hoşgeldin canmmmmerhaba hatunlar napıonz bakemmmm keyfler nasıll ?
canım ne zaman gideceksin evine???
dün haberlerde izledim sonra dayımlarla da konuştum orası felaketmiş.....dayım diyor karları vinçler açıyor bizim burada....
o patroncuk ne zaman bırakacak acaba seni???
kızlar kv.ile konuştum az önce telde doktor randevusu almıştım ona onun bilgisini veriyodum işte gündeler benim annemle ben sana yazdırırım kızım bunu zaten cumartesi akşamı size gelicem evdeyseniz dedi bende büyük ihtimalle evde olmayız o gece ama haberleşiriz dedim eşimde maç var beraber dışarda izleriz demişti mırın kırın etmiştim şimdi kesin o akşam formalar giyilip maça gidilcek hiç demicem annen gelicekti falan diye nasıl fikir
Bal çok teşekkür ederim canım benim çok sağolasın..
Ela hanımın derdi neymiş acıktımı altınamı etti acaba:)
adıyla yaşasın kuzucum inşallah.hadi gözünüz aydın göbişi düşmüş hemen maşallah
hoşgeldin tatlımmmm
Göbeğiniz de düştü bakımı dahada kolaylaştı elacığın
gözünüz aydın ismiyle yaşasın hayırlı olsun
ewettt
büdüşe arkadaş geliyo nevgülümmm .....
ah yaramaz elaaa mıkırdanıyo gene ddesene
göbekte düşmüşş :)
isim zeynep ela mı sadece elamı :)
tanemim ne kadar önemli değil mi insanın yanında onu anlayacak,kapris yapmayacak,ağrısını,acısını bilecek birinin olması böyle zamanlarda......
bal kızhoşgelmişin...ela kuzu durmuyor he,olsun anneciği bir süre idare etcen ne yapcen sonra rahatlarsın Allah'ın izniyle......göbüşünüz de düşmüş,en uygun yere gömersin sen onu artık...sahi düşündün mü ne etcen....
inşallah canım onlar iyi olsunda
biz uykusuz kalalım napalım yaaa
güle güle canım kendine iyi bak canım
bol bol sütün olsun inşallah
hoşgeldin canım
çizelgen çok tatlı olmuş canım
göbüşü de düşmüş ela hanımın rahatlamışsındır biraz daha
isminizde konulmuş canım ismiyle yaşasın inşallah
hayırlı sağlıklı ömürlü olsun inşallah canım
hoşgeldin canım
balımmm.. hoşgeldinn..
ayy ne güzel..artık rahatlarısnız ikinizde...
ismiyle büyüsün inşallah elamız:)
ferihacım sende hoşgeldin..
bu hesaplayıcıya göre minimum alınan kg.a göre ben 3 kg. daha az almışım :))))) 20. haftada 5-7 arası alınırmış
Gebelikte (hamilelikte) kilo alm hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
ANNE OLMADAN ÖNCE
Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi...
Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim.
Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi...
Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...Düşünemezdim...
Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma.Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime.Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine.Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine.İnanamazdım.... İyiki bana bu duyguları yaşatıyorsun iyiki benimsin bebeğim....
RABBiME NE KADAR SÜKRETSEM AZDIR...
ahh balımm annelerimizi Rabbim başımızdan eksik etmesinn..selam kızlarr...
canım sıkılıyo artık..evden çıkasım var ama imkansız...çok zormuş bu bebiş bakma işi :)) eliniz kolunuz resmen bağlı...
annem dünakşam gitti..pazar eşin evde dedi..yarın gelcek sanırım..gelme dedim ama dinlemez..yemeklerimi yaptı temizliğimi yaptı çamaşır bulaşık herşey tamam hakkını nasıl öderim bilmiyorum..kapıdan çıktığı gibi hüngür hüngür ağladım..niyese gitmesi çok üzüdü beni..aslında gitmesi değilde alışmıştım ona üzüldüm..bide yaptığı fedakarlıklara...hiçkimse anne gibi olmaz kızlar değerini bilelim...
kızım uyuyor arada emiyo gene yatıyo..bugün pazar ama bana keyif vermiyo..uyuyasım var uyuyamıyorum..tv karşısındas tembellik yapasım var aklım ela da olmuyo(
çok fena garusun wallaaaa
zeynep ela cnm...kimliği bile çıktı...
teşekkürler kızlarrr...darısı hamişlerimizin başına..Rabbim o günleri göstersin ...
adaaa sakın sevinmeee...ne oluyosa 6.7.aydan sonra oluyo...yani hiç almasan bile sevinme derim...sonra aldığın kilolara inanamıyacaksın...o güveçlerin tatlıların kdv si ozmn yansıcak sana :))
sonuna kdr katılıyorum....
