yavaş yavaaş yap, yorma kendini.ayy bu akşam işim var nevresimimi değiştircem çamaşırları yıkayıp asıcam hem beyazları hem renklileri dün gece bulaşık makinasını çalıştırdım onu boşaltmam lazım çamaşırları asmadan balkonu temizlim acaba camlarımıda silsem miki
sağol canım internetten baktım ıyyy çok kötü anlatıo internet detayıyla
bide genel anestezi yapılmıcakmış o poliklinikte yokmuş ben çok ağlarım yaa(
teşekkür ederim canım... seninde ellerine sağlık..gülsünn ellerine sağlık canımm
adacım ben senin tarifi bire bir uyguladım fincanı yağlayıp yaptım 15 dakka dinlendirme olayından sonra tencereden aldım fincanları 10 dakka beklettim kolay çıktı dağılmadan
sağol adacım... akşamada misafirlerim var... vercem çayın yanında ... iyi oldu valla güzelim sayendeaklinialirimsmileellerine sağlık gulsuncum mis gibi görünüyorlar zaten :)))
canım kek istedi sayenizde
şimdi aldırıyorum pop kek :))
ben çok bunaldım balcım biliosun aylardır yaşadıklarımıçok araştırıp izleyip kafanı karıştırma cnm...
romatizma olmuştum internetten ne varsa araştırdım yaladım yuttum ama psikolojim bozuldu resmen ölücem sanmıştım..sende aynını yapma cnm..
ayy bu akşam işim var nevresimimi değiştircem çamaşırları yıkayıp asıcam hem beyazları hem renklileri dün gece bulaşık makinasını çalıştırdım onu boşaltmam lazım çamaşırları asmadan balkonu temizlim acaba camlarımıda silsem miki
yavaş yavaaş yap, yorma kendini.
Benimde çamaşırlarım var yıkancak, balkonda yıkancak. Birde salonun perdeleri yıkancak onları nasıl yapcam bilmiyorum valla.
He bide koridorumun yolluğu yıkanacak.
Onu da yollarım halıcıya artık...
ben çok bunaldım balcım biliosun aylardır yaşadıklarımı( artık doktora gidip o masaya oturmak istemiyorum (( bide ben farkedicem hissetmesemde anlıcam ne yaptığını dayanamam ben... ağlamaktan helak oluyorum her gittiğimde zaten.dua edin ne olur benim için geçsin bitsin herşey bir an önce:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?