bu takvim pariste yaratıcı olun diyo
nasıl yanii kız patik:):)
ah bızm pariscıler olaydı ıyydııı
valla yaratıcılıklarından bahsederlerdi ,hep bebe derdindeler şindi :)
casperrrrrrrrr
kuzuumm annemdeym pc actım oğlum durmadı tam uyudu kardeşim pc geçmiş
şimdik açtm yine uyandı meme ağzında yazıom :)
selam kızlar bugün işler çok yogundu yazamadım naptınız nasıl geçio eve geldim e,şim benden birbuçuk saat sonra gelio eve geldim koştur koştur yemek hazırladım zaten artık yemek hazırlamakta kolay:)
actifiry saolsun:) yaptım yemeğimiz0i yedik daha yeni oturdum pc nin başına şimdi dizimi izlicem despert hauswasie yanlışta yazmış olabilirim:)
ne var ne yokk
yaramasın fotolarını eklıycektın olmazsa benı face ekler msın
ne olsun canm ya diş çıkarmaya çalışıyoruz sanırım bi kaç gündür pek keyfi yok paşamın
foto buraya eklemeyim canm ama faceye ekleyim senii ya da sen kızlardan beni bul ekle kabul edem adını bilmiom senin :)
BÖCÜŞ TOTOn açıkta kalmış nen ne salısıııı
güneş,patikkk paris deyince aklıma adadan başkası gelmiyo yeavrular..rekorlar kitabına girdiğinden bide sık sık hamişkene bile parise gittiğinden unutamıyom onu :))
bu kelebek garusu varya bugün alyanın fotosunu şeytçekti yalancı gelmedi bile...çakma pihter hıhhh
selam kızlar bugün işler çok yogundu yazamadım naptınız nasıl geçio eve geldim e,şim benden birbuçuk saat sonra gelio eve geldim koştur koştur yemek hazırladım zaten artık yemek hazırlamakta kolay:)
actifiry saolsun:) yaptım yemeğimiz0i yedik daha yeni oturdum pc nin başına şimdi dizimi izlicem despert hauswasie yanlışta yazmış olabilirim:)
hello kızlarr nasılsınızz kısmecıkler yokmu yıne oglum bugn yenı kresıne basladı hadı bakalım nolckk bilmem hehehe:)):)
kız bal harbı adada oleydı dımı bırde bızm kokoşlrdn koket vardı hihihih:):)
alyaya nolms kız ne fotosuuu
actifiry bendede var canım ne pişirdin ? tariflerimizi paylaşalım tatlım,kitabın dışındada değişik yemekler yapan beceriklü hatunlar var merak ediyom tarifleri :)
hayırlı olsun okulunuz bakalım alışıcak mı merak ettim bende paylaşırsın cnm..
dün ben oğluşumun tekmelerini hissettim
oyy yerım sneın oglusunu ben yaa ne guzl duygulasr dımı allah kucagına almayı nasıp etsn ıns saglıkla cnmmm
valla dun aksm gorsmeye gıttım 1 saattn fazla ordaydm o ogrtmnle oyndı sımdıde aryrm hıc agldıgını solemedıler belkı busaattn sonra sıkılır bılemem sess ssoluk yok ıns boyle gıder...
o yemek pişrdgnz sey neyms ya cokmu pratık bana bole sıhırlı degnke tarznda bıslr lazm neler pişirebılyrsnz anlt yaa luttfennnn
saol canım amin..
Oh ohh iyimiş başta sorun yapmadıysa işin kolay bence..
Canım şu tefal actify tefal tv video'lu yemek tarifleri
bak burada tarifleri falan var..
Bayaa pratik biz pek seviyiz eşimle,en çok eşim bişiler pişirdi şimdiye kadar,benm pek vaktim olmadı..bundan sonra inşallah değişik tarifleride denicem becerüklü hatunlar var bu cihazda bloglarında görüyorum marifetlerini..hepicini denicem inşallah :d
hatın gızlar h geldınızzz
uyyyytekmedı attı anasına yerım onu benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?