inşallah canım,doğsunda zamnında zaten zayıflığından geçicem artık..inci kaçıncı hafta da doğmuştu ?
hoşgeldin güneş
Rabbım herkesın yardımcısı olsun cnm her dönem cocuklarımızın cok güzel(cocuğum varmış gıbı konuştum)
ama hayat şartları maalesef çalışmamızı gerektırıyo
her şeyımız olsada eğıtım için daha ıyı yerlere gelmesı için çalışmalyız
sana bır örnek vermek ıstıyorum
benım annem ev hanımı
en yakın arkadaşımın annesı modelıst her zmn ne derdı bılın mı
annelerımızı değışelım mı bende annemı yanımda ıstıyorumyok ben annemı sevmmıyorum derdı ınan annesınden nefret ederdı
onu başkalarına bırakıp çalıştığı için bende aksıne onun annesını ıdol edınmıştım cok zekı çalışkan tam bı anne bence
bu arkadaşımla aramda 3 yaş var ben büyüğüm ama ılk orta lıse hep bırlıkte büyüdk 20 yılımız bırlıkte gectı ne demek düşün
ama bu hep aynı şeyı derdı
noldu bılıyon mu
şimdık öğretmen oldu ve aynı mahallede geçen demıştım yaa
annesı çalışmasa onu samsunlarda okutamazdı balıkesırde anadolu öğretmen lısesınde okutamazdı
yanı herkes ıster evladının her anı yanında olsun ama mumkun olmuyoo maalesef olanlar ıse cok şanslı ama bence kadın cocuğu olmasada bır erkeğe bağımlı olmamalı
ben mesela ehlıyet aldım kocama demem benı götr cok havalardayımyanı bununn gıbı cok örnek var
ama nolursa olsun hakkı ödenmez
bız onları bırakırsakta onlar için bunu cocukken anlamazlar ama ılerde bızı anlıycaklardır
ben anne değilim mesela
aklıma hep yeğenlerım gelır gözlerım dolarşuan 16 yaşında erkek yeğenım var boyu 1.90 deve gbı:)bana teyze dıoo annemsın dıoo bıtıyom ya ılk göz ayrımm
cok ayrı o
annesı çalışıyordu bızde kalırdı annemle ben bakardım
hazır bezler yoktu moklarını yıkardımcok baktım cokk annesı gece benıdır götururdu uyurdu ben uyanıp altını temızler süt ısıtrdım falan daha 10 yaşındaydım
diğer yeğenlerımde hep benımle büyüdü
komşularıız hep derdı senın hakkını nasıl öduycekler
şimdık yeğenlerımın coğu bana anne dıyoo:)nasıl mutlu oluom anne olsam nasıl olurum bılmem
cocukların her dönemı güzel bence
36+6 da doğmuştu canım.. doğduğunda 2450 idi...
hoşgeldin güneşim..
birazda erken olmuş canım onunda etkisi var heralde..kısmet sağlıklı olsunda inşallah hiç önemi yok tabi.36+6 da doğmuştu canım.. doğduğunda 2450 idi...
hoşgeldin güneşim..
geçmiş olsun canım ,inek sütü yerine keçi sütü versen daha sağlıklı olur,migros markette var,mado da da gördüm menüsünde ama ,migros daha prati ksenin için..azıcık inek sütünden pahalı ama sağlığımız için herşey tabi..selam kızlarrrr
doktora gidip geldik, hafif bir grip olmuşuz, şu an sadece burun akıntımız var ama genede doktor amca şurupla burun spreyi verdi. sprey tamamda şurubu kullanmakda kararsızım.
iki gün sonra hem kontrole hemde kan sayımı için gitmemiz lazım, aç karnına götürücem ve kolundan kan alacaklar,, ayy nası tutucam nası dayanıcam hiç bilmiyorum.
artık sofra yemeklerine ve günlük inek sütüne geçebilirsiniz devam sütü almayın dedi, pek içime sinmedi ama bilmiyorum napıcağımı.
