Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

:)) konuşmaya başlayınca yandık desene :)) canları sağolsun mutlu sağlıklı olsunlardaa

yandıkkı ne yandık.her istediğini aldıracak yaptıracak.bide enesi görsen bir sinir bir kızma bir el kol hareketleri dersin evin babası.biz kızsak anne anne kızmaa bağıyma.:)))

balım sorma seninki yürüteçle benimki emekleyerek, tv ünitesinin önüne sehpayı koydum o bile yetmedi bide bantladım, yoksa açıyo darma dağın ediyo bide parmağını kıstırıp çığlık atıyor. telefonumun ekranı çizik içinde. bi yaramazlık yaptığında dönüp dönüp bana bakıyo ki kızıyomuyum diye tıpkı ela gibi. çok fena çok, valla işe gitsem daha az yorulurum he, evde pertim çıkıyor.

doğurunca görcez korkutma adamı:18:yapmam heee

nan garu yoksa olmuyomu Allah koruyo diyon çözdüm nan P

aynen beni anlattın sende burda totom oturak görüyo 2 gün dinleniyorum işte internete giriyom teknolojiyle haşır neşir oluyroum evde olsam dünyadan bi haber olurum kesin...

benimkide anadizi vardı küçükken kullanıyoduk şimdi öle duruyo onun altına girip indiriyo kaldırıyo duvarımı görme harita gibi çizdi anadiziyle duvarı...bide camın önünde orkidem vardı ilk yerde sürünmeye başladığı zmn onu halletti saksıyı yatırmış 5-6 tane açmıştı hepsini yolmuşşş daha o oldu açmadı çiçeğimm..mesela bulaşık makinasını imkan yok yerleştiremem illa oda içinden tabak çanak çekicek..buzdolabını açıyorum hemen vın diye yanımda bitiyo şişeler ketçap mayonez kutuları hepsini almaya çalışıyo bide hızlı hızlı yapıyo ben onu ordan uzaklaştırıcam biliyo ya :))

ehehe hepsi birbirinin aynı bu cadıların yaa, bulaşık makinesi canavarı diye paylaşmıştım face de,, ne anlıyosa, hele buzdolabına deliriyor seninki gibi..
valla eskiden markafoni limango hergün bakardım nevar ne yok diye, bi o kadarda alışveriş yapardım tabi, şimdi haftada bir ya bakıyorum ya bakmıyorum yani.. tüm gün tvde kapalı , izliyo cadım hemde önüne gidip dikiyo gözlerini, dünyadan bihaberim :)

evde nerde fırsat bulcan internete imkansız..uyuyunca anca işleri yapıyorum uyanıkken zaten ya yemek yediriyorum ya oyun oynuyoruz illa uyumıcam derse işime bakıyom walla yoksa hemencik akşam oluyo...senin işin şimdi daha zor ben gene 2 gün burda değişiklik oluyo sen nezmna kdr çalışmıcan??

aynen, uyududa yemek pişirdim şimdide geldim nete işte, ama mıkırdanıyo birazdan kalkacak.
6 ay daha işsizlik sigortam var, 2 yaşına kadar bekliyimki kreşe gidebilsin istiyorum işte, ama eğer kreşe hazır olmazsa, yada sevmezse falan bilmiyorum, eğer işe başlarsam gene kaynanalar gelecek eve bakmaya. bunuda istemiyorum.. yani zaman gösterecek balcım.

hakkınızda hayırlısı cnm...bakıcı filan o olaylara pek sıcak bakmıyon heralde...

anaamm ev kadını olmak ne zor işmiş, ev işi yapmak daha doğrusu, pertim çıktı iki gündür, yaptığımda silip süpürmek he cam mam yok, ayy belimmmmm
en zor iş evi çekip düzmek zaten..
ayyy çok komik yaa :)
parkeyi mi yalıyo bak bu karikatür eloşa gelsin
yandıkkı ne yandık.her istediğini aldıracak yaptıracak.bide enesi görsen bir sinir bir kızma bir el kol hareketleri dersin evin babası.biz kızsak anne anne kızmaa bağıyma.:)))
erkek çocuklarını bu hallerine bayılıyorum efelik yapıyolar yaa bacak kadar boylarıyla

babamız bakıcı istemiyor, teslim edemem ben tanımadığım kimseye çocuğu diyor.. ikna edemiyorum bu konuda bi türlü.

kendince haklı tabiii
benim eşim o konuda pek rahat biliyo ya ben biraz pipirikliyim çok incelerim diye..hatta gelsin bizde kalsın yatılı bul diyo :)) dedim yok okdrda istemem ev kuş kadr :))

patikçim koptum ya nasıl denk geldi buldun bu karikatürü...
sorma parkeler yalanıyo bi güzel :))
az kaldı kuşum canlı yayın yaşıycan hepsini Rabbim kucağına bi versin bak neler olcak...

bu h sonuda karşıya gtcem
yenı alcam kıtapların listesını yaptımmen cok tavsıye edılen okunan ve benımde şöle bı baktığım kıtapları seçtım

elif şafak AŞK
suzanne collins AÇLIK OYUNLARI(SERİ)
ALACAKARANLIK SERİSİ
namık doymuş ZAFER VAAD ETMEYEN TOPRAKLAR
ATEŞBÖCEĞİ YOLU
AŞKA AĞLAYAN DERVİŞ YUNUS EMRE
kdefonso falcones FATIMANIN ELİ
kdefonso falcones DENİZ KATEDRALİ
imam busiri KASİDE İ BÜRDE

yapcam olcak sende görcen ama şimdık değil

ahmet ümit SULTANI ÖLDÜRMEK adlı romanını başladım cok beğendım yaaakşam olsada okusam

ÇOLUK ÇOCUK YOK GARU KİTAP OKUYO..BEBEN OLSUNDA GÖRCEN KİTABIN KAPAĞINI p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…