güzel fikirler bunlar ama ben badana kokusunu severim:)))Eviniz Güzel Koksun
Evinizin mis gibi kokmasını istiyorsanız, spreylere para harcamanıza gerek yok. Bir sabunu rendeleyin ve süpürgeyle bu parçaları çekin. Siz evi süpürürken, hava sirkülasyonu nedeniyle eviniz mis gibi sabun kokacak.
Lavabonuzdan kötü kokular geliyorsa, içine bir avuç kalın tuz atın.
Badana kokusunu çıkarmak için odada su dolu tencereye bir kaşık amonyak katıp, karıştırarak bir gün bekletin. Badana kokusunun çıktığını göreceksiniz.
özellikle lodoslu havalarda lavabo kokusu için lavabo deliğine çekilmiş kahve dökmek de çok iyi geliyor.
Evin girişine ya da koridora koyacağınız vanilya aromasının yayacağı koku evinizde ferahlık ve temizlik duygusunu yaratır. Oda spreyi ya da vanilya kokulu mumla da bu duyguyu yaratmanız mümkün.
Odanızı turunçgillerin kokusuyla ferahlatabilir tüm evinize canlılık katabilirsiniz. Çünkü turunçgiller ılık iklimlerde yetişir ve yaz sıcağını hatırlatır. Onların kokuları ve renkleri mutluluk verir. Bir kaba portakal, limon ve bergamot kabuğu soyup ve kabı yanan bir mumun yanına koyun. Bu koku sizi çok rahatlatacak.
Baştan çıkarıcı bir akşam yemeği için masanızı gül yaprakları ile süsleyebilirsiniz. Büyük cam vazolarda kırmızı güller ve sandal ağacı yaprakları dekorasyonunuzu tamamlayacaktır. Tarçın çubuklarını evin çeşitli yerlerine asabilir ya da tarçın tohumlarını iple bağlayarak ocağınıza asıp ısı sayesinde kokusunu tüm eve yayılmasını sağlayabilirsiniz. Ya da tarçın kokulu tütsü kullanabilirsiniz. Unutmayın gül, tarçın ve sandal ağacı kokuları doğal afrodizyaktır.
Eviniz Güzel Koksun
Evinizin mis gibi kokmasını istiyorsanız, spreylere para harcamanıza gerek yok. Bir sabunu rendeleyin ve süpürgeyle bu parçaları çekin. Siz evi süpürürken, hava sirkülasyonu nedeniyle eviniz mis gibi sabun kokacak.
Lavabonuzdan kötü kokular geliyorsa, içine bir avuç kalın tuz atın.
Badana kokusunu çıkarmak için odada su dolu tencereye bir kaşık amonyak katıp, karıştırarak bir gün bekletin. Badana kokusunun çıktığını göreceksiniz.
özellikle lodoslu havalarda lavabo kokusu için lavabo deliğine çekilmiş kahve dökmek de çok iyi geliyor.
Evin girişine ya da koridora koyacağınız vanilya aromasının yayacağı koku evinizde ferahlık ve temizlik duygusunu yaratır. Oda spreyi ya da vanilya kokulu mumla da bu duyguyu yaratmanız mümkün.
Odanızı turunçgillerin kokusuyla ferahlatabilir tüm evinize canlılık katabilirsiniz. Çünkü turunçgiller ılık iklimlerde yetişir ve yaz sıcağını hatırlatır. Onların kokuları ve renkleri mutluluk verir. Bir kaba portakal, limon ve bergamot kabuğu soyup ve kabı yanan bir mumun yanına koyun. Bu koku sizi çok rahatlatacak.
