Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

aanam düdüklü kalsın
süt kutusu daha mantıklıymış...
efsun sende hamaratsın heralde...
kendinni tanıtırmısın bize??

walla patlattığımdan bu yana kullanmamaya çalışıyorum ama çalışan kadınlar için kurtarıcı

çooooook hamarat sayılmam belki ama titizimdir değişiklikleri seviyorum evliyim 1 yıl 1 ay oldu çalışıyorum bebişimiz yok daha olacak inşallaah allaaah verirsee santral operatörüyüm 26 yaşındayım

sanırım titiz olduğum için bu düdüklüler sürekli patlıyo temizlik yapmaktan öldüüüüüümmmsenağlama

memnun oldum efsun sende kıdemli sayılırsın
genelimiz yeni evli sayılırız
bikaç arkadaşımız kıdemli
nurdan da senden çok titiz çamaşır usyuna düşer hergün

süt kutusu baya mantıklı geldi bana :))))
ama fincanda yapcam ben hehehhe

efsun memnun oldm canm..
bizde 11.ayımıza doğru gidiyoruz...

kızımın yanına gittim ateşi çıkmış kuzumun nasıl inliyodu boyle çok moralim bozuldu kızlar ya offf çalışmak istemiyorum işte uyuttum geldim ama aklım onda birazdan yine gidicem

bende çok memnun oldum kızlar wallaaa zor hem çalışıp hem ev hem iş hem eşş bende hergün çamaşır suyu bide sihirli su ya buluyorum evimi

bal 63 sende tanıtırmısın kendini canım

bende muhasebede çalışıyorum
3 ay bitti evleneli
81 liyim cnm...

kızımın yanına gittim ateşi çıkmış kuzumun nasıl inliyodu boyle çok moralim bozuldu kızlar ya offf çalışmak istemiyorum işte uyuttum geldim ama aklım onda birazdan yine gidicem

geçmiş olsun ikra izin alamıyormusun cnm
bugünü kızınla geçir,şurup filan verdinmi cnm ateş düşürücü
bide ılık banyo iyi gelirmiş gerçi sen hepsini daha iyi bilirsin
kıyamam bebişlere ya

süt kutusu baya mantıklı geldi bana :))))
ama fincanda yapcam ben hehehhe

efsun memnun oldm canm..
bizde 11.ayımıza doğru gidiyoruz...
bana da mantıklı geldi, müsait olduğum bi ara bende denicem.
Baton kek kalıbım yoktu, iyi bir alternatif bence...
Geçmiş olsun canım, neden ateşlendi ki... Üzülme çocuklarda normal böyle ateşlenmeler.

ikracmm geçmiş olsn canm benmm ((
sıcaklardan olmştur geçer hemen annesi üzülme sen..

efsuncum... inş.. en kısa zamanda beiş haberlerini de paylaşırısn bizimle...

canım peki bu patlama olaylarından sonra sen hala normal düdüklümü kullanıyorsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…