deymez mi yaa:)) ne güzel eğlenmişsinizdir:..bu akşam dinlenirsin.günaydınlarr,
pasaklıcım bnm hiç bi iş yapmasaydın maden yardım etmicek..hiiç halim yok çok kötüyüm diiip yatsaydın yaa ahh cnm bnmm...
bugünde çok uykusuzum ..akşam festivale gittik..sılanın konseri süperdi..:lepi: geç bitti tabi ama deydi uykusuzluğa napalım..
mafoldumben mafoldumben mafoldumben kızlar 17:30'da çıktım
Eve geldik mutfağa girdim hemen kabak dolmamı pişirdim makarnamı hasladim
Kalan dolma harcından makarnaya kıymalı domatesli sos yaptım
Tabii ki tek basima
Eşimden rica ettim yardım eder mısın diye ayakta bile duramiyordum gördü yine de yardım etmedi
Ağlaya ağlaya yaptım yemeği sofrayı kurdum yedik toparladim mutfagi ilaç aldım yattım ama uyuyamadim ki sinirimden yatakta dönüp duruyorum
çok kizginim ona ne vicdansizmissin dedim konuşmuyorum su anda mafoldumben
inanamıyorum ya pasaklıcım sen o kadar ağrı çektin...işten bu sebeple erken çıktın...
ve sana bu durumda bile böyle mi yaptı???
söyleyecek birşey bulamadım.....
ne diyeyim ki biraz daha düşünceli olmalıydı...üzülme arkadaşım umarım birgün yanlış davrandığını farkeder...
günaydın ben halen fenayım yaaa
çokkkk
ben akşam eve gittim eşim sofrayı hazırlamış yemek yedik sonra bi güzel masaj yaptı bana.bi uyumuşum saat 10 da uyandım:))))
uyandıktan sonra birazcık uyanık kaldıktan sonra yine uyudum bu sefer kocişle:))))
misler gibi uyumuşum bugün daha iyiyim bu arada ilaçları kullanmaya başladım kanamam azaldı.galiba temizleme işlemine gerek kalmayacak:)))
gunaydınnn kızlarrr...
benim kocişte tavuk patates biber kızartmış kaydirigubbakcemile3
ben rahatsız numarası yaparım arada alıverir elimden işleri sağolsun kaydirigubbakcemile3
patronum doğum yapmış..aynı zamanda teyzeoğlumun eşi oluyorrrr...akşam oraya gidicez bizde
evet
mesela benim kocacım çok düşüncelidir. ama buna rağmen yardım istemezsen yardım etmez. yada yardım istersin gel sende otur yapma der
günaydın şekerimevet
mesela benim kocacım çok düşüncelidir. ama buna rağmen yardım istemezsen yardım etmez. yada yardım istersin gel sende otur yapma der
günaydın canlarım...
pasaklım sıkma canını,erkeklerin geneli böyle düşüncesiz oluyor malesef..ama sorsan pek bir düşünürler bizi..!!benim eşim kızım dünyaya gelene kadar bana herşeyde yardım ederdi,evi temizler,yemek yapar falan..ama benim esas kızım doğduktan sonra yardıma daha çok ihtiyacım olduğunu bildiği halde doğumdan sonra yardım etmeyi kesti..şimdi ben yemek,çamaşır,ev işi,ütü kendimi paralarken o elinde kumanda televizyona kilitleniyor..bende çemkiriyorum bol bol iştekaydirigubbakcemile3 genelinin yaradılışı böyle işte kuzum..dün akşamda çemkirdim çemkirdim balkonu yıkattırdım sonundakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimki sağlığım yerindeyse yapmaz valla:)) yada o gün oda çalışmışsa.zaten kendi işimi kendim yapıyorum o yapınca benimki gibi olmuo:))))hahahaa buble bende aynı şeyi yapıyorum çemkirmeden yapmıyo anacım napiim :roflol:
günaydın canlarım...
caspersy :)))a.s.
love bol soğan nasıl mideyi bastırır şaşırdım akannehir ben azcık yesem yanma yapar midede ki çoğu kişide öyledir,alışkanlıktan heralde..
pasaklım iyimisin cnm bugün ?
evet casper bu gece dinlenirim artık ama kociş olmıcak şehir dışına çıktı şimdi iş gereği gelemez işi bitmez
Adacıım Şeniz
hahahaa buble bende aynı şeyi yapıyorum çemkirmeden yapmıyo anacım napiim :roflol:
Günaydın kızlar a.s.
Dün akşam çok üzüldüm eşimin bana o şekilde davranmasına
Adanın verdiği tarifleri çıktı almıştım dedim ki malzemelerim herşeyim tam sen yapar mısın ben iyi değilim
Güldü dalga mı geçiyorsun sen ya dedi geçti salona
Bende tek başıma girdim mutfağa yaptım yemekleri sofraya oturduk yedik neyse anlatmıştım zaten dün gece herşeyi
Ben gittim yattım bu geldi yanıma burada tek başına uyuma gel salona birlikte tv izleyelim falan cilve yapıyor
Dedim ben hiç iyi değilim belim çok ağrıyor koltukta rahat etmem yok ben sana süper rahat yatak yapıcam oraya bilmem ne bir ilgi bir ilgi görseniz
Ben başladım ağlamaya yine "sen ne kadar acımasızsın ne kadar vicdansızsın bu hep böyle mi olacak ben hasta bile olsam yardım etmeyecek misin annem tatilde olmasa bana bebek gibi bakardı"
saydırıyorum böyle ağlaya ağlaya özür dilerim nolur ağlama falan dedi ama ne farkederki geçti gitti çok üzdü beni
bir de öyle pişkin ki nasıl sinirlerimi bozuyor anlatamam ben senden yemek mi istedim yapmasaydın diyor bi de dedim haklısın sen haketmiyorsun bunu dedim :mymeka:
şimdi düne göre daha iyiyim ama hala belimde ağrı var
love bol soğan nasıl mideyi bastırır şaşırdım akannehir ben azcık yesem yanma yapar midede ki çoğu kişide öyledir,alışkanlıktan heralde..
pasaklım iyimisin cnm bugün ?
evet casper bu gece dinlenirim artık ama kociş olmıcak şehir dışına çıktı şimdi iş gereği gelemez işi bitmez
Adacıım Şeniz
benimki sağlığım yerindeyse yapmaz valla:)) yada o gün oda çalışmışsa.zaten kendi işimi kendim yapıyorum o yapınca benimki gibi olmuo:))))
ama ağrım olsun bişeye dokundurmaz su bile alma ben getiririm der:)) canım kocişim
Hatasını falan anlamaz erkekler canlarr bu konularda...
içinden geliyosa yapar gelmiyosa yapmaz bu kadar basit
geçmiş olsun pasaklım takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?