Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hiç belli olmaz senin behlülee

tatlım alemsiniz valla Güldüm ben sizin şu tatlı atışmalarınıza
ama bu biraz talihsiz olmuş
kız adamda seni güya üzme adına sölemiş ama yanlış olmuş
amann erkek milleti işte napcan biz desek öle bişiy önce olay olur dimi

hangi siteymiş bu canım merak ettim

olayki ne olay...bilinçaltında ne saklı bilmiyorum.benim aklıma birden anası dul ya o geldi.ne bilim.

canım benim bazen erkekler bi garip oluyo nedense
akşam bizde tartıştık bi güzel ağladım ağladım
bu halinle niye ağlıyosun bile demedi hem suçlu
birde bana surat yapıyo hala sabah kahvaltı falan yapmadı

olayki ne olay...bilinçaltında ne saklı bilmiyorum.benim aklıma birden anası dul ya o geldi.ne bilim.

ablacım bence öyle düşünme kızgınlıkla söylemiştir bende eşie derim kızınca bazen hatta 'bak ölürsem üzülürsün' hakikaten üzülüp hemen sarılır garibim hatta canım kocam (okuyodur falan )

Son düzenleme:

bencede nevgülüm yanlış düşünme o hani cezalandırma babında sölemek istedi ama ne dediğinin farkına sonradan varmıştır
ömerine kıyamazsın kız sennnn

nevgülcüm olur böyle şeyler cnm ufaktan ufaktan atışmışsınız işte.Herşeyi kafaya takarsak oooo

kızlar kv.ile konuştum az önce telde doktor randevusu almıştım ona onun bilgisini veriyodum işte gündeler benim annemle ben sana yazdırırım kızım bunu zaten cumartesi akşamı size gelicem evdeyseniz dedi bende büyük ihtimalle evde olmayız o gece ama haberleşiriz dedim eşimde maç var beraber dışarda izleriz demişti mırın kırın etmiştim şimdi kesin o akşam formalar giyilip maça gidilcek hiç demicem annen gelicekti falan diye nasıl fikir

bir akşam yemeği fikri olsun size de :)))

[URL=http://www.yukle.tc]
[/URL]

ada yapma bunu bana ne olur

süper fikir canım

ANNE OLMADAN ÖNCE

Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi...

Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim.

Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi...

Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...Düşünemezdim...

Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma.Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime.Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine.Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine.İnanamazdım.... İyiki bana bu duyguları yaşatıyorsun iyiki benimsin bebeğim....

RABBiME NE KADAR SÜKRETSEM AZDIR...

ağlattın beniii:2::2::2::2::2aylaşım için çok saol adakız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…