Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım bende çok utanmıştım ilk annemde kaldığımda eşimle nasıl yatıcam die abimde diğer odadaydı bekardı yeni evlendi oda.ama napcan mecbursun alışılıyo zamanla...

Hatunlar kel alaka oldu ama bişey soracağım gene markete bulaşık makinası deterjanı almak için gidecektim ama sizce ne alayım tuz, deterjan ne kullanıyorsunuz bilen yazsın lütfen??

hangisi kampanyadaysa ondan alıyorum valla.bazen parlatıcı tuzu muzu bir arada olanlar kampanyada oluyo onu,bzen klasik kampanyada oluyo..geçen gün fairy kampanyadaydı onu aldım...hepsi aynı bea :)) klasik alırsan parlatıcı alıyom ayrıca...tuzu hep koyuyoz zaten..

boşver diyecek bir şey bulamadım
gözümden akan bir damla yaş bile düşündürmeye yetti inan....zor çok zor...Allah'ım başka sevdiklerini senden ayırmasın

bende kalmadım başkasında cute bendede kalan olmadı henüz ama ne var cnm ya eşin artık sorun olmaz sanırsam...

cute bak şinci makinayı ilk kurmaya gelen servisci amca ban eger bu hepsi bi arada olan tabletlerden kullanırsan tuza gerek yok tuz zaten içind evar demişti..
ama parlatıcıyı koymalısın demişti.
oda zaten 6-7 ayda anca biter dediydi kıı...
tuz lambası yanar ama önemli diil o dediydi...

ereğlicim ben calgonit quantom kullanıyorum.. yeni adıyal finish.. tuz ve patlatıcısıda içinde ve memnunum canım....

gözümden akan bir damla yaş bile düşündürmeye yetti inan....zor çok zor...Allah'ım başka sevdiklerini senden ayırmasın
bende canım ( çok üzüldüm boswwr(( düşünmezi bile yetio.geride bi tek anacığım kaldı onu da kaybedersem diye düşündükçe ağlama krizlerine giriyorumçallah analarımıza babalarımıza uzun uzun ömürler versin.çok acı oluyor kayıpları.annemi çok seviyorum onu kaybedersem dayanamam ( anneme bunu dediğimde bende öyle diodum dio.annenen öldüğünde sanki güneş hiç doğmıcak sandım dio ama yaşıyorsun kızım işte dio.bak annemi babami eşimi gömdüm ama ben hala sağımdio.o öyle dedikçe allahın gücüne giderde yanına alır die ödüm patlıo.ölüm en büyük gerçek ama çok üzücü(

saolun kızlar ne bilim ilk seferi atlatsam bir daha rahatlarım sanırım ama (
bnmkide dalga geçiyo nasıl ,neler yapıyo güldürüyo beni..
ah abimde evlenseydi ayrı evde olsaydı ,annemden o kdr sıkılmıyorum..zaten bana geldi kalmaya..

canım ben iki taraftada çok kaldım... ilk kalışlarımda bende çok utandım.. özelliklede babamdan... ama insan alışıyor.... bir an önce kapını kapat ve girr içeriye.....:)))
bu akşam yazlığa gitcez.. annemlerin yanına.. bize ebeveyn banyolu odayı ayırmışlar.... utandım vallaaaa:kedi:

ben bimden alıorum canımm.
şu tabletler varya ondan kullanıorum.
gayette memnunum vallaaa..
Sağ ol canım
a.s.

eregli'cim gelmedin mi hala???

cute'cimmmm :teselli:
Kuşum gitmeden bir araştırma yapayım dedim.
Nasılsın ne var ne yok kuş?

Zordur cutecim ya utanır insan:) Ben dün akşam annemde kaldım yalnız kocişi götürmedim.
Sağ ol canım.

Boşvercim ben ne oldu bilmiyorum ama yazılanlardan zor bişeyler olduğu belli artık kimseyi senden ayırmasın Rabbim inş hatta kimseyi kimseden ayırmasın Allah'ım (CC.) Amin.

Son düzenleme:

Öyle kaybedrsem dayanamam deme.Bak babandan sonra hala yaşıyorsun.Annemin yokluğu zor ama günlük hayata okadar alışıyorumki bazen düşünmüyorum.Ama gece yatağa yattınmı geliyor aklıma herşey.Hani diyorlarya zamanla acı hafifler diye yanlış acı artıyor sadece hayatın akışına kapılıyosun biran düşünmüyorsun.Ama ne varki yaşıyorum yaşıyoruz.

sempatiksalakcinni:jeyyar:

carrefourda yada realden alıyos biz alışverişi hep orada da kampanyalar bitmiyo işte anacım..evde varken bile alıyom bazı ,bende hep finis alıyom işte gülsüncüm,fairy yeni çıkmışya kampanya vardı birde onu denedik ama oda aynı yıkadı....:)))
clasiklerde tuz yok ama kızlar dikkat edin...sonra bardaklarınız bulanık bulanık olmasın..

gecen kaynana bana ''sohbette bi arkadaşın 4 sene bebegi olmuomuş sonra bi doktora gitmiş bebegi olmuş,o doktor kimse öğrenelimde sende git ' dio..
şimdi, kadın bunu çok ii bi niyetle sölüo biliorumm.
hatta sölerken okadar tedirgin sölüloki kırılırım die korkuo..
ama yinede çok ağırıma gitti.
bende eşime söledim annen bana böle dedi die.
oda ''bu işler sana mı kaldı die cevap verseydin '' dio..
şimdi düşünüorumdaa.
belki okadar sert mizaçlı diilde usturuplu bi dilde kaynanaya bu şekilde konuşma fırsatı vermeseydimm.
çnk biliorumki bu konuşmaların ardı bitmicekk.
bu ilk konuşmaydı biliorumki son olmıcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…