Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

adacım buydu sanırım onun fotosuda vardı öle canlandı gözümde saol tatlışım

Nasılsınız fıstıklar ? Bebeği uyuttumda bakayım dedim:) özledim sizleri nasılsınız ? Keyifler iyidir inşallah .

hepinize teker teker teşekkür ederim.

tanem hoşgeldin canım sen anaaa sen ne zaman doğum yaptın bee.ana ben kaç aydır girmiyormuşum topiğe aayyy utandım valla.

pek güldüm bu söze

KOKUSU MAHALEYE YAYILSIN DİYE YAPTIĞI YEMEKLERİN,
AKŞAMÜSTLERİ AÇIK TUTAR PENCERESİNİ YENİ GELİN

nevgüülüm tatlım hayırlısıyla gelir bi melek daha inş.
sen2. için yolu açarsın bizde belli mi olur takip ederiz seni

evvela hayırlısıyla inş alyacım.

evet lamem bir nevi iyi olacak toplu para geçecek elimize bundada elbet bir hayır saklıdır diye düşünüyorum.

Nasılsınız fıstıklar ? Bebeği uyuttumda bakayım dedim:) özledim sizleri nasılsınız ? Keyifler iyidir inşallah .

hoş geldin canım.....kaanım ne yapmakta,maşallah mis kokuluma.....biz de özlüyoruz seni....geçen gün yine baktım profiline ama son yazdığın msj.dan sonra girmemişsin...dedim bu paşa anneciğine vakit bırakmıyor sanırım....
hazır kuzu uyurken yaz bakalım nasıl geçti,doğum,loğusalık...paylaş deneyimlerini....

tanemim hoşgeldin tatlım nasılsın bakalım bebişle günler nasıl geçiyor anlat hele
pek güldüm bu söze

çok hoşmuş adacım

hoşgeldin canım ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın
oğluşun nasıl canım
İyiyim canm hamdolsun Kaan Paşayla ilgileniyorum 24 saat uyku denilen şey nedir onu unuttum desem abartmam hatta :) Senin iyi olmanada çok sevindim .
hepinize teker teker teşekkür ederim.

tanem hoşgeldin canım sen anaaa sen ne zaman doğum yaptın bee.ana ben kaç aydır girmiyormuşum topiğe aayyy utandım valla.

Kız sen bir müddet daha ara ver benim oğlan okula başlar o zamana :)) Canmm bir bebek daha istiyorsun sanırım Cenabı Allah gönlünden geçtiği gibi nasip eder hayırlısıyla inşallah .

pek güldüm bu söze

Tatlım naber ? Diğer fıtıklar hu huuu nasılsınız Brck kız sende mi bebiş bekliyorsun çok sevindim çook tebrik ederim canm .

tanemim hoşgeldin tatlım nasılsın bakalım bebişle günler nasıl geçiyor anlat hele

çok hoşmuş adacım
Fıstıkım yeri geliyor afedersin wcye gitmek için bile 2 saat beyimin işten gelmesini bekliyorum Kahvaltıyı 2de ediyorum bazen . Ama göz göze gelince yakışıklı oğlumla herşeye nasılda değiyor :) Sen napiyosun güzel kızın nasıl ?

tanem hoşgeldin cnmm
maşallah kuzunda iyiymiş ama sanırım uyutmuyo annesini:)
Evet cnm şuan var bişeyler bakalım inşallah yolunda gider herşey
özlüyoruz seni gel arada ya

selamın hello bacılarrr

brckkkk o akşam bi hışımla aradım ya seni eşime anlattım biraz ev olaylarını falan bebek olayına o kadar sevindikiiii rabbbim tez zamanda pıtpıtlarını duymanızı nasip etsin inşallah
meleğin seni hiç bırakmıcak aklına hiç kötü şeyler getirme emiii şekerparemmm ...
biz seni çok seviyorumm oğluma bi kardeş daha geliyoo
uzakta bile olsak kalbim yüreğim daima sizinle

hepiniz iyiki varsınızzzz
:2::2::2:

tanemim... hoşgeldin.... ay çok merak ediyorum oğluşunu.. özellikle gözlerini.... kime benzedi kızzz:))

kelebeğim, hoşgeldin....

oyy kuzum benim kıyamam yaa duygusala bağladım yemin ederim.İnşallah bırakmaz beni kuzum yaaa.Çok teşekkür ederim bana destek oldunuzzz insanlarının kalplerinin bir olması yetiyor gerçekten.
bende seni çok seviyorum hepinizi seviyorum.eşinede çok teşekkür ediyorum canım.

Son düzenleme:
pek güldüm bu söze

yakında bende aynı durumda olucam galiba canım
uyku falan olmadan çoğu zaman geçecek sanırım

hoşgeldin kelebeğim

zor bi bebek de kağan anlaşılan
benim kızımda çok zor bi bebekdi
Allah kolaylık versin tatlım
tabi onların nefesi yeter
iyiyiz tatlım saolasın işte kızçemde iyi çok şükür

hoşgeldin keloboşşşşşşşşş

Ah canm benim sağolasın . Kız anlatmıyım teferruatlı doğum ve ilk haftayı depresyona girmek üzereyken direkten döndüm resmen Ama bu benim için geçerli sadece sizlerin hayırlısıyla herşey süper olacak . Bebeğimi ilk gördüğüm an o güne kadar herşeyin ne kadar anlamsız olduğunu hayatın gerçek anlamı o olduğunu hissetmek harikaydı bu arada .
Bu arada hastanede refakat edecek kişiler çok önemli aman aman alıngan olmayan birilerini olmalı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…