ya şu nutellayı bi ben sevmiyorum sanırım cnm eşim bayılıyo bi o yiyo ama ben hayatta bi bıçak sürüpte tatmam..
ama patatese baıylıyorum cnm yok seviyom dokunsada:)
ya sıcak pideye sür bak nasıl sevicen...
salı günü elaya çorba veriyorum ya ağzını kenetliyo yada döne döne kaçıyo yanımdan..
aldım nutellayı sürdüm pideye minik minik koparıp veriyim dedim...nasıl şapur şapur yiyiyo..yanımdan ayrılmadı pür dikkat bakıyo ve ver diye ıh ıhh diyo :))
Ağzının tadını biliyorr küçücük şey bile yaaa yerim onu
ve et türü şeyleri seviyo eşim sağolsun ne varsa tadını alsın diye veriyo..balık,tavuk,kebap..aklınıza gelen herşey..
ve et türü şeyleri seviyo eşim sağolsun ne varsa tadını alsın diye veriyo..balık,tavuk,kebap..aklınıza gelen herşey..
en güzelini yapıyo cnm tatsın herşeyden..
insan zaten kıyamıyor kedi gibi bakıyolar
BÖCÜK ELA ORDa ondan ordayızzz
ay yok bal çok seviyo kızarttmayı yaaa kendide yapıyo hiç farketmiyo yeterki patates olsun.sayesinde bende yiyorum baya patates.aslında zararlı demi?
böcük açıkçası bazen sahura kalkamıyorum ben eşimde yat dio dinlen diyor..nutella falan yiyo la kıyamam:)
elaya bak kebap bıle yıyomuş
ben bıle yemım hee
sen doğru düşünüyon ama bence balcım etın ne etı olduğunu bıle bılmıyoruz cokta küçük
eskıden doğal şeyler olsa vıtamın derız ama şimdı herşeyden şüphe eder olduk
ahh ahh köyde olmak vardı
dün annem dıo herşey oluo bı domatesler kaldı
bızım oraya yaz yenı gelmış sıcaklar yanı
geçen hafta barbunya koydum dolaba 5 torba bu haftada alcemm
yeşil fasulye koycaktım annem koyma ben bahçeden yollarım dedı
o zaman börülce koycam oda cok taze oluoo
sız bişiler koydunuz mu
ablam kiraz falan kymuş ama ben koymadım kışın zten hoşaf falan ıcılmıo bızde
ya doyucak kadr değil bir iki lokma veriyo ama dediğin gibi ne eti acep..
bende taze fasulye ve bezelye koydum başka koymadım bişi..
ya kırmızı biber varya dolmalık ben ona bayılıyorum salatada makarnada filan çok tüketiyoruz..dondurucuya atsam olurmu acep :)) pişmeden ama çiğden...
böcük börülce buralarda yok hiç(
bahçeden bi başka olur ya annen yollasın en güzeli...mesela ben tarladan domates koparıp yemeye bayılıyorummm
elaya bak kebap bıle yıyomuş
ben bıle yemım hee
sen doğru düşünüyon ama bence balcım etın ne etı olduğunu bıle bılmıyoruz cokta küçük
eskıden doğal şeyler olsa vıtamın derız ama şimdı herşeyden şüphe eder olduk
ahh ahh köyde olmak vardı
dün annem dıo herşey oluo bı domatesler kaldı
bızım oraya yaz yenı gelmış sıcaklar yanı
geçen hafta barbunya koydum dolaba 5 torba bu haftada alcemm
yeşil fasulye koycaktım annem koyma ben bahçeden yollarım dedı
o zaman börülce koycam oda cok taze oluoo
sız bişiler koydunuz mu
ablam kiraz falan kymuş ama ben koymadım kışın zten hoşaf falan ıcılmıo bızde
yanı cnm ne etı olduğunu bılmedığımz ıcınde vıtamın aramayak hastalık dışında
ben kırmızı etı kurban bayramında kestığımızde babam kavurma yaparsa yıyomm sac kavurmaonun dışında yemem
kasaptan bıle almam aslında var güvenılır ama ben güvenmım:)
bezelye koymam lazım ama nedense ben koydum bürüşmüştü sevmedım konserve tükettım hep
koysam mı kararsızım
geçen hafta pazarda hıc görmedım bıttı mı acep
