inşallah canım sağol.hatta buraya hamileyim yazmayacam brck taç senin diye yazacam.
Nasılsınız fıstıklar ? Bebeği uyuttumda bakayım dedim:) özledim sizleri nasılsınız ? Keyifler iyidir inşallah .
nevgüülüm tatlım hayırlısıyla gelir bi melek daha inş.
sen2. için yolu açarsın bizde belli mi olur takip ederiz seni
Nasılsınız fıstıklar ? Bebeği uyuttumda bakayım dedim:) özledim sizleri nasılsınız ? Keyifler iyidir inşallah .
tanemim hoşgeldin tatlım nasılsın bakalım bebişle günler nasıl geçiyor anlat heleNasılsınız fıstıklar ? Bebeği uyuttumda bakayım dedim:) özledim sizleri nasılsınız ? Keyifler iyidir inşallah .
pek güldüm bu söze
KOKUSU MAHALEYE YAYILSIN DİYE YAPTIĞI YEMEKLERİN,
AKŞAMÜSTLERİ AÇIK TUTAR PENCERESİNİ YENİ GELİN
İyiyim canm hamdolsun Kaan Paşayla ilgileniyorum 24 saat uyku denilen şey nedir onu unuttum desem abartmam hatta :) Senin iyi olmanada çok sevindim .
hoşgeldin canım ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın
oğluşun nasıl canım
hepinize teker teker teşekkür ederim.
tanem hoşgeldin canım sen anaaa sen ne zaman doğum yaptın bee.ana ben kaç aydır girmiyormuşum topiğe aayyy utandım valla.
Tatlım naber ? Diğer fıtıklar hu huuu nasılsınız Brck kız sende mi bebiş bekliyorsun çok sevindim çook tebrik ederim canm .pek güldüm bu söze
Fıstıkım yeri geliyor afedersin wcye gitmek için bile 2 saat beyimin işten gelmesini bekliyorumtanemim hoşgeldin tatlım nasılsın bakalım bebişle günler nasıl geçiyor anlat hele
çok hoşmuş adacım
selamın hello bacılarrr
brckkkk o akşam bi hışımla aradım ya seni eşime anlattım biraz ev olaylarını falan bebek olayına o kadar sevindikiiii rabbbim tez zamanda pıtpıtlarını duymanızı nasip etsin inşallah
meleğin seni hiç bırakmıcak aklına hiç kötü şeyler getirme emiii şekerparemmm ...
biz seni çok seviyorumm oğluma bi kardeş daha geliyoo
uzakta bile olsak kalbim yüreğim daima sizinle
hepiniz iyiki varsınızzzz:2::2::2:
pek güldüm bu söze
İyiyim canm hamdolsun Kaan Paşayla ilgileniyorum 24 saat uyku denilen şey nedir onu unuttum desem abartmam hatta :) Senin iyi olmanada çok sevindim .
Kız sen bir müddet daha ara ver benim oğlan okula başlar o zamana :)) Canmm bir bebek daha istiyorsun sanırım Cenabı Allah gönlünden geçtiği gibi nasip eder hayırlısıyla inşallah .
Tatlım naber ? Diğer fıtıklar hu huuu nasılsınız Brck kız sende mi bebiş bekliyorsun çok sevindim çook tebrik ederim canm .
selamın hello bacılarrr
brckkkk o akşam bi hışımla aradım ya seni eşime anlattım biraz ev olaylarını falan bebek olayına o kadar sevindikiiii rabbbim tez zamanda pıtpıtlarını duymanızı nasip etsin inşallah
meleğin seni hiç bırakmıcak aklına hiç kötü şeyler getirme emiii şekerparemmm ...
biz seni çok seviyorumm oğluma bi kardeş daha geliyoo
Fıstıkım yeri geliyor afedersin wcye gitmek için bile 2 saat beyimin işten gelmesini bekliyorumKahvaltıyı 2de ediyorum bazen . Ama göz göze gelince yakışıklı oğlumla herşeye nasılda değiyor :) Sen napiyosun güzel kızın nasıl ?
selamın hello bacılarrr
Biz seni çok seviyorumm oğluma bi kardeş daha geliyoo
Ah canm benim sağolasınhoş geldin canım.....kaanım ne yapmakta,maşallah mis kokuluma.....biz de özlüyoruz seni....geçen gün yine baktım profiline ama son yazdığın msj.dan sonra girmemişsin...dedim bu paşa anneciğine vakit bırakmıyor sanırım....
hazır kuzu uyurken yaz bakalım nasıl geçti,doğum,loğusalık...paylaş deneyimlerini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?