ayy evtt, bugünün tek özelliği kar, prensesimde benim gibi karı sevecek:))
nevgülüm, hoşgeldin...
mutlucum, bencede gitmeyin yarın... sizin oralar daha kötüdür şimdi..
yerimm seniiiii sıpaaaaaselamlarrr kızlarrr
zaman ilerliyo kuzum yaaaa
bi daha ki cumarteside gezmeye gidicez kayınvalideler le
o yüzden halletsek iyi olur aslında ama bilemiyorum yaaa
selamlarrr kızlarrr
ayy sevsin sevsin cimcimemm yerim onuuayy evtt, bugünün tek özelliği kar, prensesimde benim gibi karı sevecek:))
nevgülüm, hoşgeldin...
mutlucum, bencede gitmeyin yarın... sizin oralar daha kötüdür şimdi..
hoşgeldin canm..1 yıl öncesine kadar sizden biriydim ancak şu an sadece işim varne yalan söyliyim daha mutluyum ama her eşinden ayrılan daha mutlu olur gibi bir genelleme yapmıyorum tabi
aman da aman... annesiyle kuzusumu gelmiş:))
ee tacı aldıkmı biz organikçimden:))
ve sanırım doğurana kadar sende kalcak....
tabi nevgülden bir süpriz olmazsa... ki inş. olur:))
iyiym çok şükür canım.. arada öksürük krizlerini saymıyorum bile artık:))
inş. eşin en kısa zamanda iş bulur...
ce inş. raabim gönlünden geçen zamanda yaşatır sana annelik duygularını...
ben bugün daha iyi anladım bu duyguyu.. bebeğim sabahtan beri kıpır kıpır... şimdiye kadar böyle değildi:)
hoşgeldin canım... valla öyle... bembeyaz...
ayrıca casperım. thy ankara uçuşları iptal olmuş dediğin gibi.. sanırım güneş gidemeyecek(
hoşbuldum kuzummmmm evet ben de bugün güne böyle farklı bir maneviyatla başladım çok şükür.....
star tv.ye bakıyorum soframız programı var...Yozgat yöresini gösteriyor,memleketim :))) nasıl da güzel lezzetleri vardır....
böcüüüükkk sen tv. bakabiliyordun işyerinde aç bak,yaw bu arada kadının mutfağı benim evim kadar
hoşgeldin... hayatta herşey bizler için.. önemli olan şu andaki duyguların, mutluysan eğer gerisi boş zaten..1 yıl öncesine kadar sizden biriydim ancak şu an sadece işim varne yalan söyliyim daha mutluyum ama her eşinden ayrılan daha mutlu olur gibi bir genelleme yapmıyorum tabi
canım dikkat et bari yaa...
düşünüyorum lamem yaaaa ama zaman ilerliyo canım birdebi dahaki cumartesi kayınvaliderle gezmeye gidicez bilemiyorum ki yaaaa
ahh canım yaa sormaa.... 2012 güzel başladı ve inş. böyle devam eder...ayy sevsin sevsin cimcimemm yerim onuu
hoşgeldin canm..
hayırlısıı..
lamecimm yaa bu süpriz nasılda mutlu etti bizii..
göynümün biriciki de yakında pıt pıtları duyduum die gelcekk.. oyy kuzumm
nevgülümden de inş tez zamanda alırız haberlerii..
Rabbim mübarek cuma günü dualarımızı kabul etsin inş..
ayyyyyy yerim yaaa inan gördüm elim ayağım bi acayip oldum maşallahhhhhhhhhhhh
inan brcğm kızkardeşime sevinir gibi içim aktı oyyyy oyyyyyyyy
brckm 2012 sürprizi meleğin maşallahhhhhhhh
hoşgeldin canım nasılsın
aman da aman... annesiyle kuzusumu gelmiş:))
ee tacı aldıkmı biz organikçimden:))
ve sanırım doğurana kadar sende kalcak....
tabi nevgülden bir süpriz olmazsa... ki inş. olur:))
yerimm seniiiii sıpaaaaa
Rabbim en doğru zamanı bilir deriz ya hep......bu hayırlı haberi verdiğin en doğru zaman olsun güzel yüreklim.....
helal et hakkını gereksiz yere kapris yapmadın,bebeklerimizden konuştuk yeri geldi hiç sitem etmedin.....çok şükür bugününe.....
