ev mı alcenız yoksa
yok cnm o duvar şeylerı hıc hoş durmaz holde bıde zaten gene sığmazkı yoksa evde raf var
ınat ettım yaa alcemm miç gıbı ortada kıtaplarım
saksıyada bı plan yapcemm kurtulcam ondanınanılmaz kocaman yılbaşında süsldım onu sevımlı olsn az dıye
hee dogru hole ıstyrsn olmazz tabiiii
kızlar kız yemeğe indi.gelir şimdi hepinizi çok seviyorumm
sığıntı gibi hissediyorum kendimi masamda başka sandalyede oturuyorum
BÖCÜK NÖRÜYON KANKİ :))
bu arada eloş dün hastalandı...gece ateşi vardı dünde eller ayaklar su çiçeği çıkarmış gibi kabardı..
arkadaşım demişti bu hastalığı o sebeple panik olmadım hemen doktora götürdüm ilacı yokmuş kendi geçer dedi
çok mızmız oldu ama bebek gibi herşeye ağlıyo ve yapıştımı kurtulamıyom babasına bile gitmiyoo
yawruşu olan dikkat etsin salgın bi hastalık buuu
BÖCÜK NÖRÜYON KANKİ :))
bu arada eloş dün hastalandı...gece ateşi vardı dünde eller ayaklar su çiçeği çıkarmış gibi kabardı..
arkadaşım demişti bu hastalığı o sebeple panik olmadım hemen doktora götürdüm ilacı yokmuş kendi geçer dedi
çok mızmız oldu ama bebek gibi herşeye ağlıyo ve yapıştımı kurtulamıyom babasına bile gitmiyoo
yettim böcük nennnn...nire bakıyon yazduk yaa
sağolun kızlar...
güneş nen hoşgeldin ateşli hatun nirelerde takıldında yurt edinemedin aramıza geldünnn....ayy su toplamasın yaa daha bebe derdini diyemezde( kuzum yaa sizede ilaç vermedimi doktor acaba gerçekten yokmu ilacı...
brck sen misafirsin orda sığıntı değil..yawrunu düşün artık bırak şu kokuşmuşları yaa
kızlar kız yemeğe indi.gelir şimdi hepinizi çok seviyorumm
sığıntı gibi hissediyorum kendimi masamda başka sandalyede oturuyorum
yemekk yok bebemmm buyuk ıhtıml aksam gezmedeyzz mısfrlkte bakcz durma gıore hehehehe işte olmaz
ne yemek ettın bakem
cnm nıe öle düşünüyon keyfıne bak sen
söle işlerı yapsın
aa sende üzülcek yer arıyon hee
bal len hadı ne okuyonn destan mı
böcük şimdiki işinden patronundan maaşından sosyal haklarından daha iyi olacağını sanmıyommmmm
yemekk yok bebemmm buyuk ıhtıml aksam gezmedeyzz mısfrlkte bakcz durma gıore hehehe
yettim böcük nennnn...nire bakıyon yazduk yaa
sağolun kızlar...
güneş nen hoşgeldin ateşli hatun nirelerde takıldında yurt edinemedin aramıza geldünnn....ayy su toplamasın yaa daha bebe derdini diyemezde( kuzum yaa sizede ilaç vermedimi doktor acaba gerçekten yokmu ilacı...
brck sen misafirsin orda sığıntı değil..yawrunu düşün artık bırak şu kokuşmuşları yaa
behlül le bıhterıme bakıommm gecen yılda ızlemıştımmmdoyamadım cok heycanlı bı dızı
bende sanmıyorum tabısı cnm hıc bı yer böle olmazda
ne edım burda hep kalamam abımlede yapamamda aılemı cok özluyrum
tembel garu
yemek yapmadın duruma bakcez dıon demı
plansız garuu nolcekk
nan bana tekrar izleyince saçma geliyo
nekdr büyütmüşüz diziyi diyom kendi kendimee
hee valla yapmadım bısı hahaha kızm basmd abırsurud ert var ev aryrm cocuga yenı rkes aryrm ısler yogun oyy oyy aılevısornlrı hcı yazmyrm ztn buraya yazmakla bıtmzz
bal cnm ılac vermedı doktr bızede gecr boyle dedı gectıde aynen
zaman gecıoo
ev arıom ne demek laa kaynanayla mı yasıyodun sen:26:
dışarda söylersın amannn
ahh kıyamam çok geçmiş olsun cnm..biran önce geçer inşallah..BÖCÜK NÖRÜYON KANKİ :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?