ereğlicim ben calgonit quantom kullanıyorum.. yeni adıyal finish.. tuz ve patlatıcısıda içinde ve memnunum canım....
aynen öyle zaman asla unutturmuyo yada alıştırmıo.aslında yokluğuyla geçirilen hergün ayrı bir acı yaşatıo insana.yaşamayan anlamıo ama.ağlamıyorsun belki her dakika ama içindeki yaşlar hiç durmuyor gerçektende.allah dayanma gücü veriyor ama çok zor güzelim.allah sabrımıza sabır eklesin inşallahÖyle kaybedrsem dayanamam deme.Bak babandan sonra hala yaşıyorsun.Annemin yokluğu zor ama günlük hayata okadar alışıyorumki bazen düşünmüyorum.Ama gece yatağa yattınmı geliyor aklıma herşey.Hani diyorlarya zamanla acı hafifler diye yanlış acı artıyor sadece hayatın akışına kapılıyosun biran düşünmüyorsun.Ama ne varki yaşıyorum yaşıyoruz.
hıııh aynen öyle.tebrikler canım :lepi:bak cumada vaaz verio hocaa..
buraya gelio sesi.
işte akrabalarınızı ziyaret edin onları yalnız bırakmayın diee..
aman ben hocamm bendeki akraba send eolsa gidermiydin acaba??
ben gitsem bile adamı gittiğine gidecegine pişman ederler vallaaa..
canım bende kamyanyada oldukça alıyorum... her hafta marketlerin sitesinden takip ederim... :))carrefourda yada realden alıyos biz alışverişi hep orada da kampanyalar bitmiyo işte anacım..evde varken bile alıyom bazı ,bende hep finis alıyom işte gülsüncüm,fairy yeni çıkmışya kampanya vardı birde onu denedik ama oda aynı yıkadı....:)))
clasiklerde tuz yok ama kızlar dikkat edin...sonra bardaklarınız bulanık bulanık olmasın..
gecen kaynana bana ''sohbette bi arkadaşın 4 sene bebegi olmuomuş sonra bi doktora gitmiş bebegi olmuş,o doktor kimse öğrenelimde sende git ' dio..
şimdi, kadın bunu çok ii bi niyetle sölüo biliorumm.
hatta sölerken okadar tedirgin sölüloki kırılırım die korkuo..
ama yinede çok ağırıma gitti.
bende eşime söledim annen bana böle dedi die.
oda ''bu işler sana mı kaldı die cevap verseydin '' dio..
şimdi düşünüorumdaa.
belki okadar sert mizaçlı diilde usturuplu bi dilde kaynanaya bu şekilde konuşma fırsatı vermeseydimm.
çnk biliorumki bu konuşmaların ardı bitmicekk.
bu ilk konuşmaydı biliorumki son olmıcak..
Bana da sürekli çocuk soruyolar çok sıkıldım artık...
eşim diyor oğluna söyle de diyor öyle dediğinde...
napıyım şuan maddi dururumuz çocuk için uygun değil...
çevremdeki herkes hamile yeni evlenenler bile bazen özeniyorum çok ama hazırda hissetmiyorum kendimi...
Bende topu eşime atıyorum çocuk iki kişinin istemesiyle olucak bişey...
ve şuan eşimin çocuk düşünmek en son fikri şu durumumuzda of bilmiyorum
allah herkese istediği zamanda versin inşallah...
Canım sağ olasın etradan tuz ya da parlatıcı döküyor musun peki?
aynen canım sanki doğurunca soranlar bakıcak çocuğuma.boşver sen onları.ben istemiyoruz diyorum 5sene:) oha falan oluolar bi daha soramıolar 5 sene rahatım))Bana da sürekli çocuk soruyolar çok sıkıldım artık...
çevremdeki herkes hamile yeni evlenenler bile bazen özeniyorum çok ama hazırda hissetmiyorum kendimi...
canım yaaa.. hiç takma kafana... umursamamaya çalış.. ve bir dahakinede konuyu açarsa doktor için daha erken.. zamanı gelince biz gideriz oğlunla dersin canım...
ne kadardır korunmuyorsunuz tatlım??
ben hiç memnun kalmadım canım 5 para etmez.kireç çözücüsünü almıştım çaydanlığın içine döktüm banamısın demedi valla.bide reklamlarda şu cillit bangmi ne varya..
fayansları güzel temizlio dio yaa..
benim banyoyla başım dertte o fayansları bi istediğim kıvama getirtemiorum kızlar..
kullanan varmı aranızda onu?
amin canım inş.. bencede biraz daha bekle... önce rahata kavuşunda sonrasında yaparsınızz...Bana da sürekli çocuk soruyolar çok sıkıldım artık...
canım ben her yıkmada olmasada kullanıyorum...kızlar peki çamaşır mak.de calgon kullanıyor musunuz???
inş canım...
ne kadarlık evliydin..
abim 3 aylık evli gelin 9 haftalık hamile...
kaza kurşunu :roflol::roflol:
adacım ben bu tip ürünler kullanmıyorum canım çok güvenilir gelmio allahın suyu varken bunu alıcam içinde ne olduğu belli değil.kesin kimyasal bişi vardır içinde güvenilmez markayıda hiç duymamıştım daha önce.amannn yanlış link vermişim
bu olacaktı
SEBZE VE MEYVELER N HJYENK DURULAMA MADDES temizlikdeposu.com
ben hiç memnun kalmadım canım 5 para etmez.kireç çözücüsünü almıştım çaydanlığın içine döktüm banamısın demedi valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?