Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

güzel fikirler bunlar ama ben badana kokusunu severim:)))

Salonda
Yaşama alanınızda, gül, lavanta, amber, sedir ağacı ve biberiyenin hafif tonlarını deneyin. Kanepenin minderlerin altına yerleştireceğiniz içi kuru bitkiler, çiçekler ya da baharatlarla dolu küçük torbalar da, üzerine oturduğunuzda ve hareket ettiğinizde etrafa hoş kokular yayacaktır.

Kokuları okaliptüs yağıyla giderin

Mutfakta
Pencerenin pervazında ya da saksılar içinde kokulu bitkiler yetiştirmek, hem mekana nefis bir aroma yayacak, hem de pişirdiğiniz her şeyin kokusunu bastıracaktır. Okaliptüs yapraklarının antiseptik özelliği bilinir. Bunları fırının içine yerleştirirseniz, kötü kokuları engelleşmiş olursunuz. Nemli bir bez üzerine damlatacağınız birkaç damla limon ve kekik yağı, havayı temizleyecektir.

Yatak odanız lavanta koksun

Yatak odasında
Lavanta ve papatya, iyi bir gece uykusu için iki seçenektir. Bunları yağ kandillerinde, masaj yağlarının içinde, kokulu mumlarla birlikte ya da karyolanızın yatak başınıza asacağınız küçük keten torbaların içinde kullanabilirsiniz.

Banyoda
Rahatlatıcı bir banyo için küvetteki suyun içine papatyaların ya da kadife çiçeklerinin başlarını atın. Soğuk kış havasının etkilerinden okaliptüs, nane ya da ananas yağıyla uzaklaşın. Banyonun buharlı atmosferinde burundaki nemi azaltarak soluk almanızı kolaylaştıracaklardır…

bizde ekimde 2 sene olucak evleneli
evimizin kredisinede 3 sene kaldı
hesaplamalarıma göre 2,5 senelik yada 3 senelik evliyken borcumuz çok az kalıcak.ne var yani 3 senelik evliyken doğursam çokmu geç??
yok sonradan olmazmışta üzülürmüşüzde herşey allahın takdiri kızlar...

anaamm ne güzel bilgiler bunlarr.
benim var şu lavabodan gelen kötü koku sorunum.
dimekki kahve veya tuz dökecekmişim...

ooo çok abartmış ooo.... hiçte kendi oğullarına kondurmazlar haa....
canım zaten doktorada gitsen dana diyeceği 1 sene bekle olmazsa gel... sende o sürenin bitimindesin... benim kızkardeşim hapla korunuyordu..bıraktıktan 9 ay sonra hamile kalabildi... öyle hemen ilk ay hamile kalmak mümkün değilki.. sende hiç kafana takma canım yaa... sana bir daha sorarsa anne oğlunla konuş.. o istemiyor dersin.... borçalr bitince istiyor der geçiştirirsin...

oh ne güzel cnm:)
Makinda clgn kullanmıyorum makinacı gerek yok demiş firmanın kendi kireç önleyicisi varmış ayda bir onu kullanacakmışız kociş öyle demişti:)

bide reklamlarda şu cillit bangmi ne varya..
fayansları güzel temizlio dio yaa..
benim banyoyla başım dertte o fayansları bi istediğim kıvama getirtemiorum kızlar..
kullanan varmı aranızda onu?
Canım ben hemen hemen annemlerde falan hepsini denemiştim ama fayans araları için mavili sulu porçöz mü ne satılıyor milyoncu tazrı yerlerde o çok güzel geldi bana.
canım bunu kullandığım zaman dökmüyorum.. çünkü içinde.. ama diğerlerinden alırsam dökmem gerekir tabi.... sakın tuz ve parlatıcı olmadan kullanmaa...
Sağ ol kuşum tekrardan.

poçözü yayacaksın fayanslara bekleteceksin.sonra miss olcak

valla koyucam tavrımı.
kimsenin ağzını açtırmıcam...

ay bişi dicemm bende severim badaba kokusunu.
hatta hiç abartmıorum.
tiner,bali,oje,zift, kokularınıda çok sevoomm beee.
içimde kesfedilmeyi bekleyen bi tinerci var..
aynen öyle bende bayılırım bali ve tiner kokusuna:)))tinerci nurdan))

Kızlar yalnız o porçöz beyaz sıvaları deliyo ...
ben bi kere duşakabinimin metal kısmına sürdüm cahillik ilk evlendiğimde.şimdi leke leke hep.napmam lazım çıakarmı??

anaaamm essamı kıı bakale elimin altında olan şey kullanmak hiç aklıma gelmedi.
dur bakalım onu yapemm.
eregli sende porçöz demişsin canım saol denicemm..
büyük ataba fırçalarıyla fayanslarına yaydır ovalar gibi sonra beklet yarım saat sonra durula miss gibi kolar yanlız çamaşır suyuyla temaz ettirme sakın.dikkat et.içerde de fazla durma hemen ilaçla çık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…