kilo dedikte lamecim doktora sordum niye az verdim diye zaten ela dedim 4 ee geriye bişey vermemişim...adam cevap veremedi gülmekten..acele etme zamanla dedi..gerçekten öyle..74,5e inmiştim ya...sanırım şişlikler indikçe ortaya çıkıyo..şimdi 71,5 oldum..çok acele etmişim :)))
öpüyorum kızlar...az gidem kestirem..yemeğim var anam yaptı sağolsun...yarın tükkan açanlara günaydınnnnn
muck muck muckkkkkk
hoşgeldiinn..8 aylık evliyim... eşim işim var... çok şükür idare ediyorum bir şekilde... yalnız işim çok stresli ve sıkıntılı... bir de bebek olursa hepsini birarada nasıl idare ederim bilemiyorum... ev hanımı bayanlara özenmeye başladım son sıralarda...
günaydın hayırlı haftalar
kocem bu havada iş bakmaya gttı kıyamam ona Rabbım ınş bu sefer nasıp eder hayırlı bı iş
balım h geldın cnm ben sana dedımm beben olunca herşey cok zor yaa ablamdan bılıom
kız uykudan öluyoo ama ne mumkun ya yemek ya çamaşır ütü derdı bıde kızı okuyoo onun derslerı yakın olsam keşkeannemlere yakın olmadan doğurmam bende başlarım işene
kılo içinde sorun olmasın
ablam hala 7 aylık hamış gıbı amann sallan verılır elbet
günydın ve iyi haftalar kızlarr:)
balım... ahh o anneler...
hiç kıyamazlar evlatlarına...
canım bak hiç strese gerek yok..kilolar gidiyor işte yavaş yavaş, önemli olan sütünün olması şu durumdaa... 3 kiloda birden gitmiş , az kalmış vallaa ne güzel:)
brck... tickerdaşımm olmuşsun canım:)
günydın ve iyi haftalar kızlarr:)
brck... tickerdaşımm olmuşsun canım:)
gunaydın cnm
kızlar annem tırnak makası biberon falan almış:)Tuhaf oldum utandım da nedense utanıyorum abimden babamdan falan.Abim dikkat et diyip duruyo kızıo bana hep.
Eşimde öyle hiç iş buyurmuyo çayını falan gidiyo kendi alıyo ne istiyosa:)
Annem dioki ben yanında olmadan bir iğne almıyosun.Sanırım herşeyi o alacak şimdiden heyecanlanıyolar:)
günaydn canmmGünaydınnn herkeseeee
gunaydın cnm
kızlar annem tırnak makası biberon falan almış:)Tuhaf oldum utandım da nedense utanıyorum abimden babamdan falan.Abim dikkat et diyip duruyo kızıo bana hep.
Eşimde öyle hiç iş buyurmuyo çayını falan gidiyo kendi alıyo ne istiyosa:)
Annem dioki ben yanında olmadan bir iğne almıyosun.Sanırım herşeyi o alacak şimdiden heyecanlanıyolar:)
casperım... ohh ne güzel dolu dolu geçmiş hafta sonunuz.... paşanın cicileride hayırlı olsun..
brc.. oh ne güzel hevesliler... sana masraf yaptırmazlar.. sağolsunlar:)
kelebekçim.. sende hoşgeldin..
benimde kaynımlar geldi istanbula... c.tesi akşamıda bana geldiler... sabahtan önce temilzlik, sonra yemek derken baya yormuşum kendimi farkına varmadan... geldiklerinde sağolsunlar kayınvalidem ve eltim yaptılar servisi... sonrada gece yarısına kadar okeye oturduk... ayağa kalktığımda yürüdükçe popom ağrıyordu vallaa ayaklarım çok şişmişti. ağrılarından uyuyamadım.. neyseki dün akşama kadar dinlendim:))
casperım... Ohh ne güzel dolu dolu geçmiş hafta sonunuz.... Paşanın cicileride hayırlı olsun..
Brc.. Oh ne güzel hevesliler... Sana masraf yaptırmazlar.. Sağolsunlar:)
kelebekçim.. Sende hoşgeldin..
Benimde kaynımlar geldi istanbula... C.tesi akşamıda bana geldiler... Sabahtan önce temilzlik, sonra yemek derken baya yormuşum kendimi farkına varmadan... Geldiklerinde sağolsunlar kayınvalidem ve eltim yaptılar servisi... Sonrada gece yarısına kadar okeye oturduk... Ayağa kalktığımda yürüdükçe popom ağrıyordu vallaa ayaklarım çok şişmişti. Ağrılarından uyuyamadım.. Neyseki dün akşama kadar dinlendim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?