Rabbım ınş serınletır ne dıyelım ama gercekten cok fena
işte klıma var ama evde yok ve uykusuzluktan anlamada zorluk çekıyorum derslerıme çalışamıyorumyemek yıyemıyorm
fena gecıo yanı oldukça
buralardayım, arada geliyordum ama kimseler yoktu
ne dersi?
canım istedikçe bende çalışıyorum
hayırlı olsun canım.ehlıyete yazıldım ders oama sayfasınıbıle açamıyorum pek
çalışmadan gecesın dıolar sorulara baktım öncekı yılların hep aynı yerlerı değişmiş ama gecmek zorundayım o yüzden şansa bırakamam dedım ama oructa pek ı olmadı
hayırlı olsun canım.
geçersin sen, sadece geçmiş yılların sorularını çözmen yeterli, dediğin gibi aynı sorular zaten, direksiyon tecrüben varmı
sağol cnm
ınş.cnm üzerimde ağır bı yük oldu yapatronum karşıladı masrafları kalırsam dıye cok korkuyom:18:her bişi tecrube var ama dıreksıonda tırsıom heycan falan yaparım dıye
balcım hangi hastane bana özelden mesaj atsana tatlım.. birde senin doğum sezaryandı dimi epudural mı ?
keleboş epudural olmuş bu arada..
kesınlıkle benım kzı yeğenm 9 yaşında memışlerı fındık gıbı olmuş acıoo dıoo düşün
tamam anladım, ozaman senin bu sınavı geçmen farz olmuşcanım, şanslısın, patronun karşılamış masrafları, arada güzellik yapsın oda değil mi, iyi yapmış.
ama geçersin ilk sınavda sen, öyle hissediyorum, azimli-çalışkan ve sabırlı birisin sen, yeterki vakit ayır soru çözmeye.
direksiyondan bende çok tırsıyordum, tecrübem olmasına rağmenarabaya binesiye kadar heyecan bitmiyor, binince bitiyor merak etme, inşaallah sen onuda geçersin, valla içime öyle doğuyor.
annaaammm hormonlu şeyler yedikçe böyle oluyo bence
çok sıkılıyorumm(
bende
akşama yemek var da yarına napsam dıye düşünüyorum
tavıklı pılav yapım dıyorum ayran bıde
:26:
çok sıkılıyorumm(
bendeeee
akşam ne yapıcam bilmiyorumm
eşim patates biber kızart çay peynir falan öyle yeriz diyor...
Adam patatese doyamıyor yaa
akşama annemdeyiz....
Ctesi misafirleri düşünüyorumm
yarın temizlik yaparım anca...
bendeeee
akşam ne yapıcam bilmiyorumm
eşim patates biber kızart çay peynir falan öyle yeriz diyor...
adam patatese doyamıyor yaa
ay yok bal çok seviyo kızarttmayı yaaa kendide yapıyo hiç farketmiyo yeterki patates olsun.sayesinde bende yiyorum baya patates.aslında zararlı demi?
böcük açıkçası bazen sahura kalkamıyorum ben eşimde yat dio dinlen diyor..nutella falan yiyo la kıyamam:)
cnm patates tok tutar..eskiden tarlada filan çalışan beden işçileri çok yermiş..sana kızartma olduğu için dokunur..
ay nutella deme 1 haftada bitti daha alma dicem dayanamıyorumm
dün sağdığım sütler burda kalmıştı nasıl üzüldüm anlatamam..
neyseki sabah annemin otarafa şöförü yolladılarda kuzuma ulaştı sütlerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?