herkeslerde iyidir inşallah.
lamem tekrar tekrar söylüyorum eğerki kuzunun bakımıyla ilgili bir sorunun yoksa, annenle anlaşabiliyorsan (beraber kalıyorsanız) bence işini bırakma konusunu bikez daha düşün.
maşallah meloşa ,sağlıklı doğsunda canım evet haklısın..patiğim benim kızda minik doğdu, hiçbir sorunu yok sadece minyon bi bebek senin gibi derdi doktor ultrasonda baktığında, keza öyle oldu, 2390 doğdu, 2300 ile hastaneden çıktık, şimdi 9,5 kiloyuz maşallah hemencik toparlandı, sende içini ferah tut canım .
inci artık abla olmuş annesı kararsız kalma herşeyı yıyebılır ınek sütüde içebılır kocaman olmu maşallahhh
güneşş cocuklar işte bazen öle kocaman laflar edıyorlarkı güler misin ağlar mısn
ama üzülme
sen en fedakar annelerdensın cnmmm
bir de o kızgın yönleri var ,çok zor gerçektencanım benım saolasın umarım oleyımdırrrr hata yapmıyorumdur bazn bende ıkılem de kalıyorum ama napayım dıyorum her calısn meslegını ısı gucunu calısa olmaz bu iş umarm cocum bana kızgın falan buyumez bazı arkdslrm calstıgı ıcn hala kızgnlr anesıne vs
canım sağıyorum sütümü, ama sanki azaldı gibi...o da ayrı bir dert zaten..lamecim emzirme konusunda sıkıntınız var mı ? işi bırakman mevzusu için soruyorum..bilemedim canım yaa bence de çalışmamak en iyisi tabi,ama çalışmadan da olmaz..herşey geleceğimiz için..artık koşullar yıllar geçtikçe zorlaşıyor
hem cotur un dediğine katılıyorum ihtiyaç için sürekli eş eline bakmak zor gerçekten insan dilediği gibi harcayamaz sanki..ki ben kendimi çok tuhaf hissederim sanki, hiç para isteyemem birinden ,eşim de olsa babamda ,annemde..2 ay deniyeceğim diyorsun başındasın daha dur bakalım 2 aya kadar ne olacak..
oo hemen hemen aynıymışız canım...patiğim benim kızda minik doğdu, hiçbir sorunu yok sadece minyon bi bebek senin gibi derdi doktor ultrasonda baktığında, keza öyle oldu, 2390 doğdu, 2300 ile hastaneden çıktık, şimdi 9,5 kiloyuz maşallah hemencik toparlandı, sende içini ferah tut canım .
çok geçmiş olsun canım... inş. bir an önce atlatır...selam kızlarrrr
doktora gidip geldik, hafif bir grip olmuşuz, şu an sadece burun akıntımız var ama genede doktor amca şurupla burun spreyi verdi. sprey tamamda şurubu kullanmakda kararsızım.
iki gün sonra hem kontrole hemde kan sayımı için gitmemiz lazım, aç karnına götürücem ve kolundan kan alacaklar,, ayy nası tutucam nası dayanıcam hiç bilmiyorum.
artık sofra yemeklerine ve günlük inek sütüne geçebilirsiniz devam sütü almayın dedi, pek içime sinmedi ama bilmiyorum napıcağımı.
herkeslerde iyidir inşallah.
lamem tekrar tekrar söylüyorum eğerki kuzunun bakımıyla ilgili bir sorunun yoksa, annenle anlaşabiliyorsan (beraber kalıyorsanız) bence işini bırakma konusunu bikez daha düşün.
canım sağıyorum sütümü, ama sanki azaldı gibi...o da ayrı bir dert zaten..
canım 10 ay işsizlik maaşı alıcam.. zaten kızım biraz daha büyümüş olcak... belki o zaman bakarım iş.. ama şu anda çalışmak istemiyorum bu kesin...
sağolsun eşim maaşeını elime verir ve o benden ister.. bu konularda sıkıntımız yok...
oo hemen hemen aynıymışız canım...
maşallah inci meleğe..
