Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canımmm..
allah rahmet eylesin bitanemmm

haklısın benim 2 tane bilmiş kardeşim var onlardan biliom siz şimdi birliktemi yatıosunuz diyip durdular ilk evlendigimdekaydirigubbakcemile3

neysem ben cıkam birz temizlik yapcam öptüm sizi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hadi kolay gelsin canım sanaaaa..

İsolde kaçmammı canım sırnaşık şeysırnaşık şey
neredeyse bi 20 gün kaçtım hemde:roflol::roflol:

ayy bu arada patron çağırdı
bi kaç kişiye ekstradan tek sefer olmak üzere
300 tl verdi walla çok sevindim
eşimde var o bi kaç kişi içinde
oooh valla ne iyi gelir şimdi:))) sevindim senin adına kıss:)) bana vermişler gibi:)

bgn esra erolun düğünü varr.
işyerinde televizyonum varda izlicem vallaaa..
anam ben nie heyecan yapıosam..

ay yavrum ( ben ananemi gördüm ama keşke görmeseydim tam bi osmanlı kadınıydı rahmetli.o kadar iyi o kadar olumlu ve olgundu ki anlatamam.dedemi görmedim iyiki de görmemişim çünkü anlatılanlara göre bursanın en zenginlerindenmiş ve çok cömert ve merhametliymiş tanıyıp kaybetseydim ananemde olduğu gşibi kahrolurdum allah hepsinin yardımcısı olsun mekanları cennet olsun.tek yapacağımız dua etmek... ve geride kalanlara sahip çıkmak

ayy bu arada patron çağırdı
bi kaç kişiye ekstradan tek sefer olmak üzere
300 tl verdi walla çok sevindim
eşimde var o bi kaç kişi içinde

hadi yine iyisin canm :))
güle güle harcayn tatlmm

canmm.. Allah rahmet eylesin babacına..
herkes ettiğinden utansn canm benm..

canımmm..
allah rahmet eylesin bitanemmm

saol bitanemm:sinifsinif:

çok ii anlıorum canım sneii...
bak benimde 6 tane halam var.
2 tanede olmaz olsun amacam..
iki halamıçok severimm.
ama gerisi beş para etmez insanlar..
babamın vefatından sonra az ezmediler annemi..
yani çok zor kızlar annem 35 yaşında dul kaldı.
rabbim kimselere göstermesin..
evin en büyüğü benim abimde yok ablamda..
hep annemi ben savundum amcamlara karşı..
evimizi bile bizden almaya çalıştılarr..
amaaan neler neler işte.
ben anneme hep derim anne bizim bizden başka kimsemiz yok die.
allah uzun ömürler versin.
şu an iki erkek kardeşim var onlar yetişiolar çok şükür..

senağlamasenağlama
anam açıldı musluklar patron gelmese barm..

Allah rahmet eylesin kızlar ananem 95 yaşında falan şuanda beni o büyüttü annem çalıştı ben küçükken bana bir tokat bile atmadı melek gibidir ananem ama şuan da artık çok yaşlandı..ona bişi olsa yinede mahvolurum kendime zor gelirim...onu çok seviyorum
o yaşlı haliyle durumumuzu bildiği için 5- tl 10 tl bana para gönderir o paraları saklıyorm biliyomusunuz

ayy bizde gecenin bir yarısı zaten eve geldik.. ama dairenin kapısını açtık ve bekliyoz.. bizde adettir.. kayınvalide dünürün evinden 1 bardak çalar ve onu gelin evine girmeden kırar... anam bekliyoz kayuınvalide yok ortada... bana sandalye çıkardılar. oturudmm.. ayakkabıları çıkardım uzattım bacaklarımı.. herkes koridorda.. kimse girmiyor evee... ayy çok komiktik.. 20 dak bekledik valla.. sonra geldi.. kırıldı bardak.. içeri girdik ve hiçkimse içeri adım atmadan geri döndü... halbuki bende hayal etmiştim beni kucağına alsın eve öyle girelim... herkeslerde gelsin.. bir çay içelim.. yiyelim falan birşeyler... sabaha çok var nasıl olsa... ama gittilerrrrbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
haa gittiler diye değişen birşey oldumu hayır... yine o gece olmadııızemuszemus

allah mekanını cennet etsin canım...

geçen cenazeye gitmiştim ya halam var pendikte evine sadece 1 kez gitmiştim.annemle cenaze evindeyiz halamla bursada oturan diğer halam ortadan kayboldular biz annemle sap gibi kaldık orda.nereye gittiler diye söyledik halamın evine gitmişler.bizi çağırmadan.cenaze eve geleceğine yakın aradı halam biz eve geldik isterseniz sizde gelin.nasıl kızdım anlatamam biz hayvan mıyız .? nasıl sinirlendim anlatamam.benim eşim düşünüp istanbullara göndermiş beni gördüğümüz muameleye bakın ya.nasıl kızılmaz şimdi buna???sonrada akraba işte ne akrabası akbaba hepsi

üüff benim anneannem çok huysuz beeeee..
ama yinede severim keretayı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…