Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

teşekkür ederiz teyzesi...çok tatlı çokkkk,bal o balll sorma...
kesinlikle kullanılmalı,bu günlerin tekrarı yok çünkü...

böcükkkk geçmişin sınavı tebrikler...nerde bu kızlar yahu???

tşkler adaerım
senın paşada koaman olmuş hakket
doğan büyüyoo
izin konusunda cok şanslısınız valla
keşke çalışmak zorunda olmasakta bızde evlatlarımızla olabılsek
hayat şartları işte

asena h geldın cnm
sınav hazrlıkların nasıl gıdıyor
benımde ctesı annem ve babam köyden dönuyoo cok mutluyum
onun dışında h sonu karşıya gıdınce kıtaplar alcamm
tavsıye kısmında baktım notlarımı aldımyenı yazarları denıycem bakalım nasıllar

bu arada hep dıycem unutuyorum yaa
bızım ela hanım yürüyoo gecen aydan berı yanı 10.ayına gırınce başladı yürümeye sımdık yerınde durmuo
geçen hafta bana geldıler masamın üstünü boşaltmak zorunda kaldım:)
çekmecelerımı falan karıştrdı bıde meyve suyu döktu
ablam dıo bıdaha bıze gel demezsın aman ddım halıları yıkama parasını verırsın tmm
maşallah ablasına çekmış hemen yürüdü

bıde çirkin yapıyoo suratını buruşturuyo falan abımı adıyla çağırıyoo
benı göruncede çığlık atıyo falan
uykusu düzene gırmışş falan
ablama dıom yakında bezınıde cıkarttır bu

ay ne tatalıdr yaaa en guzl donemlerı ısteee masallahh kuzucuugaaa

ay ne tatalıdr yaaa en guzl donemlerı ısteee masallahh kuzucuugaaa

resım ekledımm çirkininteyzesı onu yer yer

iyiki bız 5 kardeşz yaa hıc küçük cocuk özlemı yaşamadıksüreklı biri doğuruyoo
mesela ela büycek az kısmetse ben doğurcam
sonra abımın 1 oğlu var yengem bı tane daha ıstıyo sonra snra derken böle devam eder sonra zaten torunların büyük olanı evlenmış olur falan ne güzel

ooh herkesı sıraya soktunnnnn lafta soyluyorsnda bır ıcraat yok sendee yaslandın nan artık hadı beklıyorz hahahaa

yaa evet çok zvkli gezmek,bugünde lcw de aklımda kalanları aldım,neyse bu kez son :))
bencede çok doğru bir karar vermişsin keyfini çıkarın paşayla..balık yağı hapıda yapıyormuş maalesef 1 hafta perhizim var sonra başlıcam bakalım
hadi canım kararın hayırlı olsun ,çok haklısın..bu arada sık sık sağmaya çalış canım nolur sütün eksilmesin
heheh maşallah ..baktım fotolara çok sevimli...

doktordan geliyorum 100 tl sıkışmış,dediklerini bende biliyodum

önce kadın doğuma gittim doktoruma ( bu arada İstanbul da bi yere gitmekten nefffret ediyorum ! ,nasıl bir trafik ,15 dk yol halbuki ama kaç saat sürüyo, trafikte önümede tır geçmedi mi,tabi yüksekliğinden tabelayı göremedim,girişi kaçırdım...bu kez birde dolan babam dolan,bilmediğim yollar,ter bastı,navigasyonu açtım cepten,iyi ki açmışım iyice dolaşıcakmışım,araba kullanmak değil derdim zaten şu yollar ) İstanbul bir gün bu kadar insanı kusacak ama bakalım ne zaman...

doktorum baktı herkesde alerji varmış bu sıra :44: bebeğim yine kurbağa pozisyonundaydı,sanırım doğuncada öyle uyuyacak :)) hareketlendi hemen parmağını emmeye başladı yavrum acıktı tabi,annesi yollarda perişan aç bıraktı onu..,
plesenta için tam rahimde değil hemen yanında dedi,biraz rahatladım,32. haftaya kadar beklicez yukarı çıkma ihtimali var dedi,inşallah hiç kanama olmadan atlatırım..
dermotoloğa yönlendirdi,orada da kayıt açtık..kadın ilk baktı böcek ısırığına da benziyor ucu var çünkü sivilcenin dedi ,evde böceklenmiş bakliyat varmı dedi,bir kere ısırırsa kalanı alerji yaparmış, sonra besinden de olabilir dedi.. perhiz verdi 1 hafta uygulayacağım bir takım ilaçlar verildi yine..ilaçları kadın doğum doktoruma gösterdim 1 ini sakıncalı gördü,pek kullanmamaya çalış mecbur kalmadıkça dedi,kullanmam tabi..diğerlerini kullanıcam,bir de perhiz.. geçtikten sonra yine balığa bakıcam bakalım yine alerji yaparsa yemem yasaklanıcak ( inşallah balık hapı yapmaz,yapar dedi doktor ama denemekte fayda var..balıksız nasıl beslensin kuzum

neyse gittim içimi rahatlattım,ilaçları akşama alırım artık yorgunluktan kendimi attım iş yerine..

