13 haftada ki öneri
pratik öneri: Bir anne adayı için en güzel kahvaltı: Corn flakes (mısır gevreği) +yulaf ezmesi+süt+az miktarda şeker (süt yerine meyve suyu da olabilir). Bu karışım lif oranı yüksek (kabızlığa karşı oldukça etkili), b vitamininden zengin, süt kullanırsanız kalsiyum içeriği yüksek, meyve suyu kullanırsanız c vitamini içeriği yüksek bir karışımdır.
Eşim pazar günü mısır gevreği falan almıştı bunları yemelisin falan diyoduAcaba bu siteyimi takip ediyo :44::44:
kızlar akşam evdeki kinyas beni çok üzdü ya.bişeyden dolayı kızdım ona oda bana nedese beğenirsiniz "inşallah ölürümde dulkalırsın".tövbee tövbee.dedim sen nebiçim konuşuıyorsun yaa.acayip sinirlendim.bende dedim ona ne dul kalacam gider başkasıyla evlenirim.bunada o bozuldu tabi.
13 HAFTADA Kİ ÖNERİ
Pratik öneri: Bir anne adayı için en güzel kahvaltı: corn flakes (mısır gevreği) +yulaf ezmesi+süt+az miktarda şeker (süt yerine meyve suyu da olabilir). Bu karışım lif oranı yüksek (kabızlığa karşı oldukça etkili), B vitamininden zengin, süt kullanırsanız kalsiyum içeriği yüksek, meyve suyu kullanırsanız C vitamini içeriği yüksek bir karışımdır.
EŞİM PAZAR GÜNÜ MISIR GEVREĞİ FALAN ALMIŞTI BUNLARI YEMELİSİN FALAN DİYODUACABA BU SİTEYİMİ TAKİP EDİYO :44::44:
tatlım alemsiniz vallaGüldüm ben sizin şu tatlı atışmalarınıza
ama bu biraz talihsiz olmuş
kız adamda seni güya üzme adına sölemiş ama yanlış olmuş
amann erkek milleti işte napcan biz desek öle bişiy önce olay olur dimi
KIZLAR AKŞAM EVDEKİ KİNYAS BENİ ÇOK ÜZDÜ YA.BİŞEYDEN DOLAYI KIZDIM ONA ODA BANA NEDESE BEĞENİRSİNİZ "İNŞALLAH ÖLÜRÜMDE DULKALIRSIN".TÖVBEE TÖVBEE.DEDİM SEN NEBİÇİM KONUŞUIYORSUN YAA.ACAYİP SİNİRLENDİM.BENDE DEDİM ONA NE DUL KALACAM GİDER BAŞKASIYLA EVLENİRİM.BUNADA O BOZULDU TABİ.
hay bu erkeklerin.daha yeni yine sinir etti beni.bi arkadaşa gidecez oğlu ameliyat oldu geçmiş olsuna.dedim enesi al gel iş yerime ordan geçeriz.5 gibi gelin dedim arıyo ben evden çıktım laaaa 5 gibi dedim niye çıkıyon evden.diyo ben dolmuşa bindim sende direk arkadaşına gel.dedim la arkadaş halasındaymış beraber geçicez sen buraya gel.bana diyoki sen varya sen senin yüzünden çocuğu aç getiriyorum.al burdan yak.ben sana 5 te gel dedim biirrrrrrrrrr.çoğu açmı getir dedim ikiiiiiiiiiiiiiiiii.
hangi siteymiş bu canım merak ettim
olayki ne olay...bilinçaltında ne saklı bilmiyorum.benim aklıma birden anası dul ya o geldi.ne bilim.
olayki ne olay...bilinçaltında ne saklı bilmiyorum.benim aklıma birden anası dul ya o geldi.ne bilim.
kızlar kv.ile konuştum az önce telde doktor randevusu almıştım ona onun bilgisini veriyodum işte gündeler benim annemle ben sana yazdırırım kızım bunu zaten cumartesi akşamı size gelicem evdeyseniz dedi bende büyük ihtimalle evde olmayız o gece ama haberleşiriz dedim eşimde maç var beraber dışarda izleriz demişti mırın kırın etmiştim şimdi kesin o akşam formalar giyilip maça gidilcek hiç demicem annen gelicekti falan diye nasıl fikir
güveçteki sebzeli etli kaşarlı türlü gibi bir şey şekerim :)))
anne olmadan önce
gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi...
Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim.
Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi...
Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...düşünemezdim...
Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma.kapılardan nefes sesi dinleyeceğime.başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine.bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine.inanamazdım.... Iyiki bana bu duyguları yaşatıyorsun iyiki benimsin bebeğim....
Rabbime ne kadar sükretsem azdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?