Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ya şu nutellayı bi ben sevmiyorum sanırım cnm eşim bayılıyo bi o yiyo ama ben hayatta bi bıçak sürüpte tatmam..
ama patatese baıylıyorum cnm yok seviyom dokunsada:)

ya sıcak pideye sür bak nasıl sevicen...
salı günü elaya çorba veriyorum ya ağzını kenetliyo yada döne döne kaçıyo yanımdan..
aldım nutellayı sürdüm pideye minik minik koparıp veriyim dedim...nasıl şapur şapur yiyiyo..yanımdan ayrılmadı pür dikkat bakıyo ve ver diye ıh ıhh diyo :))

Ağzının tadını biliyorr küçücük şey bile yaaa yerim onu

Ağzının tadını biliyorr küçücük şey bile yaaa yerim onu

biliyo walla aynı babası...tuzsuz sebze çorbası sevmiyo mesela..ve yumurtaya bayılıyo..
kaşıkla verince hiçbişey yemek istemiyo elimle versem hemen açıyo ağzını..çorbada elle verilmiyo ekmek banıyom anca öyle..

ve et türü şeyleri seviyo eşim sağolsun ne varsa tadını alsın diye veriyo..balık,tavuk,kebap..aklınıza gelen herşey..

en güzelini yapıyo cnm tatsın herşeyden..
insan zaten kıyamıyor kedi gibi bakıyolar

bilmem iyimi kötümü ama daha erken yaa...ilerki yaşamında tansiyon şeker hastası olup olmıyacağı şimdiki beslenmesiyle alakalıymış..

gözümün önüne geldi evt aynı kedi gibi bakıyo..ağzına götürüyo eşim mesela bişey oda kucağında kafayı çevire çevire takip ede ede bakıyo :))

BÖCÜK ELA ORDa ondan ordayızzz

he bılıom
yakın olaydım hergun bı kardeşimde olsam haftayı bıtırrdım

aç kalmasında sorun olmaz
sanada kıyamıoo

elaya bak kebap bıle yıyomuş
ben bıle yemım hee
sen doğru düşünüyon ama bence balcım etın ne etı olduğunu bıle bılmıyoruz cokta küçük
eskıden doğal şeyler olsa vıtamın derız ama şimdı herşeyden şüphe eder olduk
ahh ahh köyde olmak vardı

dün annem dıo herşey oluo bı domatesler kaldı
bızım oraya yaz yenı gelmış sıcaklar yanı
geçen hafta barbunya koydum dolaba 5 torba bu haftada alcemm
yeşil fasulye koycaktım annem koyma ben bahçeden yollarım dedı
o zaman börülce koycam oda cok taze oluoo
sız bişiler koydunuz mu
ablam kiraz falan kymuş ama ben koymadım kışın zten hoşaf falan ıcılmıo bızde

ya doyucak kadr değil bir iki lokma veriyo ama dediğin gibi ne eti acep..

bende taze fasulye ve bezelye koydum başka koymadım bişi..
ya kırmızı biber varya dolmalık ben ona bayılıyorum salatada makarnada filan çok tüketiyoruz..dondurucuya atsam olurmu acep :)) pişmeden ama çiğden...
böcük börülce buralarda yok hiç (
bahçeden bi başka olur ya annen yollasın en güzeli...mesela ben tarladan domates koparıp yemeye bayılıyorummm

Son düzenleme:

yanı cnm ne etı olduğunu bılmedığımz ıcınde vıtamın aramayak hastalık dışında
ben kırmızı etı kurban bayramında kestığımızde babam kavurma yaparsa yıyomm sac kavurmaonun dışında yemem
kasaptan bıle almam aslında var güvenılır ama ben güvenmım:)

bezelye koymam lazım ama nedense ben koydum bürüşmüştü sevmedım konserve tükettım hep
koysam mı kararsızım
geçen hafta pazarda hıc görmedım bıttı mı acep
börülce süper yaa azcıkta pahalı ama cok sevıomm alıp koycemm
annem sağolsn Allah onlara uzun ömür versın ne yıyosak onlar sayesınde
bende köye gıtcem zaman bahçe 4 merdıven aşağıda hemen ın kopar pişr yapıom süper ya nasıl özledım köyü
bıde annem bana kbak çiçeğı dolması koydu her aradığımda demıştım

bıde sıze bişi sorcemm
şimdık benım sınav 1 eylül dıreksıon 29 eylül
ve derslere katılmam gerek ve dıreksıon dersı alcemyaa o var

ablamlar arıfe günü köye gtcek banada gel dıo
para vermıycem
10 gün kadar kalıp dönerım dedım ama düşünce ders snav stres zevk alamam dıom ama 29 eylulden sonrada kış
napcam ben yaa

yaa köyden gelenler olmasa yandık zaten benimde anam yapar yollar ben dolaba koyuyom reçelimi falan da yapar kurularımı da ayarlar daha doğrusu kışlık ne varsa işte sağolsun ben pek yapmam çalışınca kıyamaz bana anammm canım anaaammm

OHH MİS VALLA TOPRAKTAN ALIP HEMENCİK YEMEK..ben çok özeniyom böle müstakil evi olup bahçesinde her çeşit meywa sebze olanlara..ilerde hayalim öle bi evim olsun...

geçen tv de sosyeteden biri boğaz manzaralı evinin terasını bahçe yapmış ne ararsan ekmiş..organik beslenmek için..

böcek hiç yemedim ben kabak çiçeği filan gördümde yemedim (

OHH MİS VALLA TOPRAKTAN ALIP HEMENCİK YEMEK..ben çok özeniyom böle müstakil evi olup bahçesinde her çeşit meywa sebze olanlara..ilerde hayalim öle bi evim olsun...

geçen tv de sosyeteden biri boğaz manzaralı evinin terasını bahçe yapmış ne ararsan ekmiş..organik beslenmek için..

böcek hiç yemedim ben kabak çiçeği filan gördümde yemedim (

yazın kursmu olur laaa
ben kışın gittim çokta rahat ettim

benim köyde kimsem yok yollıcak (

kesınlıkle
analarımız babalarımız sağolsun

ınş olur cnm benımde olsun ıstıyomm anamların evıne yakın yaptrmak ıstıyom köyde:)

ana cok şey kaçırmışsın yenmez mı
kesınlıkle beğencen cok tatlu meze olarakta sunuluo
marketlerde var dıolar ama hıc rastlamadım hemen alırım valla
hımmm

yazın kursmu olur laaa
ben kışın gittim çokta rahat ettim

benim köyde kimsem yok yollıcak (

napım balım yaa yazıldım artık zaten yasalar değişcek gıttıkçe zorlaşacak en erken yazım tarıhıde 5 ay sonra bakarsın yasa cıkar kalırm öle

ayy çok güldüm yaaa ,miniğe bak sen nelerde biliyo çok tatlı balcım yaa maşallah..o öyle yapınca sende onu yiyomusun,ben olsam dayanamam

çok tatluu çok maşallah..

ben erik koydum bir kısmını hoşaf yaptık içtim ,kalanınıda sonraya koydum malum hazır meyva suyu içmiyorum..
kışın değişik olur diye..
bamya koycaktık ama baktım daha pek çıkmamış pazarda,
taze fasulye alıp koyucam,
annem gitmeden yemekler yaptı onları koyduk ,kışı beklemiyorum ama bu üçü için acele zamanlarda açıyorum (düğün çorbası,mercimek çorbası,sulu köfte yemeği)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…