Baştan çıkarıcı bir akşam yemeği için masanızı gül yaprakları ile süsleyebilirsiniz. Büyük cam vazolarda kırmızı güller ve sandal ağacı yaprakları dekorasyonunuzu tamamlayacaktır. Tarçın çubuklarını evin çeşitli yerlerine asabilir ya da tarçın tohumlarını iple bağlayarak ocağınıza asıp ısı sayesinde kokusunu tüm eve yayılmasını sağlayabilirsiniz. Ya da tarçın kokulu tütsü kullanabilirsiniz. Unutmayın gül, tarçın ve sandal ağacı kokuları doğal afrodizyaktır.
teşhisimi bile koymuş canımm.
tüplerim kapalıymışta o yüzden..
bende bi sorun yok çok şükür dedim artık..2 senelik evliyim son 1 senedirde korunmuoruz canım..
tabi kaynana bizi 2 senedir olmuo die bilio...
ya şimdi rabbim nasip ederse ilk torunları olucak eşim evin en büyüğü zaten 2 kardeşlerde.
küçüğüde bekar.
onlarıda anlıorumm.
bak benim anneminde ilk torunu olucak inşallahh.
ama annem ağzını açmaz bu konuyla alakalı...
oh ne güzel cnm:)ereglicim ne olsun canım
koşturuyorum iş,ev,eş :))))
komşu gezmeleri de yapıyorum artık,evde pasta börekte :))))
bulaşık makinemde de finish kullanıyorum
kızlar peki çamaşır mak.de calgon kullanıyor musunuz???
Canım ben hemen hemen annemlerde falan hepsini denemiştim ama fayans araları için mavili sulu porçöz mü ne satılıyor milyoncu tazrı yerlerde o çok güzel geldi bana.bide reklamlarda şu cillit bangmi ne varya..
fayansları güzel temizlio dio yaa..
benim banyoyla başım dertte o fayansları bi istediğim kıvama getirtemiorum kızlar..
kullanan varmı aranızda onu?
Sağ ol kuşum tekrardan.canım bunu kullandığım zaman dökmüyorum.. çünkü içinde.. ama diğerlerinden alırsam dökmem gerekir tabi.... sakın tuz ve parlatıcı olmadan kullanmaa...
güzel fikirler bunlar ama ben badana kokusunu severim:)))
poçözü yayacaksın fayanslara bekleteceksin.sonra miss olcakyaa bende bi heves ettim ama bak sen böle diince vazgeçtimm..
bak porçöz die bişi var satılıo marketlerde.
çaydanlıklarda bu musluk başlarında falan çok güzel.
acaip parlatıo onu tavsiye ederimm.
ama ben bu fayanslara bişi bulamadım beee...
ooo çok abartmış ooo.... hiçte kendi oğullarına kondurmazlar haa....
canım zaten doktorada gitsen dana diyeceği 1 sene bekle olmazsa gel... sende o sürenin bitimindesin... benim kızkardeşim hapla korunuyordu..bıraktıktan 9 ay sonra hamile kalabildi... öyle hemen ilk ay hamile kalmak mümkün değilki.. sende hiç kafana takma canım yaa... sana bir daha sorarsa anne oğlunla konuş.. o istemiyor dersin.... borçalr bitince istiyor der geçiştirirsin...
ay bişi dicemm bende severim badaba kokusunu.
hatta hiç abartmıorum.
tiner,bali,oje,zift, kokularınıda çok sevoomm beee.
içimde kesfedilmeyi bekleyen bi tinerci var..
aynen öyle bende bayılırım bali ve tiner kokusuna:)))tinerci nurdanay bişi dicemm bende severim badaba kokusunu.
hatta hiç abartmıorum.
tiner,bali,oje,zift, kokularınıda çok sevoomm beee.
içimde kesfedilmeyi bekleyen bi tinerci var..
poçözü yayacaksın fayanslara bekleteceksin.sonra miss olcak
en güzeli herkese haddini bildireceksin yopksa tepene çıkarlarvalla koyucam tavrımı.
kimsenin ağzını açtırmıcam...
terazi burcumusun :roflol::roflol:bende bayılırım
en güzeli herkese haddini bildireceksin yopksa tepene çıkarlar
büyük ataba fırçalarıyla fayanslarına yaydır ovalar gibi sonra beklet yarım saat sonra durula miss gibi kolar yanlız çamaşır suyuyla temaz ettirme sakın.dikkat et.içerde de fazla durma hemen ilaçla çıkanaaamm essamı kıı bakale elimin altında olan şey kullanmak hiç aklıma gelmedi.
dur bakalım onu yapemm.
eregli sende porçöz demişsin canım saol denicemm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?