- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Selaamm
Gunüm gecem parayla geciyo oglusum 4.5 aylık oldu 4.ayı bittiği gun dönmeye başladı düşecek diye cok korkuyorum ya yere yatak yaptım aksama kadar orda debeleniyoruz :))
Bı kaç gündür iyice dillendi agularr havada uçuşuyor 10da uyuttum acmış gözünü sipa
günaydın gızlaaaa garulaaa hamişleee
yine bir iş sabahııııı apar topar eloş ananeye..karga tulumbaa arabada gelene kadr haşatımı çıkarıyo 1 saniye oturmuyor çünküüüü
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım daha o sebeple hepinizden bi haberimmm
hee selam getirdim sizeebrck le görüştük dünn 15 günlük olmuş paşası ama brck biraz bunalmışş normal olarak bizde o şekilde atlattık lohusalığıı..annesine geçmiş değişiklik olsun diyeee
bu arada havasını attı garuya bülenzük takmışlarrr kayganasııı yaneee....tarihe geçtiler yaniPP
günaydın gızlaaaa garulaaa hamişleee
yine bir iş sabahııııı apar topar eloş ananeye..karga tulumbaa arabada gelene kadr haşatımı çıkarıyo 1 saniye oturmuyor çünküüüü
hee selam getirdim sizeebrck le görüştük dünn 15 günlük olmuş paşası ama brck biraz bunalmışş normal olarak bizde o şekilde atlattık lohusalığıı..annesine geçmiş değişiklik olsun diyeee
bu arada havasını attı garuya bülenzük takmışlarrr kayganasııı yaneee....tarihe geçtiler yaniPP
bu şapkanın asimetrikliğinde bozukluk var gibi balcım ..bence kafaya oturmuyo :))
bakarak çıkartılır balım yaa..ben genelde öle çıkartırım örnekleri..
bak bu daha kolay gibi ,zor gelirse diğeri
sevimli baykuş şapka
battaniye değildi böcük poposunda uğur böcüğü olan badi idi :)
kredi borcunuz bittimi yavru birikime geçiyon?
hayırlı cumalar...
Balcım bak bu linkten sayılıyo sayıları bakabilirsin yavru..tığ battı yapmışlar..
Cute Gorgeous Baby Child Black/Hotpink Owl Hat by diablozhang
he he
Baby Newborn Cookie Monster Crochet Hat Beanie Photo by beaniebird
Made to Order Toddler Kid Teen Adult Penguin Hat by beaniebird
Custom crochet baby owl ear flap hat beanie by BellaRayneDesigns
haticecim saol canım,doktorun banyodan öncemi dedi..ben hep sonrasında diye duydum canım ondan,yanlış anladım heralde..öncesinde sürerim tabi masaj yaparım ne var onda...
banyodan sonra bişi sürdün mü canım ? ve diğer arkadaşlar banyo sonrası bebelerinize ne sürüyosunuz..losyon mu ?
hadi gözün aydın hacıı ıslatakmııgünaydnnnn
dıreksıyon sınavındanda gectım şükürr
selamlarr
ben çok kötü alerji oldum her yanımı kıpkırmızı ve kaşınıyogeceleri zor uyuyorum...yumurta ve domatesi çok yemedim halbuki niye oldu anlamadım..balık yedikten sonra böyle oldu onunla da olmaz sanki ama anlamadım ki..tabi etek giyemedim görüntüden sebep,pantolon deydikçe deli gibi kaşınıyo (
sabahtan işim vardı canım hep kaçırmışım, o gösterdiğim şapkaların satışı var heheh demek ördürüyorlar ,kimbilir köylere ördürüyoladır 3 kuruşa,satıyolar kaç paraya ...ben kendim örerim kalsın 25 tl leri :))
haftasonu mahmutpaşa 'ya gittik bebek mağazalarını olduğu bir han var ,havuz han dı sanırım...eksikleri tamamladık sayılır..çok abartmadım kalıyo dendiği için ,yeticekmi meraklardayım
benimkiside ufak mı gelicek nedirtopikte herkesin bebişi 500 gr dan aşağı değil..600-700 olanlar falan var..
benimki 370 gr dedi doktor..gelişimi iyi dedi ama anlamadım bnmki kadar zayif olanı yok..
selam kızlarrrr
doktora gidip geldik, hafif bir grip olmuşuz, şu an sadece burun akıntımız var ama genede doktor amca şurupla burun spreyi verdi. sprey tamamda şurubu kullanmakda kararsızım.
iki gün sonra hem kontrole hemde kan sayımı için gitmemiz lazım, aç karnına götürücem ve kolundan kan alacaklar,, ayy nası tutucam nası dayanıcam hiç bilmiyorum.
artık sofra yemeklerine ve günlük inek sütüne geçebilirsiniz devam sütü almayın dedi, pek içime sinmedi ama bilmiyorum napıcağımı.
herkeslerde iyidir inşallah.
lamem tekrar tekrar söylüyorum eğerki kuzunun bakımıyla ilgili bir sorunun yoksa, annenle anlaşabiliyorsan (beraber kalıyorsanız) bence işini bırakma konusunu bikez daha düşün.
canım sağıyorum sütümü, ama sanki azaldı gibi...o da ayrı bir dert zaten..
canım 10 ay işsizlik maaşı alıcam.. zaten kızım biraz daha büyümüş olcak... belki o zaman bakarım iş.. ama şu anda çalışmak istemiyorum bu kesin...
sağolsun eşim maaşeını elime verir ve o benden ister.. bu konularda sıkıntımız yok...
oo hemen hemen aynıymışız canım...
maşallah inci meleğe..
