Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım ne zaman gideceksin evine???
dün haberlerde izledim sonra dayımlarla da konuştum orası felaketmiş.....dayım diyor karları vinçler açıyor bizim burada....
o patroncuk ne zaman bırakacak acaba seni???

merhaba hatunlar napıonz bakemmmm keyfler nasıll ?
hoşgeldin canmmm
canım ne zaman gideceksin evine???
dün haberlerde izledim sonra dayımlarla da konuştum orası felaketmiş.....dayım diyor karları vinçler açıyor bizim burada....
o patroncuk ne zaman bırakacak acaba seni???

ayy çok kar var gerçekten yaa
şimdik çıkıyorum adacımm patroncuk dışarda bende kaçayım dedim :)
annecime gidicem zaten yol uzun ama inş buz yokturr
öptüükkk

git cnm....git :)))
ohhh keyif edin,anneanneye gidiyorsunuz demek....
ben de şimdi çıkayım görümcek gelmeden bir anacığıma gideyim....
öptümmmmmmmm....

ohhhh annişlere gidin sizzzz ben de kaynvaldede durayımmm neyse haftayada hava soguk olcakmıs kocayıı annesınde bırakıp bende anneme gıdıp kalayımmm kotumuyum nee hayrlı yolcuklar canlarım dıkkat edınn :

selam kızlarr...
canım sıkılıyo artık..evden çıkasım var ama imkansız...çok zormuş bu bebiş bakma işi :)) eliniz kolunuz resmen bağlı...
annem dünakşam gitti..pazar eşin evde dedi..yarın gelcek sanırım..gelme dedim ama dinlemez..yemeklerimi yaptı temizliğimi yaptı çamaşır bulaşık herşey tamam hakkını nasıl öderim bilmiyorum..kapıdan çıktığı gibi hüngür hüngür ağladım..niyese gitmesi çok üzüdü beni..aslında gitmesi değilde alışmıştım ona üzüldüm..bide yaptığı fedakarlıklara...hiçkimse anne gibi olmaz kızlar değerini bilelim...

kızım uyuyor arada emiyo gene yatıyo..bugün pazar ama bana keyif vermiyo..uyuyasım var uyuyamıyorum..tv karşısındas tembellik yapasım var aklım ela da olmuyo (

çok fena garusun wallaaaa

hoşgeldin tatlımmmm
Göbeğiniz de düştü bakımı dahada kolaylaştı elacığın
gözünüz aydın ismiyle yaşasın hayırlı olsun

ewettt
büdüşe arkadaş geliyo nevgülümmm .....

ah yaramaz elaaa mıkırdanıyo gene ddesene

göbekte düşmüşş :)
isim zeynep ela mı sadece elamı :)

zeynep ela cnm...kimliği bile çıktı...

balımmm.. hoşgeldinn..
ayy ne güzel..artık rahatlarısnız ikinizde...
ismiyle büyüsün inşallah elamız:)

ferihacım sende hoşgeldin..

teşekkürler kızlarrr...darısı hamişlerimizin başına..Rabbim o günleri göstersin ...

bu hesaplayıcıya göre minimum alınan kg.a göre ben 3 kg. daha az almışım :))))) 20. haftada 5-7 arası alınırmış

Gebelikte (hamilelikte) kilo alm hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

adaaa sakın sevinmeee...ne oluyosa 6.7.aydan sonra oluyo...yani hiç almasan bile sevinme derim...sonra aldığın kilolara inanamıyacaksın...o güveçlerin tatlıların kdv si ozmn yansıcak sana :))

sonuna kdr katılıyorum....

kilo dedikte lamecim doktora sordum niye az verdim diye zaten ela dedim 4 ee geriye bişey vermemişim...adam cevap veremedi gülmekten..acele etme zamanla dedi..gerçekten öyle..74,5e inmiştim ya...sanırım şişlikler indikçe ortaya çıkıyo..şimdi 71,5 oldum..çok acele etmişim :)))

öpüyorum kızlar...az gidem kestirem..yemeğim var anam yaptı sağolsun...yarın tükkan açanlara günaydınnnnn

muck muck muckkkkkk

8 aylık evliyim... eşim işim var... çok şükür idare ediyorum bir şekilde... yalnız işim çok stresli ve sıkıntılı... bir de bebek olursa hepsini birarada nasıl idare ederim bilemiyorum... ev hanımı bayanlara özenmeye başladım son sıralarda...

