kaydirigubbakcemile3 olsun ben gitmeden bulusurum senle sen merak etme kınamada glirsin artıkınvsositososito
ay ben çok fenaydıımm.
rahmetli babacım baglayamadı kuşağımı..
büyük erkek kardeşim bagladıı..
yavrum elleri titrioduu yaaaa.
bende çok sulugözüm zaten indirdim çeşmeleri hemencikk..
kıs ağlıom falan derdim bi dolu o an.
eşimin yengesi kolumdan çekiştirio herkesin içinde.
hadi hadi bırak diyee.
ay nasıl sinirim bozulduu.
duvagı kaldırdım okadar insanın içinde zaten ağlamaktan bitmişimm.
çemkirdim bi güzel kadınaaa..
bırakın bi yaa dedimm.
iice bagırdım çağırdımm.
tamda anneme sarılırken yaptı o terbiyesizliği çnk...
bizde tahlil yaptırdık önden rapormu ne verdiler onla nikah tarihi aldık sonrdan sonuclar alınacaktı onları almadık valla aman üşendim sıcakta gidip almaya mersinde yaptırmıstık bide kan vermek ödümü koparıo 1 saat ugrasmıstı kadınkaydirigubbakcemile3
ayhh offf içim daraldııı valla bende patlardım öle bişe olsa saten sinirler bozulmus insanlar gergin allahım yhaa o günü sag salim bi atlatalım baska bişe istemiorm ben
he kıı gelirim bakkkkk...
bizde tahlil yaptırdık önden rapormu ne verdiler onla nikah tarihi aldık sonrdan sonuclar alınacaktı onları almadık valla aman üşendim sıcakta gidip almaya mersinde yaptırmıstık bide kan vermek ödümü koparıo 1 saat ugrasmıstı kadınkaydirigubbakcemile3
he heeee sdc ogünü sağsalim atlatıpta başka biş istemicenden bukadar emin olma yavruuummmm....
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
gel tabi canmm kk olarak temsilen gel beni yalnız bırakmakaydirigubbakcemile3
senmi benmi ayılıp bayılıom kan verirken elide bi agırdı kadının alsanaalsanasmile tekme tokat dövcektim nerdeyse
:bbo:al benden de o kadar benim babacığımda sağ değildi amcam bağlamıştı kuşaşımıay ben çok fenaydıımm.
rahmetli babacım baglayamadı kuşağımı..
büyük erkek kardeşim bagladıı..
yavrum elleri titrioduu yaaaa.
bende çok sulugözüm zaten indirdim çeşmeleri hemencikk..
kıs ağlıom falan derdim bi dolu o an.
eşimin yengesi kolumdan çekiştirio herkesin içinde.
hadi hadi bırak diyee.
ay nasıl sinirim bozulduu.
duvagı kaldırdım okadar insanın içinde zaten ağlamaktan bitmişimm.
çemkirdim bi güzel kadınaaa..
bırakın bi yaa dedimm.
iice bagırdım çağırdımm.
tamda anneme sarılırken yaptı o terbiyesizliği çnk...
hahahaha kaydirigubbakcemile3 şimdilik istemedimi düşünüorum amma o gece ne olur bilemiorum benimki zaten dün bişe dedi agzım acık kaldı dedim senin sonunu ii görmüom
kadında bizim apartmandan komsuymus adres yazınca baktı aaa komsuyuz dedi ama o kocaman seyi görunce damarlarım cekildi gerildim bakmayayım fln diyorum kocişte dioki aa bak kus ucuokaydirigubbakcemile3
kız arkadas listemde vardın sen şimdi yoksun evine bakacadım tekrar gecen gun duzenleme yaptım listemde tanımadıgım ne cok insan varmıs he 2 laf ettigimi eklemişimkaydirigubbakcemile3 senide silmiş olamam ama yaw neyse kabul et hele
:bbo:al benden de o kadar benim babacığımda sağ değildi amcam bağlamıştı kuşaşımı(
ay tahlil yaptırıyor sonucunu üşenmekten almıyor hatunum kaydirigubbakcemile3 durun siz kardeşsiniz kaydirigubbakcemile3
zaten son ana kadar insan başına gelecekleri hiç düşünmüo..
takii salondam herkes ayrılıo..
herkesle vedalaşıon falan..
herifinle göz göze gelion..
o an durumun ciddiyetini kavrıosun..
zaten son ana kadar insan başına gelecekleri hiç düşünmüo..
takii salondam herkes ayrılıo..
herkesle vedalaşıon falan..
herifinle göz göze gelion..
o an durumun ciddiyetini kavrıosun..
adaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
adacım anneanneciğinin mekanı cennet olsun inşallah canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?