Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yavaş yavaaş yap, yorma kendini.
Benimde çamaşırlarım var yıkancak, balkonda yıkancak. Birde salonun perdeleri yıkancak onları nasıl yapcam bilmiyorum valla.
He bide koridorumun yolluğu yıkanacak.
Onu da yollarım halıcıya artık...

sağol canım internetten baktım ıyyy çok kötü anlatıo internet detayıyla
bide genel anestezi yapılmıcakmış o poliklinikte yokmuş ben çok ağlarım yaa(

çok araştırıp izleyip kafanı karıştırma cnm...

romatizma olmuştum internetten ne varsa araştırdım yaladım yuttum ama psikolojim bozuldu resmen ölücem sanmıştım..sende aynını yapma cnm..

ORGANİK BEN EVLENDİM EVLENELİ DAHA Bİ KERE SİLDİRDİM CAMLARIMI
kendim silmeye üşeniyorum ve korkuyorum
artık kadın aldığımda sildiririm gene
yormayın bu kadar kendinizi ev işi yapuıcam diye
yap yap yap bitmiyoki

kızlar ben çalışıyorum hergün kendime bi temizlik programı yapıyorum yavaş yavaş yapıyorum

teşekkür ederim canım... seninde ellerine sağlık..

ellerine sağlık gulsuncum mis gibi görünüyorlar zaten :)))
sağol adacım... akşamada misafirlerim var... vercem çayın yanında ... iyi oldu valla güzelim sayendeaklinialirimsmile

canım kek istedi sayenizde
şimdi aldırıyorum pop kek :))

:))) koçişemi aldırıyon...

çok araştırıp izleyip kafanı karıştırma cnm...

romatizma olmuştum internetten ne varsa araştırdım yaladım yuttum ama psikolojim bozuldu resmen ölücem sanmıştım..sende aynını yapma cnm..
ben çok bunaldım balcım biliosun aylardır yaşadıklarımı( artık doktora gidip o masaya oturmak istemiyorum(( bide ben farkedicem hissetmesemde anlıcam ne yaptığını dayanamam ben... ağlamaktan helak oluyorum her gittiğimde zaten.dua edin ne olur benim için geçsin bitsin herşey bir an önce:gitme:

ben de dün işten çıktım direk eve gittim....
hemen beyazları attım makineye....
onlar yıkanırken kocişe aldığım but çevirmeyi biraz ısıttım,yanına domates biber söğüş yaptım...bir bardak ta ayran...
kocişin yemeği hazırdı...onu kaldırdım,yedirdim...gönderdim.
Daha sonra hemen taze fasulyeleri ayıkladım pişirdim,o pişerken tozları aldım,çamaşırları katladım...mak.den bulaşıkları boşalttım...
beyazlar bitti onları astım...
kızkardeşim geldi,beni aldı gittik annemlerin evine...
3 kardeş bir de köpeğimiz 30 dk. kadar keyif yaptık :)))
sonra yorgunluktan sızmışım...

oyy işler çok desene yolla halıcıya boşwer

yarın anneme gidicemde öğleden sonra o yüzden bu akşama sıkıştırıyorum işleri ben erken evde oluyorum kocada 8 de yapıverim bari yemeğimde var zaten olumunekankayizsmile

nurdancım üzme kendini, buda iyileşmen için gereken sürecin bi parçasıi
seni anlıyorum, ne kadar korktuğunu biliyorum ama iyileşmen için katlanman lazım tatlıjm

cam silme suyuna tuz koyunca daha rahat siliniyo sonrada cam bezi cam sill ooooh mis gibiiii tüllerimide yıkarken deterjana ek olarak toz şeker koyuyorum misler gibi çıkıyo evimide sihirli suyla şöööle bi siliyoruum oooohhhhhhh değme gitsiiinnn

canım genel aneztesi yapın diye rica etsen.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…