Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bak cumada vaaz verio hocaa..
buraya gelio sesi.
işte akrabalarınızı ziyaret edin onları yalnız bırakmayın diee..
aman ben hocamm bendeki akraba send eolsa gidermiydin acaba??
ben gitsem bile adamı gittiğine gidecegine pişman ederler vallaaa..

aynen öyle zaman asla unutturmuyo yada alıştırmıo.aslında yokluğuyla geçirilen hergün ayrı bir acı yaşatıo insana.yaşamayan anlamıo ama.ağlamıyorsun belki her dakika ama içindeki yaşlar hiç durmuyor gerçektende.allah dayanma gücü veriyor ama çok zor güzelim.allah sabrımıza sabır eklesin inşallah(

Bana da sürekli çocuk soruyolar çok sıkıldım artık...
eşim diyor oğluna söyle de diyor öyle dediğinde...
napıyım şuan maddi dururumuz çocuk için uygun değil...
çevremdeki herkes hamile yeni evlenenler bile bazen özeniyorum çok ama hazırda hissetmiyorum kendimi...
Bende topu eşime atıyorum çocuk iki kişinin istemesiyle olucak bişey...
ve şuan eşimin çocuk düşünmek en son fikri şu durumumuzda of bilmiyorum
allah herkese istediği zamanda versin inşallah...

ereglicim ne olsun canım
koşturuyorum iş,ev,eş :))))
komşu gezmeleri de yapıyorum artık,evde pasta börekte :))))

bulaşık makinemde de finish kullanıyorum

kızlar peki çamaşır mak.de calgon kullanıyor musunuz???

hıııh aynen öyle.tebrikler canım :lepi:

bide reklamlarda şu cillit bangmi ne varya..
fayansları güzel temizlio dio yaa..
benim banyoyla başım dertte o fayansları bi istediğim kıvama getirtemiorum kızlar..
kullanan varmı aranızda onu?

canım bende kamyanyada oldukça alıyorum... her hafta marketlerin sitesinden takip ederim... :))
ama şu bimdeki içinde kklılar iyi diyordu... bir denemek lazım aslındaa....

canım yaaa.. hiç takma kafana... umursamamaya çalış.. ve bir dahakinede konuyu açarsa doktor için daha erken.. zamanı gelince biz gideriz oğlunla dersin canım...
ne kadardır korunmuyorsunuz tatlım??

amiinnn inşallahh.
biz çok istioz vallaaa bize tez vakitte nasip eder inşallaaahh

inş canım...
ne kadarlık evliydin..
abim 3 aylık evli gelin 9 haftalık hamile...
kaza kurşunu :roflol::roflol:

aynen canım sanki doğurunca soranlar bakıcak çocuğuma.boşver sen onları.ben istemiyoruz diyorum 5sene:) oha falan oluolar bi daha soramıolar 5 sene rahatım))

canım yaaa.. hiç takma kafana... umursamamaya çalış.. ve bir dahakinede konuyu açarsa doktor için daha erken.. zamanı gelince biz gideriz oğlunla dersin canım...
ne kadardır korunmuyorsunuz tatlım??

teşhisimi bile koymuş canımm.
tüplerim kapalıymışta o yüzden..
bende bi sorun yok çok şükür dedim artık..2 senelik evliyim son 1 senedirde korunmuoruz canım..
tabi kaynana bizi 2 senedir olmuo die bilio...
ya şimdi rabbim nasip ederse ilk torunları olucak eşim evin en büyüğü zaten 2 kardeşlerde.
küçüğüde bekar.
onlarıda anlıorumm.
bak benim anneminde ilk torunu olucak inşallahh.
ama annem ağzını açmaz bu konuyla alakalı...

bide reklamlarda şu cillit bangmi ne varya..
fayansları güzel temizlio dio yaa..
benim banyoyla başım dertte o fayansları bi istediğim kıvama getirtemiorum kızlar..
kullanan varmı aranızda onu?
ben hiç memnun kalmadım canım 5 para etmez.kireç çözücüsünü almıştım çaydanlığın içine döktüm banamısın demedi valla.

amin canım inş.. bencede biraz daha bekle... önce rahata kavuşunda sonrasında yaparsınızz...

kızlar peki çamaşır mak.de calgon kullanıyor musunuz???
canım ben her yıkmada olmasada kullanıyorum...

inş canım...
ne kadarlık evliydin..
abim 3 aylık evli gelin 9 haftalık hamile...
kaza kurşunu :roflol::roflol:

oooo.... fena bir kurşunmuşşşyerimseniben

Eviniz Güzel Koksun
Evinizin mis gibi kokmasını istiyorsanız, spreylere para harcamanıza gerek yok. Bir sabunu rendeleyin ve süpürgeyle bu parçaları çekin. Siz evi süpürürken, hava sirkülasyonu nedeniyle eviniz mis gibi sabun kokacak.
Lavabonuzdan kötü kokular geliyorsa, içine bir avuç kalın tuz atın.
Badana kokusunu çıkarmak için odada su dolu tencereye bir kaşık amonyak katıp, karıştırarak bir gün bekletin. Badana kokusunun çıktığını göreceksiniz.

özellikle lodoslu havalarda lavabo kokusu için lavabo deliğine çekilmiş kahve dökmek de çok iyi geliyor.

Evin girişine ya da koridora koyacağınız vanilya aromasının yayacağı koku evinizde ferahlık ve temizlik duygusunu yaratır. Oda spreyi ya da vanilya kokulu mumla da bu duyguyu yaratmanız mümkün.

Odanızı turunçgillerin kokusuyla ferahlatabilir tüm evinize canlılık katabilirsiniz. Çünkü turunçgiller ılık iklimlerde yetişir ve yaz sıcağını hatırlatır. Onların kokuları ve renkleri mutluluk verir. Bir kaba portakal, limon ve bergamot kabuğu soyup ve kabı yanan bir mumun yanına koyun. Bu koku sizi çok rahatlatacak.

Baştan çıkarıcı bir akşam yemeği için masanızı gül yaprakları ile süsleyebilirsiniz. Büyük cam vazolarda kırmızı güller ve sandal ağacı yaprakları dekorasyonunuzu tamamlayacaktır. Tarçın çubuklarını evin çeşitli yerlerine asabilir ya da tarçın tohumlarını iple bağlayarak ocağınıza asıp ısı sayesinde kokusunu tüm eve yayılmasını sağlayabilirsiniz. Ya da tarçın kokulu tütsü kullanabilirsiniz. Unutmayın gül, tarçın ve sandal ağacı kokuları doğal afrodizyaktır.

ben hiç memnun kalmadım canım 5 para etmez.kireç çözücüsünü almıştım çaydanlığın içine döktüm banamısın demedi valla.

yaa bende bi heves ettim ama bak sen böle diince vazgeçtimm..
bak porçöz die bişi var satılıo marketlerde.
çaydanlıklarda bu musluk başlarında falan çok güzel.
acaip parlatıo onu tavsiye ederimm.
ama ben bu fayanslara bişi bulamadım beee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…