Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bebeğim için ilk defa bişi aldım çok cici geldi dayanamadım,kış bebeği için ideal sanırım..içinde hayal ettim çok tatlı olur yaa

patık h geldınnn
ne erığı koydunn
bamya güzel mı ben hıc yemedımde

canım küçük siyah erikti,yuvarlak (cinsini bilmiyorum) organikmiş ama banada öyle geldi hormonlu gibi değildi sanki kendi ağacından toplamışsın gibi..fazla da yoktu tezgahta..

dipfrizden çıkanı mı yemedin ? çok güzel oluyor canım çıkınca kıyma kavurup onuda ekliyorum suyunu koy ohh misss...sirkeli suda yıkanıyor canım koymadan önce uzmasın diye..

patık h geldınnn
ne erığı koydunn
bamya güzel mı ben hıc yemedımde

canım küçük siyah erikti,yuvarlak (cinsini bilmiyorum) organikmiş ama banada öyle geldi hormonlu gibi değildi sanki kendi ağacından toplamışsın gibi..fazla da yoktu tezgahta..

dipfrizden çıkanı mı yemedin ? çok güzel oluyor canım çıkınca kıyma kavurup onuda ekliyorum suyunu koy ohh misss...sirkeli suda yıkanıyor canım koymadan önce uzmasın diye..

ya köyde değilde hem çok merkez biyer olcak ama evine bahçene girince sanki çok sakin biyerde gibi hissetçen kendini...

yok nan yemedimm işte anana gelince buluşalım getir bana :)

ya kursla anlaş sonrakine ertele nolcek yaparlar..yazın hiç çekilmez beee

yok hiç kaçmıyor balcım,çok güzel oluyor..yeni gibi..

bazen bir sürü iş yapıyoruz evde,sonra oturup bunları yiyoruz sanki biz iş yaparken aşçı yemekleri pişirmiş biz hazıra konmuşuz bir güzel geliyorki o yorgunlukla

bencede mama sandalyesi şart canım..en güzeli öyle yemesi,yemeği oyuna çevirmez..

patikkkkkkkkk yerim ben onun kukuletasını...ayy oğlun olcek seninnnnnn....

bamyaya bende bayılıyorum hatta akşam annemde yedimmmm

ya çok pahalı oluyo ve çok kısa zamanda satışta oluyo..geçti belkide zamanı...

ama kışın mutlaka konservesini alıyoruz..

45 gr mı yazıyor bebeğim için nasıl yani birden nasıl büyüyor,ondan mı nedir bugün kasıklarımın sancısı beni mahfetti,ince bıçaklar girdi sürekli ani büyümeden kaynaklı sanırım,rahimde büyüdüğü için...

annelik ne kadar zor ,şimdiden anladım...

eşime dedim ki ben 9 ay bakıcam,doğunca 9 ay sen bak,sonra ben sırayla dedim ahahahha

o da doğunca ben taşıcam zati :) doğru dedin didim

ohh misss aşçı yapuvemüşş...

banada annem bu akşam koyar mesela yemek yarın onu yeriz :))

ahh analar ahhh nasıl ödenir hakları..

valal burda köyü olan biri var daha değil dedi zamnı geçen,zati gittik baktık pazarda yok

geçen yıl annem bir köyden almıştı bolca ne güzel di yaa..minik minik leziz..
önceki yıl bende konserve almıştım dayanamayıp en güzeli a101 de cam konserve kavanozu vardı oydu...adını hatırlamıyom cam olduğu için küçüklüğü gözüküyor..tavsiye ederim..

bende öyle diyodum ama nasıl bişeyse bu analık..
bulsam adama çocuğunu elletmicem :)) yapma etme elleme dokunma..sanki bişi olcak yawruma diye hep tetikteyim..sonra kendime bi geliyorum ya diyorum onunda çocuğu tek senin değil :))

ay öyle mi diyorsun balcım bu yıl karışık diğer topik bazılar kız bazıları erkek :) çoğunluk pek yok kafam karışıyor valla :) 16. haftadan öncede garanti olmuyormuş ,erkek diyen doktorlar kıza çevirdi bebekleri hep, bende umudumu kestim ctesi öğrencez diye...bayramdan sonraya kalır artık cinsiyeti :S

test sonucu sağlıklı çıksında farketmez,zaten ilk bebiş..ama eşimin ailesi kalabalık değil erkek bebek yok erkek olmazsa soyları tükenicek erkek olsa ne hava atar ama eşim ahahhaha...

benim için hiç farketmez benim için ikisinide çok tatlı yönleri var :)

evt cnm küçükleri çok lezzetli oluyo...
aayyy hamişsiniz siz yaa konuşmayalım kuzuların canı çekicekkk

patik çok güzel cnm allah giydirmeyide nasip eder inşallah

bişi dicem bide şimdi netten bakıyorumda haftalık yemek yapıp buzluğa koyanlar var..sen denedinmi hiç?mesela bi ıspanak yemeği yapıp buzluğa atabilirmiyim?yada aklıma hangi yemek geliyosa bi gecede hepsini yapıp haftalık menü buzlukta??

buz kalıbına domates rendeleeyip buzdolabı poşedine koyanlar var.bunuda denicem çok pratik.

evt cnm küçükleri çok lezzetli oluyo...
aayyy hamişsiniz siz yaa konuşmayalım kuzuların canı çekicekkk

biri diyince hiç canım çekmedi şimdiye kadar,ilk kez geçen çiğ köfte reklamı vardı tv de üst üste çıktı adam limonu sıkıyor yakından çekmişler nasıl cnm çekti,eşim netten siparişi verdi yakınımızda komagene var ,biliyosundur...nasıl yedim anlatamam,nasılsa etsiz :)

cnm bende senin gibi hep test peşinde sağlıklımı değilmi diye düşünürken bi bakmıştım 19 haftamı olmuştu daha öğrenmemişim :))
bide herkes erkek diye diye kafamda erkek yer etmişti..aslında farketmezdi kız olsa daha iyidi ama ilk ya sağlıklı olsunda nolursa olsundu..doktor kız deyince hadi yaaa dedimm ciddenmiii...doktorda güldü...hepsi bal ama erkekte olsa aynı olurdu eminimki..zate elayı erkeğe benzetiyolar :)) eşim bile bazen ağzından paşam diye seviyo :)) elada cidden erkek gibi pazı bile var :))

wayyy havanızı yesinler sizinnnn gönlünüze göre olsun cnm..bizimkinin soyu atom bombası filan atılırsa tükenir

canım annem ne kaldıysa hemen koyar çıkarır yer,hiç sorun olmuyor pişmiş yemek ...

domates rende de koyuyor o da güzel aynen..doğranmış domates,hatta bana menemenlik koy dedi denedim o bile iyiydi..çıkınca yumurta kır ye..

iiyi akşamlar ,öpüyorum hepinizi...

Son düzenleme:
brck ya taze taze tüketmek en güzeli bence mevsiminde..kışlık yapıyoz ediyozda bari yazın dondurmadan tüketelim..

patikkkk yarasın kuzunaa :)) şapur şupur yemişsindir :)) benim kayınvalidem çok güzel yapar dışardan yiyemiyroum ben..evde yapılmışını yesen sende dersin dışardakilerde çiğköftemi..ama komagene sağlıklıdır rahat olsun için..lezzeti nasıl bilememmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…