Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

[ı]günaydın hayırlı sabahlar canlar nasılsınız???

Yorgun,uykusuz,bitkin bi sabah yine benim için[/ı]

günaydın hoşgeldin cnm
bende gece 2 de yattım 5 te kalktım 6 da yattım 7:30 da kalktım kendimi dışarı zor attım servis kaçıyodu nerdeysee

ÇOLUK ÇOCUK YOK GARU KİTAP OKUYO..BEBEN OLSUNDA GÖRCEN KİTABIN KAPAĞINI p

gene okurum
işe gelır gıderken otobuste okuyom zatenama o zaman cocuk gelışımı psıkolojı falan okurumm

mutlum h geldın cnmm

uykusuzluk büyük sorun ama sanırım anne olmadan nasıl dayanırım dıyenler anne olunca gayet dayanıklı oluyorlar
mesela brck dayanamam naparımdıyıp duruyordu kesın alışmıştır(ben onu aramayı unuttum yaa

otobüste anca uyuklarsın böcüş hanımm ne kitabıı

otobüste anca uyuklarsın böcüş hanımm ne kitabıı

öle mı dersın
bakalım yaa nolcek belkıde cok uslu bı bebem olur

ben uykuyu seven bırı değilim pek tabı o zaman bı yorgunlukta olacak onunla bırlıkte haklı olabılırsın
ama normalde ben gece uyanıp bı kaç kez wc ye gıderım yada uyyamam kıtap okurum falan
hatta cok küçükken yeğenlerım bızde kalırdı sık sık uyanıp onlara bakar sabahta okula gıderdımayy ınş bebem uslu olur üzmez annesını

eski çamlar bardak oluyo cnmmm
yaş ilerledikçe enerji azalıyooo
hee uslu sipraiş ver uslu olurr

günaydın kızlar nasılsınızzz?

bugn kalktım geldım bızımde evde bır monotonluk basladı karı kcoaa arkds olduk hatta hıc konusmayan ıkılıı bişler oluyor bize bırzz uzgunm o nedenle neyse burda fazla acmym bu mevzuyu hayrlısı allahtann bakalımmm

balcım benmde oturma halım falan sgahyy dı baktm olck gıbı dııl emeklemeye baslynca duz bır halı aldım budefada tuttrdm krem rengı
sımdı gorsen hertarafı boya halınn kır pass yanı copcuklu eve koyu eskı kır gostermeyen duz halılardn almak heralde hehehe

aşk cok guzel bir kıotapp mutlakaaa oku sonra sıyah sutu de oku hanı dogurmadn onceee o kıtabı oku hehehehe
dıgerlerıne bende bakrım suan bır yumak mutlulugu okuyorum bıtrym serıye devam etmeyı dusnuyorum
buarada kızlar bende otobuste metroda okuyabılıyorm bazn cok uykum oluyor ama kıtap akıcıysaaa vazegcemıyorm ama okudgm kıtap sıkarsa benı elımde 6 ay surnrrr yoldaa okuyamammm

ee napam zaten niyetin yok bahanen olur işte :)))
sanki ısıtsam yapçandaa

aynen hee
yok ya ısıt sen belkı yaparım

offf ya nolcek böle
haber ızlıom içim karardı
surıyeye top atışı yapıyok şuansavaş kapıda
tezkere hazırlandı okundu meclıste kavga varnolcek böle yaa nereye gıdıyok bellı değil

vallaa hayırlısı olsun hakkımızda turkıye gaza geldı ıstenılen oldu savas olack gıbı harcadılar nan bızı tovbe yarabbım :)

Güneş hoşgeldin cnmm
bazen oluyo evliliklerde bu gibi durumlar merak etme gene canlanır
biraz istersen formül düşün..iş ve ev hayatı okdr uğraştırıyokii dalıp gidiyoruz koşuşturmaya gözümüzün önündekini görmüyoruz..ufak süprizlerle başla bence...

günaydın hatunlar.

Bal korkutma böcüğü len yapacağı varsada yapmaz.

hoşgeldin büdüşün anası

zaten yapçağı yok garu nasıl korunuyosa yıllık zaar :))

vallaa hayırlısı olsun hakkımızda turkıye gaza geldı ıstenılen oldu savas olack gıbı harcadılar nan bızı tovbe yarabbım :)

zaten bızde işler kesatmaaş alıyoz şükür ama sımdık kımse ödeme yapmaz bı kaç aydır hatta bayadır nakıt ödemelerde hatta çeklerde sorun vardı
bundan sonra dahada kötü olacak sanırım
Rabbım sen bzı koru
savaşa ne meraklı ınsanlar var ya ağalık taslıyorlar kımse mılletı düşünmuyor gıden mılletın cocuğu olacak
neyse dımeyım daha bişi

aslında hıc keyfım yok bal yanı uzn zamandr boyle ole suprızlerle olack ıss dııl ıs ınada bındı gıbı bısı kus deılız kavgalı deılızzz ama garıp bişler olyuor işte neyse burda acamıyorum daha fazla hayrlısı hakkımzda belkıı toparlarz bızde toparlayamazsak zaten sonu kotu

allaah herkesn yardımcısı olsun karsk ortalık valla

güneş nolıy laa
olur böle şeyler dıycemde ne olduğunu sende bılmınkıöle hemen sonu kötü falan deme laa bende dıom ohoo hıc evlı çift kalmıycak böle dersek
düzelır herşey
bak ortalık kötü aılede barı huzur olsun sıkman canınızı daa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…