- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bebeğim için ilk defa bişi aldım çok cici geldi dayanamadım,kış bebeği için ideal sanırım..içinde hayal ettim çok tatlı olur yaa
Eki Görüntüle 472763
patık h geldınnn
ne erığı koydunn
bamya güzel mı ben hıc yemedımde
patık h geldınnn
ne erığı koydunn
bamya güzel mı ben hıc yemedımde
kesınlıkle
analarımız babalarımız sağolsun
ınş olur cnm benımde olsun ıstıyomm anamların evıne yakın yaptrmak ıstıyom köyde:)
ana cok şey kaçırmışsın yenmez mı
kesınlıkle beğencen cok tatlu meze olarakta sunuluo
marketlerde var dıolar ama hıc rastlamadım hemen alırım valla
hımmm
napım balım yaa yazıldım artık zaten yasalar değişcek gıttıkçe zorlaşacak en erken yazım tarıhıde 5 ay sonra bakarsın yasa cıkar kalırm öle
ayy çok güldüm yaaa ,miniğe bak sen nelerde biliyo çok tatlı balcım yaa maşallah..o öyle yapınca sende onu yiyomusun,ben olsam dayanamam
çok tatluu çok maşallah..
ben erik koydum bir kısmını hoşaf yaptık içtim ,kalanınıda sonraya koydum malum hazır meyva suyu içmiyorum..
kışın değişik olur diye..
bamya koycaktık ama baktım daha pek çıkmamış pazarda,
taze fasulye alıp koyucam,
annem gitmeden yemekler yaptı onları koyduk ,kışı beklemiyorum ama bu üçü için acele zamanlarda açıyorum (düğün çorbası,mercimek çorbası,sulu köfte yemeği)[/QUO..
ya yemez olurmuyum bacaklarını öpe öpe bi kalıyorum :))
ama yemek sırasında özellikle peşinden koşturarak yemek yemeyi öğrenmesin..bekliyorum döne döne gelsin ağzına lokma alsın diye :))
bide biraz daha büyüsün masada yemek yesin istiyorum bizimle mama sandalyesinde..hep çevremde görüyorum her annede bi tepsi yawrunun peşinde koşa koşa yemek veriyolar...
oo sen kışlıkları şimdiden tüketmişsin cnm..çorbanın tadı kaçmıyomu peki??
yok hiç kaçmıyor balcım,çok güzel oluyor..yeni gibi..
bazen bir sürü iş yapıyoruz evde,sonra oturup bunları yiyoruz sanki biz iş yaparken aşçı yemekleri pişirmiş biz hazıra konmuşuz bir güzel geliyorki o yorgunlukla
bencede mama sandalyesi şart canım..en güzeli öyle yemesi,yemeği oyuna çevirmez..
patikkkkkkkkk yerim ben onun kukuletasını...ayy oğlun olcek seninnnnnn....
bamyaya bende bayılıyorum hatta akşam annemde yedimmmm
ya çok pahalı oluyo ve çok kısa zamanda satışta oluyo..geçti belkide zamanı...
ama kışın mutlaka konservesini alıyoruz..
45 gr mı yazıyor bebeğim içinnasıl yani birden nasıl büyüyor,ondan mı nedir bugün kasıklarımın sancısı beni mahfetti,ince bıçaklar girdi sürekli ani büyümeden kaynaklı sanırım,rahimde büyüdüğü için...
annelik ne kadar zor ,şimdiden anladım...
eşime dedim ki ben 9 ay bakıcam,doğunca 9 ay sen bak,sonra ben sırayla dedim ahahahha
o da doğunca ben taşıcam zati :) doğru dedin didim
valal burda köyü olan biri var daha değil dedi zamnı geçen,zati gittik baktık pazarda yok
geçen yıl annem bir köyden almıştı bolca ne güzel di yaa..minik minik leziz..
önceki yıl bende konserve almıştım dayanamayıp en güzeli a101 de cam konserve kavanozu vardı oydu...adını hatırlamıyom cam olduğu için küçüklüğü gözüküyor..tavsiye ederim..
evt cnm küçükleri çok lezzetli oluyo...
aayyy hamişsiniz siz yaa konuşmayalım kuzuların canı çekicekkk
ay öyle mi diyorsun balcım bu yıl karışık diğer topik bazılar kız bazıları erkek :) çoğunluk pek yok kafam karışıyor valla :) 16. haftadan öncede garanti olmuyormuş ,erkek diyen doktorlar kıza çevirdi bebekleri hep, bende umudumu kestim ctesi öğrencez diye...bayramdan sonraya kalır artık cinsiyeti :S
test sonucu sağlıklı çıksında farketmez,zaten ilk bebiş..ama eşimin ailesi kalabalık değil erkek bebek yok erkek olmazsa soyları tükenicekerkek olsa ne hava atar ama eşim ahahhaha...
benim için hiç farketmez benim için ikisinide çok tatlı yönleri var :)
patik çok güzel cnm allah giydirmeyide nasip eder inşallah
bişi dicem bide şimdi netten bakıyorumda haftalık yemek yapıp buzluğa koyanlar var..sen denedinmi hiç?mesela bi ıspanak yemeği yapıp buzluğa atabilirmiyim?yada aklıma hangi yemek geliyosa bi gecede hepsini yapıp haftalık menü buzlukta??
buz kalıbına domates rendeleeyip buzdolabı poşedine koyanlar var.bunuda denicem çok pratik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?