik babamın taktığı takılara rağmen bana çok az takı takılmıştı.dayımlar gelmediler dayım oğlanlarını göndermedi.az kazık yemedk bizde.ortaklık bozuluo böyle.allah yattığı yerde dinlendirsin tüm ölmüşlerimizi.mekanları cennet olsun kalan nasıl olasa devam edio hayatına.
adacım seninde başın sağolsun 2 sene de geçse annene yokluğu da kolay değil ben kaybedeli çok uzun yıllar oldu ama hiç unutamadım(((mekanları cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…