ahh kuzumm hamileyim duygusalım kurma böyle cümleler.. gözümden süzülenlere iş yerindeki ark alıştı ama patron hala tuhaf bakıo :)kızlar çok teşekkür ederim hepinize çok duygulandım ben şuan gerçekten...
4 gündür söyleyemedim hepinize bi kaçınız biliyodu ama belli olmadan söylemek istemedim aslında..
hala da belli değil ama daha fazla dayanamadım...
Dualarınızı esirgemeyin benden.Bebeğim inşallah büyüsün sıkı sıkı tutunsun bana.Ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum.Çok zormuş böyle bi durumda kalmak.İnşallah kendisini en yakın zamanda gösterir ve beni bırakmaz..
Hepiniz hakkınızı helal edin çok çok yardımcı oldunuz bana çok teşekkür ediyorum.
Özellikle lamecime,kelebeğime,balıma,casperime organiğime ,mutlukızaa çok çok teşekkür ediyorum kızlar hepinize yanımda olduğunuz için.
zaten bohça için gerekli şeyleri alıcaz kuzum
birde bellonaya bebek odası bakıcaz işte
birde kuaföre gitmem lazım maşallah hiç gezmicekmişim gibi
bizim afyonun hava durumuna bakın yaaa
27 Ocak Cuma -5 -2
28 Ocak Cumartesi -9 -3
29 Ocak Pazar -13 -4
30 Ocak Pazartesi -14 -4
31 Ocak Salı -16 -6
kız kadının salonu ne ölee düğün salonu mubarek
evet adacım iyi olmanıza sevindim.hareketlenir canım.ama sana bir tavsiye ya çikolata yada başka bir şey ye ve uzan ve sadece kendini dinle kendini ona odakla bunu dene derim.
Amin cnm inşallah ya.Hepiniz benim için ayrı ayrı değerlisiniz her sıkıntımda yanımdaydınız çok teşekkür ederim cnm desteğin için.canım benim, alyacımın dediği gibi kızkardeşimize sevinmiş gibi olduk...aklımın bir tarafında hep sen vardın... ama artık sende büyülü bahçe oldun:)) inş. en kısa zamanda keseni görür, pırpıtları duyarsın canım...
yok cnm yok merak etme en yakın zamanda sanada bi tane :)ayy evt tek kaldım topıcte
yakında durmadan bebek konuşur benı bıle görmez gözunuz
evet anadolu ateşini getiricempeki canım.... öyle yapalım.. artık düğün dernek gibi olur heralde:)
eşin ne yaptı cnm merak ettim:44:bılmıyordum evt
yaa moralım bozuktu 2 gun pek gırmedım bende o ara kaçırmışımm
effett
brckmm dualarımızda seninle tatlım.
kız patlat bi şarkı bu haberin üstüne haydeeeeeeeeeeeeeee
bal doğumdayken patlatmıştınya(o öle sanmış halbuki c.tesiydi)
hoşgeldin... hayatta herşey bizler için.. önemli olan şu andaki duyguların, mutluysan eğer gerisi boş zaten..
canım dikkat et bari yaa...
ahh canım yaa sormaa.... 2012 güzel başladı ve inş. böyle devam eder...
aminnn
kızlar çok teşekkür ederim hepinize çok duygulandım ben şuan gerçekten...
4 gündür söyleyemedim hepinize bi kaçınız biliyodu ama belli olmadan söylemek istemedim aslında..
hala da belli değil ama daha fazla dayanamadım...
Dualarınızı esirgemeyin benden.Bebeğim inşallah büyüsün sıkı sıkı tutunsun bana.Ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum.Çok zormuş böyle bi durumda kalmak.İnşallah kendisini en yakın zamanda gösterir ve beni bırakmaz..
Hepiniz hakkınızı helal edin çok çok yardımcı oldunuz bana çok teşekkür ediyorum.
Özellikle lamecime,kelebeğime,balıma,casperime organiğime ,mutlukızaa çok çok teşekkür ediyorum kızlar hepinize yanımda olduğunuz için.
yok cnm yok merak etme en yakın zamanda sanada bi tane :)
eşin ne yaptı cnm merak ettim:44:
ağlamamak için zor tutuyom kendimi yaaaa
lameeemm benim için yaptığın yorumu görmedim sanma.inşallah canım inş ben hamile kalayımda taçı canı gönülden brcke bırakırım benim yerimede taşısın diye.
lameeemm benim için yaptığın yorumu görmedim sanma.inşallah canım inş ben hamile kalayımda taçı canı gönülden brcke bırakırım benim yerimede taşısın diye.
inş. canım benim...
tedaviye başlıycakmısın peki?
evet allahın izniyle başlayacam ama şuan biraz maddi olarak zordayız.maaşım yatmadı hala ya.düzenli yatmaya başlayınca inş başlayacam hemen tedaviye.hele dün gördüğüm rüyadan sonra artık içim içime sığmıyor.rabbim hayırlısını nasip etsin.
inşallah canım sağol.hatta buraya hamileyim yazmayacam brck taç senin diye yazacam.
adakızzzzzzzz bişiy dicem geçenlerde bi tarif vermiştin ya şu şişe sarılı köfte onu yazamamıştım bi zahmet bulursan tekrar eklesene
inşallah canım sağol.hatta buraya hamileyim yazmayacam brck taç senin diye yazacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?