Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

eski enerjikliğimiz yok dimi..hele uyumadan cin gibi olduğum günler geliyo aklıma 3 de yatar 7 de kalkardım dimdik ..şimdi nerdeee pert

enerji azaldı cidden,

eskiden yorulmazdım(20 li yaşlarda), ama şimdi yoruluyorum, valla ya,
daha anne olmam lazım, şimdiden böyle olursam

kesınlıkle bunun yaştan cok hava kirliliğinden olduğu kesın bnce
bı köy havası alsanız sabah 6 da ayakta en enerjık halınızde olursunuz
özellıkle ıstanbul havası maf edıo ınsanı

anaamm ev kadını olmak ne zor işmiş, ev işi yapmak daha doğrusu, pertim çıktı iki gündür, yaptığımda silip süpürmek he cam mam yok, ayy belimmmmm

bende çok sık girmiyorum msn' e. dünde ilk defa mutlukızla görüştüm msn ' de :)

bide ben bilemedim galiba bu msn i, dün mut lukızı ben ekledimde öyle iletişim kurduk.
bana gelen arkadaşlık teklifini kabul etmeyi bilemedim galiba :S du neyse
zaten o yüzden face adresimi verdiydim, ordan tanışırız, birbirimizi görürdük diye

anaamm ev kadını olmak ne zor işmiş, ev işi yapmak daha doğrusu, pertim çıktı iki gündür, yaptığımda silip süpürmek he cam mam yok, ayy belimmmmm

hakket ınsan evde olunca iş bıtmyo böle işten cıkcan gtcen yorgun argın ıkı iş etcen o sana daha ıyı gelıo sankı
ablamda öle dıo
çalışmaya alışık bayadırda çalışmıyo ahh dıo keşke bende çalışsam evde hergun aynı şey değişklık yok bıde dıo ortada bişi yok

bu sabah benımde belım ağrıyarak uyandım hatta bel değilde bıraz daha yukarı ksım masaj yapan olsa masaj aletı benden

benım resmım albumlerde var cnm ılla resım dıyosan faceyede fazla grmım eşimle ortak bazen o oluo ve pek foto eklemıok
öle işte
msn görüşürük

PATİĞM ben ilk aylar kullanmadım kış ayı kar kıyamet derken banyodan çıkınca üşümesin hemencik giydiriyim derdine yağlamadım kuzumu ama bi yerde okumuştum bebek cildinin nerdeyse 1 yaşına kadr sabuna bile ihtiyacı yokmuş kendi kendine bilmem ne salgısyla hallediyomuş :)) walla hatırlıyamadım pek aydınlatıcı olmadı ama masaj olayı anneyle arasındaki bağı kuvvetlendirdiği bebişi sakinleştirdiği için çok iyi diyorlar...

contur ev garusu oldun heee bende evdeyken 1 dakika oturmuyorum aynen dediğin gibi sağı solu topla derken geçiyo zaman..ela şimdi yürüteçle bütün çekmeceleri boşaltıyo tek tek ben hangi odadaysam oraya getiriyo..bide onu topla evimde uzun bi koridor var düşürdükleri orda kalıyo walla eşim akşama gelince donlar monlar orda bazen görüyo hayırdır ev ayaklanmış diyo :)) yetişemiyom walla elanın arkasında biri lazımmm..ee yemeği çamaşırı bulaşığı derken akşam oluyorr ütü zaten hiç bitmiyot bide ela ütünün etrafında sansar gibi dolaşıyo onu itekle itekle ütü yapıyorum cıss diyorum oda bana cıss diyoo

slmmmmmm kızlar...
şimdi de 1 üye 4 ziyaretçi diyor (( ballll online görünüyorsun ama yoksun nerdesin garu???
annemdeyim kahvaltıya geldik Çağan paşayla...misss gibi bir kahvaltı peşinden de kahve keyfi yaptık...face e ekledim zati...görürsünüz...
anemmmm brck garusunun paşası eklenmiş mi,bak görmedim,ne güzel o da büyüyor...sıra annesinin karnındakilerde artık :)))

bir de bir şey diyim mi...benim evinde dağınıklığı hiç bitmiyor...hayır paşam henüz ayaklanmadı da öyle olunca ne edeceğim hiç bilmiyorum...

sizler ne yapmaktasınız biraz geçmişe bakayım,tabi Çağan ses çıkarmaya başladı müsade ederse...

balm sen böle anlattıkca çok hoşuma gıdıo yaaacıss dıo hee bıde karşılıkta verıoo

ada hayat senin wallaaa
gez toz ye iç yat :)))

nen annesinin karnındakilerde derken ne demek istedin anlamadım??

balm sen böle anlattıkca çok hoşuma gıdıo yaaacıss dıo hee bıde karşılıkta verıoo

hee böcük çok hoşş başına gelsin bakalım ozmnda hoşuna gitçekmiii

halılarım shagy mesela üstüne örtü seriyorum ama örtüyü sıyırıp halının tüylerini yoluyo hatta bazen o iplikleri ağzına sokarken yakaladım..parkeye yuvarlanıp gidiyo parkeyi yalıyo soğuk soğuk iyi geliyo heralde o sebeple her sabah parkeleri siliyorum gözümü kırpmıyım mutlaka yaramazlık yapıyo..dün portmantonun kapısı açık kalmış benim babeti almış oynuyooo..yürüse napçam bu kızla bilmem..ve yaramazlık yaptığının farkında tepki vermessem ıh ıhh diyip gözüme soka soka yapıyoo

hamışlere dedı osanırm onlarda doğursun maksadında

tahmın edebılıyorum
ela yürüyor bana geldı anam herşeyın yerını değiştrdm herşeye el uzatıp çekmecelerı dökuyoo zıllı

ada hoşgeldin.valla balım daha dur bakalım.biz dün eşimle kredi kartlarına para yatıracaz büdüş tutturdu "baba keydi kaytını veyyy bankayaa enes koyucak" aynen böyle.uyanır uyanmaz anne kayt vey maykete gidecemm.daha neler neler.

Son düzenleme:

:)) konuşmaya başlayınca yandık desene :)) canları sağolsun mutlu sağlıklı olsunlardaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…