bişi dicem biz şimdi haftaya annemlere gidiyoruzya ,hatta öncesinde kayınvalidelerin yazlığına uğrıcas sanırım..sonra amcanın başka evinde aileler buluşıcak...biz ilk defa odaya çekilip uyucaz ben çok utanıyorum..heleki annemin evine gidince abimde olucakya..ayy nasıl alışılır buduruma...:kedi:
Hatunlar kel alaka oldu ama bişey soracağım gene markete bulaşık makinası deterjanı almak için gidecektim ama sizce ne alayım tuz, deterjan ne kullanıyorsunuz bilen yazsın lütfen??
aman ne büyüttünüz sanki eve gizlice adam atıonuz evli barklı insanlarız canım neden utancaz aaaa yapmayın ama canım bu kadarayy bıde o var demiiii akannehir
hangisi kampanyadaysa ondan alıyorum valla.bazen parlatıcı tuzu muzu bir arada olanlar kampanyada oluyo onu,bzen klasik kampanyada oluyo..geçen gün fairy kampanyadaydı onu aldım...hepsi aynı bea :)) klasik alırsan parlatıcı alıyom ayrıca...tuzu hep koyuyoz zaten..
boşver diyecek bir şey bulamadım
gözümden akan bir damla yaş bile düşündürmeye yetti inan....zor çok zor...Allah'ım başka sevdiklerini senden ayırmasın
bende canımboşver diyecek bir şey bulamadım
gözümden akan bir damla yaş bile düşündürmeye yetti inan....zor çok zor...Allah'ım başka sevdiklerini senden ayırmasın
bişi dicem biz şimdi haftaya annemlere gidiyoruzya ,hatta öncesinde kayınvalidelerin yazlığına uğrıcas sanırım..sonra amcanın başka evinde aileler buluşıcak...biz ilk defa odaya çekilip uyucaz ben çok utanıyorum..heleki annemin evine gidince abimde olucakya..ayy nasıl alışılır buduruma...:kedi:
Sağ ol canımben bimden alıorum canımm.
şu tabletler varya ondan kullanıorum.
gayette memnunum vallaaa..
Kuşum gitmeden bir araştırma yapayım dedim.eregli'cim gelmedin mi hala???
cute'cimmmm :teselli:
Sağ ol canım.
hangisi kampanyadaysa ondan alıyorum valla.bazen parlatıcı tuzu muzu bir arada olanlar kampanyada oluyo onu,bzen klasik kampanyada oluyo..geçen gün fairy kampanyadaydı onu aldım...hepsi aynı bea :)) klasik alırsan parlatıcı alıyom ayrıca...tuzu hep koyuyoz zaten..
Boşvercim ben ne oldu bilmiyorum ama yazılanlardan zor bişeyler olduğu belli artık kimseyi senden ayırmasın Rabbim inş hatta kimseyi kimseden ayırmasın Allah'ım (CC.) Amin.boşver diyecek bir şey bulamadım
bende canım( çok üzüldüm boswwr (( düşünmezi bile yetio.geride bi tek anacığım kaldı onu da kaybedersem diye düşündükçe ağlama krizlerine giriyorumçallah analarımıza babalarımıza uzun uzun ömürler versin.çok acı oluyor kayıpları.annemi çok seviyorum onu kaybedersem dayanamam ( anneme bunu dediğimde bende öyle diodum dio.annenen öldüğünde sanki güneş hiç doğmıcak sandım dio ama yaşıyorsun kızım işte dio.bak annemi babami eşimi gömdüm ama ben hala sağımdio.o öyle dedikçe allahın gücüne giderde yanına alır die ödüm patlıo.ölüm en büyük gerçek ama çok üzücü (
sempatiksalakcinni:jeyyar:canım ben iki taraftada çok kaldım... ilk kalışlarımda bende çok utandım.. özelliklede babamdan... ama insan alışıyor.... bir an önce kapını kapat ve girr içeriye.....:)))
bu akşam yazlığa gitcez.. annemlerin yanına.. bize ebeveyn banyolu odayı ayırmışlar.... utandım vallaaaa:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?