Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yoğun bi zamnda sorsam iyi olurdu ama inşallah herkesler okur...
bebeği olanlar ya da olacak olanlar almıştır die düşünüyorum...

nem yapma makinesi almak istiyorum ama karar veremedim,alıpta memnun olanlar yazabilirmi bana...
geçenlerde çok hastaydım faranjit olmuşun dedi doktor ,malum evler kaloriferli odalar çok kuruyor..petek onüne suluklardan koymak sitemiyorum...

Son düzenleme:
Günaydın herkese ....

patikcim görümcem kullanıyo
çok memnun hatta bahsettiğimiz anı şey mi bilemicem
peteklerle pimapenleri onunla temizliyormuş

arçelik marka buhar makinası fiyatıda 140-160 arası

bu arada benden de sana bi soru hangi elektrik süpürgesini kullanıyorsun acaba

hoşgeldin canım.... ay bak ben foto çekincektim, unutum vallaa... neyse bir ara çekerim:))
tmm canmm
günaydın canmcmmm
casperlame kocemen olmuş bebelerınız maşallah

patık h geldın cnm nasılsın
günaydn canm he valla büyüttük yavrularıı
günaydın hatunlar nasılsınız?
bala nolmuş anlamadım ben.
günaydn canmm

keleboşum günaydınn

Günaydın casperım bende bugün meleğimi görcem çok heyecanlıyım :)saat 8 olsada görsek

eşimde hasta
sabah kayınvalideme bırakıp geldim işeee
boğazları ağrıyo behlülüm

saol cnm dimek arçelik oki,aklımda olsun..ufak bişi olsun istedim ama onlarda nem vermiyormuş..neyse işe yarayan olsunda...

melodi balın kötü bişi yok ama bir an korkutmuş doktor nts de (o da nedir bilmiyom ama ) bir daha girecekmiş...

Günaydın casperım bende bugün meleğimi görcem çok heyecanlıyım :)saat 8 olsada görsek

eşimde hasta

ahh kuzum geçmiş olsun cannmm..
oyy ne güzel iyidir inş yavrunn

ben özledm göremedim dedim dedim 3 gün üst üste gördüm amann demicem bi daha böylee
stres stress..

ahh kuzum geçmiş olsun cannmm..
oyy ne güzel iyidir inş yavrunn

ben özledm göremedim dedim dedim 3 gün üst üste gördüm amann demicem bi daha böylee
stres stress..

HE DEMİ YOK YOK ÖZLEMEDİM Kİ ASLINDA BEN

ay ne heyecanlı :)

geçmiş olsun pehlülüne :) bal böle derdi olsa ,yerine diyim bari

AH BALIM AH NE ÇOK ÖZLEDİM
C.TESİ MESAJ ATMIŞ HERŞEY YOLUNDA DİYE
BİDE SANA BİŞEY SORDUM KUZU

dün oğluşuma kapşonlu aldım eşofman aldım
anneannemizde kırmızı tulum aldıı bayıldımm hepsinede yaa

patikciimm kuzumun cicileri vardı albümümde gördün mü :)

kızlar ben chıcconun soguk buhar mak kullanıyorum öle bişeymi istiyorsunuzz bilmiyorum ben cok memnunnm hergun calıstırıyoruzzz duzenlıı ama pimapenmi temızlıyormus bılemedım bu havadakı ellerjenlerı falan temızlıyor dıyor amaaaa istersenız bır bakın

yasakmı bılmıyorum ama

Chicco İyonlu Soğuk Buhar Makinesi indirimli fiyatıyla Türkiye'nin En Avantajlı ve En Seçkin Alışveriş Platformunda

kızlar buarada bızımde haftasonu vukuatlıydı burayada yazayım..

oglumda bend e hastayız ben uykusuzluktan hastayım oglumda 1 aydır toparlayamadı o nedenle

cuma gunu doktora gotürduk soledım 1 aya yakndr ılac kullanıyoruz duzelmedı dıye oda ıgne verdı 3 tane mecburıı bıtkısel bırkac ılac verdı.

neyse ıgne 2 gun oldu ılaclara devam

cumartesı gece 3 gıbı bır uyanadım oglum uykusnda fıskırtarak kustuuu alamm bır panıkk kaldırdım kusmaya devam ama ne yatak ne ust ne basss mahvoldukk.

neyse sonr akalktım hemen cocugu temzledım yatagı temzıledım korumasını falan cıkardım tabe hersey battı yenı yastık cıkarttımm bazanın altından

neyse temizledıkten sonra dusunduk nıye oldu falan dedık usuttu heralde tekrar uyuduk.

sonra 1 saat falan gectı ben gozumu actım cocuk yıne kusmaya basladı kaldırdım hemen yıne cok kustu ısın kotusu cokda yememıstı ıstahsızdı.

tabı budefa yatak battı koruyucuda yoktu hemen doktum deterjan ne buldum doktum suya yatak sılmeye basladıme sımde cocugu temızlıyor falan...

sonra hadı oturma odasına ıgrenc kusmuk koktukk

ertesı gun yıkamaya basladım carsafları ama kurumadı hepsınıde yıkayamadım aksama k.v ler aradı cocuk hasta falan demiştim. aksam sıze caya gelıyoruz dıye aradılar. mecburen buyrun gelındedım anlıcanız kabus gıbı uykusuzm hastayım ogluma cok uzldum cok aglaıdm butun hafta cunku cocugum cok hasta olan bir cocuk deıldı böle nasıl oldu anlayamadım buarada hala ıshall kusmalrın ertesı gunuuu ıshal oldu dunde lokma sokmadı agzına sadece su ıcıyor offooff sabah sabah neler yazdım sizlere böleee

gördüm cnm geçen yorum şeyetmemişmiyim bu na yazayım buna derken unutmuşum...çok ciciler ,şu haklarınısavunan tuluma bittim :)

bir de seni gördüm çok yakışmış hamilelik maşallah her zmnki gibi çok şirinsin...

ona bayıldım zatenn
aldığım ilk şey

saol tatlm darısı istediğin zamanda sana inşallahh

güneşim çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin inşallah...
mikrop mu kaptı acaba kuzun,doktor bi teşhis koymadı mı

evet senin dediğinden bahsediyorum ben,saol cnm inceliyim bi..

hoşbuldum böcük,iyiyim cnm sen nasılsınnn? yeğenin nasıl

bende ıyyım cnm sağol
yeğenım dün bendeydı
40 çıktı :kocemen oldu

eşimde hasta

geçmiş olsun cnm

güle güle gıysın ınş

özleniyo ama yok yok kelebeğimm stresle görmek zevk bile vermiyo
ama şükür ki paşam sağlıklı..

güneşim geçmiş olsun kuzum yaa nasıl üzüldüm
inş düzelir hemencik

cnm saol yaaa snınde gozun aydın sonuclar iyiymiş şükür

güneşim çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin inşallah...
mikrop mu kaptı acaba kuzun,doktor bi teşhis koymadı mı

evet senin dediğinden bahsediyorum ben,saol cnm inceliyim bi..

cnm ya bız ztn cuma aksamı grıp asırı oksuruk falan dıye gıtmıstıkk ıgne vermişti acaba ıgnelermi agır geldi dıye dusundukkk. sımdı doktoru arıcamm yazk ztn kılosu dusukdu ııce bır deri kemık kaldı ofyaa bugn barı ıshalı dursaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…