günaydın hayırlı haftalar
kocem bu havada iş bakmaya gttı kıyamam ona Rabbım ınş bu sefer nasıp eder hayırlı bı iş

balım h geldın cnm ben sana dedımm beben olunca herşey cok zor yaa ablamdan bılıom
kız uykudan öluyoo ama ne mumkun ya yemek ya çamaşır ütü derdı bıde kızı okuyoo onun derslerı yakın olsam keşkeannemlere yakın olmadan doğurmam bende başlarım işene
kılo içinde sorun olmasın
ablam hala 7 aylık hamış gıbı amann sallan verılır elbet

günydın ve iyi haftalar kızlarr:)

balım... ahh o anneler...
hiç kıyamazlar evlatlarına...
canım bak hiç strese gerek yok..kilolar gidiyor işte yavaş yavaş, önemli olan sütünün olması şu durumdaa... 3 kiloda birden gitmiş , az kalmış vallaa ne güzel:)

brck... tickerdaşımm olmuşsun canım:)

ahh balımm annelerimizi Rabbim başımızdan eksik etmesinn..
kuzucunun sağlığı yerinde olsunda az sık dişini çıkarsınız gezmelere..
ayy kilo kilo demeyin alcaz napalım tombiş anne olcaz sonra zayıflıcazz :)))
hoşgeldiinn..

böceemm hayırlısıyla bulur inş canm benmm

günaydın canmcmm..

c.tesi işten çıktı doğruu kuaföre kaşlar birbirine girmişti
kaş falan derken dedim bide fön çektirem cici anne olayım :)

anneannemize gittik sonraa..
mis gibi yemekler yapmışş dayanamadık bide şekerpare yaptırdık..

oğluşuma artk anneannesi erkek adam cicileri almış..
swit almış kot pantolon erkek adam eşofmanı allahımm sevdim sevdimm Allah'ım giydirmeyi de nasip etsinn..
boxer bile almış

dün 4 gibi çıktık anneanneden beşik bakacaktık ama kapanmış yetişemedik
oğluşuma bi tane badi aldık

ordan balıkçıya geçtik babannemizi aradık biz gelioz die
orda balıkları pişirdik yedik evimize gittik dolu dolu bi hafta sonu geçirdik :)

Son düzenleme:
günydın ve iyi haftalar kızlarr:)
brck... tickerdaşımm olmuşsun canım:)

gunaydın cnm

kızlar annem tırnak makası biberon falan almış:)Tuhaf oldum utandım da nedense utanıyorum abimden babamdan falan.Abim dikkat et diyip duruyo kızıo bana hep.
Eşimde öyle hiç iş buyurmuyo çayını falan gidiyo kendi alıyo ne istiyosa:)
Annem dioki ben yanında olmadan bir iğne almıyosun.Sanırım herşeyi o alacak şimdiden heyecanlanıyolar:)

utanma kuzu utanma
ilk başlarda bende öleydim
eşim hala başkalarının yanında söleyince utanıyommm

casperım... ohh ne güzel dolu dolu geçmiş hafta sonunuz.... paşanın cicileride hayırlı olsun..

brc.. oh ne güzel hevesliler... sana masraf yaptırmazlar.. sağolsunlar:)

kelebekçim.. sende hoşgeldin..

benimde kaynımlar geldi istanbula... c.tesi akşamıda bana geldiler... sabahtan önce temilzlik, sonra yemek derken baya yormuşum kendimi farkına varmadan... geldiklerinde sağolsunlar kayınvalidem ve eltim yaptılar servisi... sonrada gece yarısına kadar okeye oturduk... ayağa kalktığımda yürüdükçe popom ağrıyordu vallaa ayaklarım çok şişmişti. ağrılarından uyuyamadım.. neyseki dün akşama kadar dinlendim:))

Günaydınnn herkeseeee
günaydn canmm

ayy cimcimee..
utanma kuzum ya ben k.pederden çekinmiştim nedense
ama şimdik koca göbüşle gezdiğimiz için utanma gibi bişi yok içime çekemem ki

h geldınızzzzzz

casperımmmm amın cnm ınş cok dua edın nolur sızınkıler kabul olur
ayrıca kokoş olmuşuzzyerım sızı benn güle güle kullansın bady yakışıklı paşannn

brck annenı heycan sardı desene hep kız annelerını sarıyoo nedensesağlıcakla kucağına alıp kullanırsın ccıcılerını ınş cnm:

lamem
kelebeğmmmm
mutlukızm

Son düzenleme:

saol teyzesii bi sürü cicimiz oluyoo..

sende yorulmuşsun canm yaa
ama 2 gün evde olmanın avantajı dün dinlenebilmişsin :)

hoşbulduk kuzummmm Bende dün koca gün yattım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…