ohh maşallah canm ben gün boyu otur otur olduğum için merdivenlerde tıkanıyorum artkcasperım....okulum 4 katlı hergün...sabah 07.20 den 12:20 ye kadar 40 dk.da bir bir 4. kata çıkıyorum sonra en alt kattaki öğretmenler odasına sonra hoooppp 3. kata sonra bir daha aşağıya böyle böyle iyi hareket oluyor bana yani...
aa kıyamıo aldığım tişörtlere bayıldı abla yaa hep giy dio oldu dedim hep doğuramayy ne düşünceli... bizimki yorulma konusunu algılayamıyo.. herşey eskisi gibi diye düşünüyor...
ama düşündüğü tek şey aşerdiğim çikolatalar.. ne zaman bir araya gelsek 7-8 tane alıp geliyr o çikolatadan.. bazen kızıyorum abarta diye... olmaz, sonra bebeğn bir yerinde brşey çıkar.. ye sen diyorrr
ahh canım yaa.. baya yüksekmiş... mümkün olduğunca çıkma dışarı:))
tam çamaşırlarımı balkona asıp kurutayım diyorum yağmur yağıyor. nevresim ve bornozların yıkanması lazım.
nereye serip kurutayım?
ben bu çamaşır sorunundan bıktım. yarın sağanak yağmur varmış.
cumartesi günüde makinamın deterjan gözünen su fışkırmaya başladı.
dedim tamam makina gitti.
baktım deterjanın suyunun gittiği boru tıkanmış. oğlumun sabuntozunu farketmeden sıcak suyla eritmişim. oda donup tıkamış.
uğraş uğraş açabildim allahtan.
benim kazanım 5 kg. çok küçük nevresim takımının hepsini aynı anda yıkayamıyorum.
Kızlarr bende mercimek çorbasınııı bazen salçalı bazende un kavurup sade yapıyomm
ama yazdıklarınızın hepsini denemişimdir ogün aklıma nasıl eserseee
annemde prinç koyar mercimek çorbasınaaaaa
ha bu arada h.sonu mantar çorbası yaptım hemde kremasız süper olmuştu çok beğendikkkkk
lamem bende bulyon hastasıyım yaaaaaa koymmaaya çalışıyorum ama pilava falan koymadanda olmuyo..
çok yakışıyo yemeklere dimi?
bende göz kararı yapıyorum suyunu falan sizin ölçünüz var mı cnm
kelebek hiç salça komuyomu
:26::26::26::26:bir yandan da geçmişe bakıyorum...
kelebek...ben de temizliğimi cumartesi etmiştim...kadın geldi,tüllerimi,camlarımı halletti...aynen kaç posta çamaşır yıkandı sayamadım...işin kötü tarafı kurutucum da yok...sağ olsun komşularım var da balkonlarına asıverdim...misss gibi olmuştum,dedim akşamına da bir paris gider bu yorgunluk öyle atılırama evdeki hesap çarşıya uymadı...kocem hastalandı...
casperım... hafta sonu kardeşim gelmişti... şu bizim meşhur kurabiyeden istedi, arkadaşlarına götürmek için... ayy özlemişim lezzetini bende... bayadr yapmıyordum.. bu sabah aradı.. arkadaşları bayılmış.. tarifini alıp annelerine verceklermiş:))
Kızlarr bende mercimek çorbasınııı bazen salçalı bazende un kavurup sade yapıyomm
ama yazdıklarınızın hepsini denemişimdir ogün aklıma nasıl eserseee
annemde prinç koyar mercimek çorbasınaaaaa
ha bu arada h.sonu mantar çorbası yaptım hemde kremasız süper olmuştu çok beğendikkkkk
ohh maşallah canm ben gün boyu otur otur olduğum için merdivenlerde tıkanıyorum artk
aa kıyamıo aldığım tişörtlere bayıldı abla yaa hep giy dio oldu dedim hep doğuram
ye ablası üzme kardeşini
sabah akşam o kadar canm
şans ya annemn evde en üst kat kayınvalidemin evide en üst kat gidince kapıda nefes nefese bi tip olarak kalıyorum
sen benim verdiğimi birebir yap.... sorun olmaz:)
hayır canım... çikolatalı ıslak kurabiye..HANGİSİ BU KREMŞANTİLİYİMİ
ONU BECEREMEYEN Bİ TEK BEN VARIM SANIRIM
sütlaaçç
ayy canm çekti bee
ama eşim kokusuna tahammül edemiyo hiç yapmadm bende evlendiğimzden beri
ayyy.. canım yaa... ama sizinkinin işk yeğen olcak... bizimki alışkın..3. olcak:))
canım valla zormuş işin... bizde allahtan asansör var.. allh yardımcın olsun.. son ayında napcan yaa....
canım benim, artık bahanen var... hamileisn ve canın çekiyor... yap bence... eşinde tahammül etsin artık...
ilk yeğen heyecanı
küçük kardeşimle kavga ediolar o dio ben dayı olcam diğeri dio bensanki ikisi aynı anda dayı olmuo
küçük kardeşm öyle kıskanıyo ki 12 yaşında halbuki ama artk hepiniz bebeği düşünüyonuz deyip duruyo
valla bilmiom artk yavaş yavaş çıkcaz merdivenleri
yavruuuuu tarif versene....ben bu aralar,kremasız,bulyonsuz tarifler yapmaya çalıştığım için ilaç gibin geldi vallahi....
ben geldım baya yazmssnzzz okuyamadımmm
yap canım yaa...... afiyet olsun şimdidien...akşam 2 kasecik yapayım bari canm
malzemelerin az bişiyini kullanarak
ohh canım ellerine sağlık.. afiyet olsun:)
melodi... canım gerçekten zor oluyor 5 kg... bende değiştirdim, şimdi çok rahatm vallaa...
cnm...ya kıyamam...benim de yerim yok bir kurutmalığım var en fazla sıkış tıkış 1 mak. alıyor çünkü 8 kg.lık makinem...2. makineyi açsam mümkün değil kurutacak yerim yok...
amannnn bu çamaşır da ayrı dert...bazen diyorum kurutma alayım sorunu kökten çözeyim....de nereye koyacam onu bilmem artık bebişin odasına koyarız herhal
hehehe lazerı arastryrm bebegım yaa cok acıyor dıye yorumlrı okudm korktummmnerdesin sen gez anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?