- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
he böcük benimki kanat çırpmayı es geçti direk tekme ile başladı :) hakkımda hayırlısı , anne karnında yaramaz olan doğunca uysal olurmuş derler,inşallah öyle olur
he böcük benimki kanat çırpmayı es geçti direk tekme ile başladı :) hakkımda hayırlısı , anne karnında yaramaz olan doğunca uysal olurmuş derler,inşallah öyle olur
ilk zaman olacak tabi çünkü mideleri minicik hep mama isticekler ,e tabi birde bağırsakların düzene girme durumu var ilk bu mamaya birde bez değiştirme ekelenecek uyumak mümkün değil, sağlıklı olsunlarda bunlar güzel telaşlar olacak...doğrudan konuya gırış yapmış senınkı:)
ınş cnmm
uyku sorunu olcaktır ama düzelır ınş kırkı falan cıktığında
evet omurdee cok yer degstrrdı karnmda yanı yada ben oyle hıssdrdık bırde sey dıyorlrya hanı kannda ne ara harktlıyse gun ıcndede ole fln sanırım dogru yaaa::)):)
adaerım yazdım cnm sana sende ekle
casper sanada yazdım cnm
barı ordan görüşek
böcük nasılsın cnm artık ben giremiyorum yoğun biraz işler fırsat olmuyor
günaydınn canımmm nasılsın
tabınkı h geldınnnnben yeni üyeyim hem eşli hem çocuklu hem işli birini aranıza kabul edermisiniz?
Selam hatunlar, herkesler iyidir inşallah. Evde vakit nasıl geçiyor anlamıyorum. Bı sabah bı aksam aralardada inci melek. Bilgisayarı acmaya fırsatım olmuyor cogu günler. Kuzumu uyuttum şimdi ona çorba yapicam. Arada bı bakayım dedim. Bu arada yas gunumuz yaklaşıyor. Nasıl bir dogum gunü yapsam diye düşünüyorum su ara. Değişik fikri olan varsa paylasabilir benimle. Öptüm sizleriii
selam kızlarrr kımler var kımler yok bakalımm bocumm sen burdsındr herzamankı gıbı dımııı nöbetcı senıı:):)
ıyım cnm sen
tabınkı h geldınnnn
olur sen gelme gelme bıde fikir soryok sana fıkır neyımmmm
Askolsun Kiz böcük, anlattım iste nie gelmediğimi. Sen bı dogurda görürsün bakalım.
napam tükkanı acım dedımmm
bereketsız gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?