Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

deymez mi yaa:)) ne güzel eğlenmişsinizdir:..bu akşam dinlenirsin.

ben dünde fenaydım
eve gttik ben uyudum direk kociş kendisi dündne kalan ymkleri yedi bana da soğanı bol bir kısır yaptı midemi bastırır die
uyandırdı onu yedim
sonra yatak kurduk uyuduk

gunaydınnn kızlarrr...
benim kocişte tavuk patates biber kızartmış kaydirigubbakcemile3
ben rahatsız numarası yaparım arada alıverir elimden işleri sağolsun kaydirigubbakcemile3
patronum doğum yapmış..aynı zamanda teyzeoğlumun eşi oluyorrrr...akşam oraya gidicez bizde

günaydn pasaklımm
ah canm ya yapmasaydn keşke bişi
şimdi iyi misin

günaydn adacmm

günaydın ben halen fenayım yaaa
çokkkk

canm benm yaa üzme ama kendinii

ohh afiyetler olsn canmm
]

günaydn canmm
ohh ellerine sağlık kocişinn
bebiş de hayırlı olsn..

dün akşam kayınvalidem yemeğe gelin diye aramş eşimi
yemek yapmadık yani :)))
9 gibi geldik evimize ben mutfağı toparladm kocacm da çamaşırları katlamş
sonra uyumuşuz kanepede zaten :)))

günaydın canlarım...

pasaklım sıkma canını,erkeklerin geneli böyle düşüncesiz oluyor malesef..ama sorsan pek bir düşünürler bizi..!!benim eşim kızım dünyaya gelene kadar bana herşeyde yardım ederdi,evi temizler,yemek yapar falan..ama benim esas kızım doğduktan sonra yardıma daha çok ihtiyacım olduğunu bildiği halde doğumdan sonra yardım etmeyi kesti..şimdi ben yemek,çamaşır,ev işi,ütü kendimi paralarken o elinde kumanda televizyona kilitleniyor..bende çemkiriyorum bol bol iştekaydirigubbakcemile3 genelinin yaradılışı böyle işte kuzum..dün akşamda çemkirdim çemkirdim balkonu yıkattırdım sonundakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet
mesela benim kocacım çok düşüncelidir. ama buna rağmen yardım istemezsen yardım etmez. yada yardım istersin gel sende otur yapma der

love bol soğan nasıl mideyi bastırır şaşırdım akannehir ben azcık yesem yanma yapar midede ki çoğu kişide öyledir,alışkanlıktan heralde..

pasaklım iyimisin cnm bugün ?

evet casper bu gece dinlenirim artık ama kociş olmıcak şehir dışına çıktı şimdi iş gereği gelemez işi bitmez

Adacıım Şeniz

evet
mesela benim kocacım çok düşüncelidir. ama buna rağmen yardım istemezsen yardım etmez. yada yardım istersin gel sende otur yapma der
günaydın şekerim
eh işte erkek değil mi??? biraz daha düşünceli olsalar olmaz mı sanki???

hahahaa buble bende aynı şeyi yapıyorum çemkirmeden yapmıyo anacım napiim :roflol:

hahahaa buble bende aynı şeyi yapıyorum çemkirmeden yapmıyo anacım napiim :roflol:
benimki sağlığım yerindeyse yapmaz valla:)) yada o gün oda çalışmışsa.zaten kendi işimi kendim yapıyorum o yapınca benimki gibi olmuo:))))
ama ağrım olsun bişeye dokundurmaz su bile alma ben getiririm der:)) canım kocişim

Günaydın kızlar a.s.
Dün akşam çok üzüldüm eşimin bana o şekilde davranmasına
Adanın verdiği tarifleri çıktı almıştım dedim ki malzemelerim herşeyim tam sen yapar mısın ben iyi değilim
Güldü dalga mı geçiyorsun sen ya dedi geçti salona
Bende tek başıma girdim mutfağa yaptım yemekleri sofraya oturduk yedik neyse anlatmıştım zaten dün gece herşeyi
Ben gittim yattım bu geldi yanıma burada tek başına uyuma gel salona birlikte tv izleyelim falan cilve yapıyor
Dedim ben hiç iyi değilim belim çok ağrıyor koltukta rahat etmem yok ben sana süper rahat yatak yapıcam oraya bilmem ne bir ilgi bir ilgi görseniz
Ben başladım ağlamaya yine "sen ne kadar acımasızsın ne kadar vicdansızsın bu hep böyle mi olacak ben hasta bile olsam yardım etmeyecek misin annem tatilde olmasa bana bebek gibi bakardı"
saydırıyorum böyle ağlaya ağlaya özür dilerim nolur ağlama falan dedi ama ne farkederki geçti gitti çok üzdü beni
bir de öyle pişkin ki nasıl sinirlerimi bozuyor anlatamam ben senden yemek mi istedim yapmasaydın diyor bi de dedim haklısın sen haketmiyorsun bunu dedim :mymeka:
şimdi düne göre daha iyiyim ama hala belimde ağrı var

günaydın canlarım...

günaydnn tatlmm

caspersy :)))a.s.

tatlmmm
muckk muckk :)))

ayy canm benm geç falan da olsa gelir belki..
senin ağrın falan yok dimi tatlmm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tatlmm üzme kendini amaa
hatasını anlamş bi daha böyle dfavranmaz umarımm:1hug:

Hatasını falan anlamaz erkekler canlarr bu konularda...
içinden geliyosa yapar gelmiyosa yapmaz bu kadar basit
geçmiş olsun pasaklım takma

aslında halszilikten kısa yazdım
soğanı antibiyotik etkisinden ötürü bol koydu ekşi bulgur vs mideyi bastırdı o manada

yok cnm onunda yolunu buldum,süpürgeyi veriyorum eline ardından paspasla dip bucak geçip kontrol edicem bi yerde toz kalmasın diyorum,öyle bi güzel süpürüyoki o zaman..kaydirigubbakcemile3
zaten kıyamıyo kız bnmki ben kalkınca temizliğe ,rahatsız oluyomuş ben iş yaparken tatlım bnmm :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…