Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ohh maşallah canm ben gün boyu otur otur olduğum için merdivenlerde tıkanıyorum artk

aa kıyamıo aldığım tişörtlere bayıldı abla yaa hep giy dio oldu dedim hep doğuram
ye ablası üzme kardeşini

sabah akşam o kadar canm
şans ya annemn evde en üst kat kayınvalidemin evide en üst kat gidince kapıda nefes nefese bi tip olarak kalıyorum

cnm...ya kıyamam...benim de yerim yok bir kurutmalığım var en fazla sıkış tıkış 1 mak. alıyor çünkü 8 kg.lık makinem...2. makineyi açsam mümkün değil kurutacak yerim yok...
amannnn bu çamaşır da ayrı dert...bazen diyorum kurutma alayım sorunu kökten çözeyim....de nereye koyacam onu bilmem artık bebişin odasına koyarız herhal

ohh canım ellerine sağlık.. afiyet olsun:)

melodi... canım gerçekten zor oluyor 5 kg... bende değiştirdim, şimdi çok rahatm vallaa...

cvalla koymuyoo sarımtırak bi renk oluyooo

:26::26::26::26:

HANGİSİ BU KREMŞANTİLİYİMİ
ONU BECEREMEYEN Bİ TEK BEN VARIM SANIRIM

yavruuuuu tarif versene....ben bu aralar,kremasız,bulyonsuz tarifler yapmaya çalıştığım için ilaç gibin geldi vallahi....

ayyy.. canım yaa... ama sizinkinin işk yeğen olcak... bizimki alışkın..3. olcak:))

canım valla zormuş işin... bizde allahtan asansör var.. allh yardımcın olsun.. son ayında napcan yaa....

ayyy.. canım yaa... ama sizinkinin işk yeğen olcak... bizimki alışkın..3. olcak:))

canım valla zormuş işin... bizde allahtan asansör var.. allh yardımcın olsun.. son ayında napcan yaa....

ilk yeğen heyecanı
küçük kardeşimle kavga ediolar o dio ben dayı olcam diğeri dio ben sanki ikisi aynı anda dayı olmuo
küçük kardeşm öyle kıskanıyo ki 12 yaşında halbuki ama artk hepiniz bebeği düşünüyonuz deyip duruyo

valla bilmiom artk yavaş yavaş çıkcaz merdivenleri

ayy dayılar çok sevilir amaa.... onlarda çok sevicekler minik paşayı.. paylaşamazlar artık.
canım 12 yaşında da olsa kıskanır tabi... şu anda en küçüğünüz oydu, tüm ilgi onun üzerindeydi....

yavruuuuu tarif versene....ben bu aralar,kremasız,bulyonsuz tarifler yapmaya çalıştığım için ilaç gibin geldi vallahi....

ADACIMMMM BENDE KREMA EVDE OLMASINA RAĞMEN AĞIR OLMASIN DİYE BU TARİFİ YAPTIM
SÜT KULLANILMIŞŞŞ YORUMLARDA SÜPER YADA GÜZEL OLMADI BEĞENİLMEDİ DİYE YAZSALARDA
PORTAKAL AĞACINA GÜVENDİĞİM İÇİN YAPTIMM
GERÇEKTEN SÜPER OLDUUU

portakal ağacı: mantar çorbası

VE BU MANTAR ÇORBASI SENELERDİR ERTELEDİĞİM BİTARİFTİ SONUNDA YAPTIMM
HA BU ARDA ADA KIZ TARİFİ 3 KİŞİ OLDUĞUMUZDAN KENDİMCE UYARLADIMM :)

Son düzenleme:
aaaa esoessss cnm...buradasın...
hoş gelmişin....
anammmm topik bir açıldı pir açıldı iyi oldu,geçen hafta gelip bakıyodum kimsecikler yoktu (( anca 1 msj.yazabiliyoduk...böyle şenlikli olsun ya...

bu alya garusu tarif verecekti...noldu acep???

ya kızlar karnım iyice ağrımaya başladı...net.te de bakıyom erken doğum riski falan diyoooooo hani normaldi

ohh canım ellerine sağlık.. afiyet olsun:)

melodi... canım gerçekten zor oluyor 5 kg... bende değiştirdim, şimdi çok rahatm vallaa...

bende değiştirmek istiyorum ama şu sıralar mümkün değil.
en büyüğünü almak istiyorum.

rabbim ev almayı nasip ederse herşeyi çok ince düşüneceğim.
balkonum geniş ve uzun çamaşırda şahane kurur ama ben evde değilim, yağmurda yağınca asılmıyor. telim doldu 2-3 günde anca kuruyor.
bir kaç gündür bazı şeyleri elimde yıkadım balkona astım.
ama küçük makina dert.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…