fotolar nerde arkadaş olalım hemencik
ben de tatilden işe döndüm direk
iznim bitti benim
bugün geldim bende düğün filan çok güzeldi hayal gibiydi çok fazla hüzünlü değildi salondan ayrılırken ağladım ben onun dışında eğlenceliydi
böcüüq hoşgeldin herşey yolundaymış güzel geçmiş çok sevindim ne mutlu sana :asigim:
buraya eklemedim canım facede var buraya ekleyemiorum kb fazla sanırım hata veriyor
ben face kullanmıyorum bu durumda ben göremeyeceğim senin fotolarını asla((
neyse hayırlısı
bende ufak tefek aksilikler oldu
gelin arabamıza çarptı bir başka araç, sonra salonda slayt gösterilecekti bir türlü açılmadı biz salonun ortasında ayakta dikildik bir süre
sonrası upuzun bir neşe halaylar kuruldu göbekler atıldı kimse oturmadı babacığımla oynadım abiciğimle oynadım abimle dans ettim
güzeldiii
cok sewindim canım neşe içinde gecmesine.aksilikler olmş ama olsn sonucta her sey güsel olmus önemli olan o
ayyy koyun bi resminizi kızlarrr taze gelinlerrrr merak etttimmm hadeeee
mg geçmiş olsun canım herkes iyiyse o da nazar boncuğunuz olsun:asigim:
karaböcüüüqqq bende görmek istiyorum resimlerini ama facete ekli değilsin bende :gitme:
yaw biriniz faceden kopyalayıp koyun tekrar kaldırın
az önce öğrendim eşim işten çıkarıldı sadece o da değil hepsi neyse tazminatını verceklermiş maaşıyla birlikte geçen görüşmeye gittiği yerde olmadı şimdi eski çalıştığı yere gidiyo düğün zamanı ordan çağırmışlardı hakkımızda hayırlısı olsun
az önce öğrendim eşim işten çıkarıldı sadece o da değil hepsi neyse tazminatını verceklermiş maaşıyla birlikte geçen görüşmeye gittiği yerde olmadı şimdi eski çalıştığı yere gidiyo düğün zamanı ordan çağırmışlardı hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?