heh bu arada anlamadım 1 hafta geçti yine 23. hafta dedi doktor ve bu kez 510 gr dedi çok şükür :))

Son düzenleme:
hade be 8 miş peh pabucumn 18 i böhöhöhhööh ben henuzzz 28,5 yasndym böhöhöhöh :O tazeck ceylan
8 değil len 18
hee kartlaşmışsın sen artık
hakket ben 25 ım ve sıpam bılem yokyaşlanıom len az daha dursam menepoz grcemm

sağol teyzesı

ahh sorma patiğim, işte ben sizin o tarafların bu karışıklığı yüzünden gelemiyorum tek başımaa....
sen de kaybolursan oralarda ben naparım??

canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim... maşşallah minik kuzuyaa...bak kilosu normale dönmüş annesi... bizimde 23. haftada 580 gr dı:))

inş. balıktan yada balık hapından değildir canım... gerçi ben son aylar pek balık yemedim.. sende çok fazla takma kafaya...

tşkler lame teyzesı

patıkçım ınş balıkla ılgılı bı skıntı yoktur ama cokta düşünme
kocemen olmuş yavrunda maşallah

heh len bende 18 yazcktm 1 cıkmamsss valla kartlastın sende yavs yavs hala kendını cıtır sanıyorsun pehhhhhhhh:):)

patıkcm masllh kuzunaa aman bır sorun olmasnn yaaaa

böcükkk ela kuzuya maşallah,Rabbim güzel yollara adım atmasını nasip etsin...
patik senin kuzuna da kocaman bir maşallah...hadi bakalım dene bir alerjinin sebebini sonra duruma bakarsın artık...
güneşşşşş

pilav yapmam gerek...amannnn yaaa

heh len bende 18 yazcktm 1 cıkmamsss valla kartlastın sende yavs yavs hala kendını cıtır sanıyorsun pehhhhhhhh:):)

patıkcm masllh kuzunaa aman bır sorun olmasnn yaaaa

sorma yaaseneye ıyıcene 30 a yakın hıssetcem kendımı ama görenler 14 dıoo

amın cnm cümlemızın ınş

8 değil len 18
hee kartlaşmışsın sen artık
hakket ben 25 ım ve sıpam bılem yokyaşlanıom len az daha dursam menepoz grcemm

sağol teyzesı
böcün nen var nen biz kaç yaşında anne olcaz bak,senin bu yaşında evli bile değildik
evde kalcem zannettim bi ara
aynen canım bende bu yüzden gelmeye cesaret edemiyorum arabayla işte sana ,15 dk lık yolda başıma gelenlere bak bir de onca mesafe yolda doğururum heralde stresten
takmıyorum canım sağlıklı olsun da perhizi yapayım deneme yollarına giricem bakalım..
tşkler lame teyzesı

patıkçım ınş balıkla ılgılı bı skıntı yoktur ama cokta düşünme
kocemen olmuş yavrunda maşallah
saol canım ..
saol canım denicez bakalım..benim canım hiç pilav çekmiyor yaa koceye de yapmadığım ıfarkettim geçen,adam da bnm yüzümden mahrum kalıyomuş meğer

kaç yaşındasınkı patığım
ben 25
bence aslında erken anne olmak cok güzel boyunca kzın olcak oğlun olcak arkadaş gıbı ama hayat şartları maalesef
yaşım şuanda ıdeal aslında eşimde 30 a yaklaştı seneye düşnsem öbür sene yapsam 27 olcam bende

Selaamm

Gunüm gecem parayla geciyo oglusum 4.5 aylık oldu 4.ayı bittiği gun dönmeye başladı düşecek diye cok korkuyorum ya yere yatak yaptım aksama kadar orda debeleniyoruz :))

Bı kaç gündür iyice dillendi agularr havada uçuşuyor 10da uyuttum acmış gözünü sipa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…