çok geçmiş olsun canım... inş. bir an önce atlatır...
canım annem evinde bakmaya başladı, maalesef anneannem rahatsızlanınca oraya geldi... dolayısı ile her sabah bırakıp akşam alıyorum ama düzne bozulmaya başladı, gündüz kızımı sürekli uyutuyorlar.. gecede bölük börçük uyuyor... normalde gündüz 3 saat gecede deliksiz uyurdu sabaha kadar...işte böytle olunca ben daha bir gaza geliyorum işten ayrılmak için
bir de o kızgın yönleri var ,çok zor gerçekten
ooo düzeni bozulacaksa hiç iyi değil,zaten büyükler o konuda düşenmiyorlar kıyamıyorlar hep uykuda bebek ama gece annesne sormuyolar hiç ki doğru olanı değil zaten..işsizlik maaşı alıcaksan hiç durma derim ben ..2 ay denemene bile gerek yok çünkü sütün azalmasın daha çok minik sütün azalması için..
iş yeri kıyak mı geçicek,istifa ediceksin sonuçta..
hadi inşallah..dediğim gibi eğer alabileceksen maaş bu hafta bile bırakırdım ben,sütün eksilmesin çünkü:)
valla canım işte söyleyemiyorumda uyutmayın diye, çünkü çok titriyorlar üstüne, hele de babamm... sürekli sohbet ediyor, benim kızda sohbet delisi..
canım işyerinin benim bu düşüncemden haberi yok dahaa.... ama sorun çıkcağını sanmıyorum, yaparlar bi güzellik:)
günaydınlar hayırlı sabahlar nasılsınız canlar çok uykum var ya bugün zaten uyuyup kalmışız ebrarın sayesinde uyandık 07:00 de
hayırlısı olsun lamem hakkında, miniş çok küçük daha sütün azalmasın yaa kıyamam, bitek seni o konuda işten ayrıl diye desteklerim, oda bence ücretsiz izin alman çok daha mantıklı olur.
3 ay daha emzirir öyle dönersin işine.
önce bi ücretsiz izini konuş bencve, onay verirlerse 3 ay geçtikden sonra işten ayrılmayı düşünürsün karar verirsin.
bak sana diyorum 1,5 aydır evdeyim, haftanın en az 2 günü meloşla çıkıyoruz geziyoruz, h.sonu babamızla geziyoruz ama genede insan, çalışmaya alışan insan evde daralıyor patlıyor.
daha önce anlatmıştım ben çalışırken inci melekle daha verimli zaman geçiriyordum diye gerçekten ööyle.. çok iyi düşün işten ayrılmayı ..
günaydınlar hayırlı sabahlar nasılsınız canlar çok uykum var ya bugün zaten uyuyup kalmışız ebrarın sayesinde uyandık 07:00 de
mutlukız saol canım...
bu arada balık yüksen alerjen mişnasıl balık yiyeceğim ben şimdi,yemem şart doktora gidecek hiç vaktim yok ,offff
günaydın canımm..hepinize günaydın arkadaşlar. inş. güzel bir gün geçiririz, güzel haberlerle dolu bir gün olsun hepimiz için.
herkesin nasıl farklı sorunları var
lamecim öyle kalmışsın iki arada, ama kızlarında dediği gibi şartların ne kadar
iyi ise işten ayrılmanda okadar rahat olur bence.
ayrılmayıp sigortan devam etse, maaşını alsan, bebeğine
daha rahat bakabilsen çok güzel olurdu...
Ama bir taraftanda, bebeğinin ilklerini görememenin üzüntüsü ve ona az vakit ayırmanın verdiği suçluluk duygusu
var sende, her çalışan annede olduğu gibi.
bende merakla takip ediyorum sendeki gelişmeleri, inş. içine sinen bir karar olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?