şimdi en tazecik anne adayımız olma ayrıcalığıyla dile bizden ne dilersen :))))
ınş.cnm sağol
ayy bende azcık kıpırtı oluyo ama bağırsaktan o
yerimm seniiiii sıpaaaaa
hmm..
aman gezmeyin
havanın durumuna göre çıkın kuzum ya
bizde iyiyz hamdolsun mutlucum
hoşgeldin canım çok şükür iyiyiz
sen ve büdüşün nasıl canım?
selamlarrr kızlarrr
hoşbuldum alyacım sağol.hoşgeldin büdüşün anası seni burlarda görmek ne güzel ne güzel kaçakkkkkkkk
hoşgeldin canım....hep geliyor çıkıyorsun yazdıklarımızı da göremiyorsun.....neyse iyi ol bir sıkıntı olmasın da yoğunluktan böyle olsun....
biz şükür iyiyiz canım kendi adıma :))) kuzumda biraz hareketlense çok daha iyi olacağız....
balım olsaydı ne derdi, delü karuuuu:))
kızlar çok teşekkür ederim hepinize çok duygulandım ben şuan gerçekten...
4 gündür söyleyemedim hepinize bi kaçınız biliyodu ama belli olmadan söylemek istemedim aslında..
hala da belli değil ama daha fazla dayanamadım...
Dualarınızı esirgemeyin benden.Bebeğim inşallah büyüsün sıkı sıkı tutunsun bana.Ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum.Çok zormuş böyle bi durumda kalmak.İnşallah kendisini en yakın zamanda gösterir ve beni bırakmaz..
Hepiniz hakkınızı helal edin çok çok yardımcı oldunuz bana çok teşekkür ediyorum.
Özellikle lamecime,kelebeğime,balıma,casperime organiğime ,mutlukızaa çok çok teşekkür ediyorum kızlar hepinize yanımda olduğunuz için.
sen bilmiyodun çünküm kankaaaa:)
len brck benı yazmayı unutmuşsun aşk ola
adacım sizden sadece dua istiyorummmm
lamem taç törenini bebeğimi gördükten sonra en abartılı bi şekilde yapmak istiyorum
Böcük seni tek bıraktım kız sanırım galibaa
sen bilmiyodun çünküm kankaaaa:)
alyacım ve nevgülcüm beni msjlarımdan takip edip öğrendiler sen nie etmedin
cnm benim helal olsun.Ben hepinizin haberiyle ayrı ayrı çok mutlu oldum.Rabbim hepinizin ve benim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.ÇoK Şükür rabbimize..Rabbim en doğru zamanı bilir deriz ya hep......bu hayırlı haberi verdiğin en doğru zaman olsun güzel yüreklim.....
helal et hakkını gereksiz yere kapris yapmadın,bebeklerimizden konuştuk yeri geldi hiç sitem etmedin.....çok şükür bugününe.....
şimdi en tazecik anne adayımız olma ayrıcalığıyla dile bizden ne dilersen :))))
Canım benim Allah razı olsun.Çok seviyorum hepiniziayyyyyy yerim yaaa inan gördüm elim ayağım bi acayip oldum maşallahhhhhhhhhhhh
inan brcğm kızkardeşime sevinir gibi içim aktı oyyyy oyyyyyyyy
brckm 2012 sürprizi meleğin maşallahhhhhhhh
brckm bi durgunluk vardı sende bu kız ne iş çeviriyo dedim öle msj attım sanasen bilmiyodun çünküm kankaaaa:)
alyacım ve nevgülcüm beni msjlarımdan takip edip öğrendiler sen nie etmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?