çok geçmiş olsun canım... inş. bir an önce atlatır...
canım annem evinde bakmaya başladı, maalesef anneannem rahatsızlanınca oraya geldi... dolayısı ile her sabah bırakıp akşam alıyorum ama düzne bozulmaya başladı, gündüz kızımı sürekli uyutuyorlar.. gecede bölük börçük uyuyor... normalde gündüz 3 saat gecede deliksiz uyurdu sabaha kadar...işte böytle olunca ben daha bir gaza geliyorum işten ayrılmak için
Selaamm
Gunüm gecem parayla geciyo oglusum 4.5 aylık oldu 4.ayı bittiği gun dönmeye başladı düşecek diye cok korkuyorum ya yere yatak yaptım aksama kadar orda debeleniyoruz :))
Bı kaç gündür iyice dillendi agularr havada uçuşuyor 10da uyuttum acmış gözünü sipa
günaydın hacuu
napan
dün senın resımlere baktım facede ek iş bulmuşsun
hayrlı olsun pamık şekercı
ben ıyyım sen nasılsın eloş nasıl
ooo brck e bak msj attmda dımedı göruyon mu du ben bı tebrık edem bugun onu
kayganaya bak beekıskandım yemınleeee
sakın karttan alıp brck e ödetmesınler
günaydın canım hoşgeldin her sabah ben aynı durumu yaşıyorum canım ebrar kuşla ya kusuyo üzerime ya saçımı çekiyo mutlaka bişeyler yapıyo canım
aleyküm selam canım ilk zamanlar insan gerçekten çok bunalıyo bizim ki birde kıştı yani bir yere çıkamadık biricik yine şanslı havalar o kadar kötü değil şaşırdım kayınvalideye bilezik takmışlar ne mutlu ona
nevgül hoşgeldin cnmmm
ayy kendi hamişliğim geldi aklım atosun gibiydim :)) gören korkuyodu sağda solda doğurcam diye :))
kayganada mşllh rahata bak hanımda..neyse onunda son günleri bebiş gelsin bak çay keyfi yapabilcekmi :))
böcük nen niye çekiniyon müsait değilse ya bakmaz yada değilim der ala ala..
mşllh ela kuzuya büyüdümü ne okdr daha dün ilk fotosunu koyduğun gün geldi aklım adu bakem daha bakmadım fotoyaa
deliasena hoşgeldin...
30 um ama daş gibiyimkaç yaşındasınkı patığım
ben 25
bence aslında erken anne olmak cok güzel boyunca kzın olcak oğlun olcak arkadaş gıbı ama hayat şartları maalesef
yaşım şuanda ıdeal aslında eşimde 30 a yaklaştı seneye düşnsem öbür sene yapsam 27 olcam bende
enem bak gördünmü şampiyon biricik :) daha da kimse olmaz :)günaydın gızlaaaa garulaaa hamişleee
nan ne uyuşuksun kendin örsene ,annende bebek bakıyoÇENENİS DÜŞMÜŞ YORULDUM ATLIYA ATLIYA OKUDUM ANCA BUKDR....
cnm ben renk olarak dedimmm
örnek anlama annem yapar sanırımmm
sağol kuşumm
ok cnmm bi yoğunluğum geçsinnn
ayyy bayıldım kuzuuuuu yaaaaaaa
sebamedin vücut yağı var hem mis kokuyo hemde ela bayılıyo banyodan sonra yağlıyorum masaj yaparak mest oluyoo resmennn
hadi gözün aydın hacıı ıslatakmıı
cnm geçmiş olsunn
hiç gelmedi başıma bilmem ne aceppp
ben balık yiyememiştim ilk aylar mevsimi değil diye ozmn balık hapı istedim doktorda hapını kullancana konserve ye daha faydalı dedi
yani eloş pek balık yiyemeden dünyaya geldi cnmm ama ceviz çok tükettim belki onun eksiğini kapatmıştır
cnm biraz ırsi bence bu bebişler sağlıklı gelişimi normal olsunda kilo önemli değil alınır verilir...
geçmiş olsun cnmmm
elinin üstünden şırınga ucunu batırıp tüpe damla damla aldılar mahfolmuştum kolundan okdr sıkıntı olmaz sanırım ama genede evlat insan dayanamıyoo
cnm ama zorla uyutamazlar mutlaka uykusu geliyodur...
mesela ela uykusu gelsin bi bağrıyo istersen uyutmaaa oyuncak filan veriyom az oyalansın diye fıydırıp atıyooo
yanii incide uyukluyodurrr annecikte uyutuyodurrrr
keşke gecede uyusa..yani daha minik ela ozmnlar gecede gündüzde düzenli uyuyordu...
merhabalar hatunlar.inşallah hepiniz iyisinizdir.biz iyiyiz hamdolsun.ama artık uyumakta benim için zor kalkmakta.hele işe gelmek zoruma gidiyor artık.valla sabah kayganyı kıskandım.kalktı geçti mutfağa çay koydu kahvaltı hazırladı ooohh.neyseki az kaldı bende izne ayrılıcam hayırlısıyla.
deliasena hoşgeldin...
böcük koca sıpa olmuş mşllhhh oda aynı benim ela gibim erkeğe benziyyy :))
brck in ömer paşasını gördüm şinci faceteee..çok tatlı minik suratlı yaaa mşllh onaaa
kızlar eklemek isterseniz tabi, özelden face adresimi yazayım da benide ekleyin, çok merak ediyorum sizleri, özelliklede kuzularınızı.
az önce böcükle bunun için mesajlaşıyorduk, pek beceremedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?