yavrum benim maşallah..ne tatlıdır güneş şimdi..hehe hadı gız yap bır kız bır erkek ıkızzz neguzl olur bakack kımsende co senn aa annenn yanına tasnrsn bu bahaneylendee
opuselım gel canımmmm
gulegule gıyın gecelıgını guzlmısss bende cın sıtelerıne bakıyormmmm uygun fıytlı oluyorlrrr bluz kazak mont vs
hehehe kız patık bosver yapsn buna yuz verrsen hec dogurmaz haaaa
benm oglum var 2 yasnda krese gıdyr teyzesııı
cok bılms ukala oldu sevmedgm cocuk tıpı bırzck dızgınlstrmeye calısyrm onu ay kelımeyı yanlıs kullnms olablrm hehehe
canım inşallah doğumun kolay geçer sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına..Rabbim yardımcın olsun..Kızlar;
Herkese iyi akşamlar Allaha emanet olun...
Yarın kız yemek yerken 2 dk girip yazabilirsem yazarım
Doğum haberimi alırsanızz benim içinde burada heyecanlanın ona göre hee
Bide 2012 ekim anneleri topiğine biriniz yazıp haber verirse çok sevinirim öpüyorum herkesi
saol organik sen ve bebeğinde iyidir inşallah..naber kızlar artık topice kimseler uğramıyom ne hamileler doğuranlar derken topik sessizleşmiş
saol organik sen ve bebeğinde iyidir inşallah..
valal kimsecikler kalmadı..herkes bebeğinin derdinde cnm..
biricik hakkında hayırlısı olsun canım
patik naber canım nasıl gidiyo hamilelik cinsiyet nedir belli dimi?
yavrum benim maşallah..ne tatlıdır güneş şimdi..
canım inşallah doğumun kolay geçer sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına..Rabbim yardımcın olsun..
ana asıl gelmeyen sızlersınız bıze dıo kımse yokkknaber kızlar artık topice kimseler uğramıyom ne hamileler doğuranlar derken topik sessizleşmiş
Kızlar;
Herkese iyi akşamlar Allaha emanet olun...
Yarın kız yemek yerken 2 dk girip yazabilirsem yazarım
Doğum haberimi alırsanızz benim içinde burada heyecanlanın ona göre hee
Bide 2012 ekim anneleri topiğine biriniz yazıp haber verirse çok sevinirim öpüyorum herkesi
:26:neyse ben sorarımyok cnm bilmiyorummmm
tatlı ama bır okdrda yorucu oyy oyyy:):)
bocukkk varya sennnn deluuuuusun haaaa mal mulk bende zengın kız alcm ogluma hahaha:):)
günaydınn kızlar huhuuu hadı gelın yaaaaaaaaaaaaaa
geldım geldım duuunapan hacıı
her yerde karşıma cıkın hee
facede msn sevıom len senı
kıtaplıklara bakıomda hole kıtaplık almak ıstıyom ama kafam karışık holde bı mobılyam var üstünü kıtaplık olarak altınıda kapaklı,ayakkabılık olrak kullanıyom şimdık kıtaplık koyarsam ayakkabıları ne etcemmm:26:
haha kız sımdı gordm sabahtn berı yenılıyordum bende sevıyrm senıı takıpteyım bebemm hahaha
ben bır kıtaplık aldım evde koyack yer yoktu kılere koydum kıtaplıgım kılerde yahuu nasıl bişi istyrsn sen
kilere mılen oraya kuru gıdalar falan konmaz mı
evın ne kadar büyük maalesef benım evımde kiler yok
hacı valla bılmımkı nasıl ıstıyom
bı kerem kesın beyaz olsun ıstıym büyük ve cok rafı olsun çunku kıtaplarım sığmıyoo artık evdekının rafıda kırıldı öle üst üste duruyo içinde
işte ayakkabalık sorununu nasıl çözcemm:26:
yok cnm benım kıler dedgımm dıs kapınınn hemn yannda ayakkabı vs koyuyorduz işte ıvr zıvr bende baktım kıtaplrm acıkda
bır kıtaplık aldım klasık 5 katlı kıtaplarımı onlara yerlestrdım kapıyı acar acmaz kıtaplarım karsımda ama benmde sıgmıyor artık kıtaplarımbende kendı evım olursa guzel birşey yaptırmayı dusnuyorum hatta duvara falan sabıt bısıler yaptrmak ıstyrm suan evım cok buyuk deıl ama kılerımz var ısteee yanı salona aoturma odasına kıtplık koyack yerım yok bende ıstyrmkı bır kosede sırf kıtaplrım olsun gorunsun falan cnm sıkldgnda alıp okuyp tekrar yerıne koyayım ahh ahhh
he anladım cnm
bende hole koycam işte ama benımkı cok ortada olmuş olmycak hatta güzel bı görntu olur karşı duvarada stıker yada ayna süper olur ama işte ayakkablık sorun
eşimde dıo kendı evımıze geçınce alırız falan ıstedığımz gıbı yaptrırız ama benım kendı evımız dıye umudum yokolana kadar blede devam etmek ıstemıyorum
zaten bekarkende yeğenlerıme bıraktım rafları nolcek hayrıma verırım
çözüm bulursam evdekıde sağlam onuda ısteyene vercemm
aynen benımde oturma odam hıc musaıt değil küçük odam cok musaıt ama kahrolası eşimin bı saksısı var kocaman
çamaşır suyu döküp o sarmaşığını kurutcam bu gıdışle
köşe takımlı odam cokta şık durur beyaz çunku sıyah beyaz kırmızı o odam ahh ahh laz ınat ettı işte
bal gelmışşş hemde bugunnnsalı deıl mı
yaaa tasınmayı kendı evımızı beklersek ooooo ben ole dıye dıye ıcımı kurttum beee
bende sımdı ev bakıyrz tasndgm an herseyı yaptrcm dıyorum sende duvara sole kullanıslı ozel bişi yaptrsan belkı daha ucuza gelır bır mobılyacıya yaptırınca hem tasınrkende sokturebılecgn bısı olsa super olur kocann saksısıda dursn orda yada ıkeadan bısıler yaptr yaaa
evet bal burda etrafı kolacn edıyr yazsanaaa ballll huhuuu
kızlar nasıl yazacağımı nasıl vedalaşacağımı bilmiyorum sizinle
Neredeyse 2 senedir buradayız..
Acısıyla,tatlısıyla mutluluğumuzu,üzüntümüzü herşeyimizi paylaştık..
Gerçekten dost olduk..
Bugün yerime eleman alındı yarın işe başlayacak..yarın giripte sizinle vedalaşma şansım olamaz.
3-4 gün daha buradayım işlerimi devir edeceğim..
şuan kendimi ağlamamak için zor tutuyorum
Hepinizi çok seviyorum hakkınızı helal edin..
Benden yana herkese helal olsun..
Evimde internet yok giremem haber veremem sizlere..kimilerinizle telefonda görüşüyoruz zaten..
Kendinize çok iyi bakın..beni unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?