börülce süper yaa azcıkta pahalı ama cok sevıomm alıp koycemm
annem sağolsn Allah onlara uzun ömür versın ne yıyosak onlar sayesınde
bende köye gıtcem zaman bahçe 4 merdıven aşağıda hemen ın kopar pişr yapıom süper ya nasıl özledım köyü
bıde annem bana kbak çiçeğı dolması koydu her aradığımda demıştım
yanı cnm ne etı olduğunu bılmedığımz ıcınde vıtamın aramayak hastalık dışında
ben kırmızı etı kurban bayramında kestığımızde babam kavurma yaparsa yıyomm sac kavurmaonun dışında yemem
kasaptan bıle almam aslında var güvenılır ama ben güvenmım:)
bezelye koymam lazım ama nedense ben koydum bürüşmüştü sevmedım konserve tükettım hep
koysam mı kararsızım
geçen hafta pazarda hıc görmedım bıttı mı acep
börülce süper yaa azcıkta pahalı ama cok sevıomm alıp koycemm
annem sağolsn Allah onlara uzun ömür versın ne yıyosak onlar sayesınde
bende köye gıtcem zaman bahçe 4 merdıven aşağıda hemen ın kopar pişr yapıom süper ya nasıl özledım köyü
bıde annem bana kbak çiçeğı dolması koydu her aradığımda demıştım
bıde sıze bişi sorcemm
şimdık benım sınav 1 eylül dıreksıon 29 eylül
ve derslere katılmam gerek ve dıreksıon dersı alcemyaa o var
ablamlar arıfe günü köye gtcek banada gel dıo
para vermıycem
10 gün kadar kalıp dönerım dedım ama düşünce ders snav stres zevk alamam dıom ama 29 eylulden sonrada kış
napcam ben yaa
yaa köyden gelenler olmasa yandık zaten benimde anam yapar yollar ben dolaba koyuyom reçelimi falan da yapar kurularımı da ayarlar daha doğrusu kışlık ne varsa işte sağolsun ben pek yapmam çalışınca kıyamaz bana anammm canım anaaammm
yazın kursmu olur laaa
ben kışın gittim çokta rahat ettim
benim köyde kimsem yok yollıcak(
amaann kıyamam sen ver bana adresini ben sana göndereyim benimkilerden olmaz mı organik
yaa köyden gelenler olmasa yandık zaten benimde anam yapar yollar ben dolaba koyuyom reçelimi falan da yapar kurularımı da ayarlar daha doğrusu kışlık ne varsa işte sağolsun ben pek yapmam çalışınca kıyamaz bana anammm canım anaaammm
OHH MİS VALLA TOPRAKTAN ALIP HEMENCİK YEMEK..ben çok özeniyom böle müstakil evi olup bahçesinde her çeşit meywa sebze olanlara..ilerde hayalim öle bi evim olsun...
geçen tv de sosyeteden biri boğaz manzaralı evinin terasını bahçe yapmış ne ararsan ekmiş..organik beslenmek için..
böcek hiç yemedim ben kabak çiçeği filan gördümde yemedim(
yazın kursmu olur laaa
ben kışın gittim çokta rahat ettim
benim köyde kimsem yok yollıcak(
ayy çok güldüm yaaa ,miniğe bak sen nelerde biliyo çok tatlı balcım yaa maşallah..o öyle yapınca sende onu yiyomusun,ben olsam dayanamamya sıcak pideye sür bak nasıl sevicen...
salı günü elaya çorba veriyorum ya ağzını kenetliyo yada döne döne kaçıyo yanımdan..
aldım nutellayı sürdüm pideye minik minik koparıp veriyim dedim...nasıl şapur şapur yiyiyo..yanımdan ayrılmadı pür dikkat bakıyo ve ver diye ıh ıhh diyo :))
bilmem iyimi kötümü ama daha erken yaa...ilerki yaşamında tansiyon şeker hastası olup olmıyacağı şimdiki beslenmesiyle alakalıymış..
gözümün önüne geldi evt aynı kedi gibi bakıyo..ağzına götürüyo eşim mesela bişey oda kucağında kafayı çevire çevire takip ede ede bakıyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?