Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

buraya eklemedim canım facede var buraya ekleyemiorum kb fazla sanırım hata veriyor

buraya eklemedim canım facede var buraya ekleyemiorum kb fazla sanırım hata veriyor

ben face kullanmıyorum bu durumda ben göremeyeceğim senin fotolarını asla ((
neyse hayırlısı
bende ufak tefek aksilikler oldu
gelin arabamıza çarptı bir başka araç, sonra salonda slayt gösterilecekti bir türlü açılmadı biz salonun ortasında ayakta dikildik bir süre
sonrası upuzun bir neşe halaylar kuruldu göbekler atıldı kimse oturmadı babacığımla oynadım abiciğimle oynadım abimle dans ettim
güzeldiii

cok sewindim canım neşe içinde gecmesine.aksilikler olmş ama olsn sonucta her sey güsel olmus önemli olan o

bocuk hayırlı uğurlu olsun canım bir ömür boyu mutluluklar
senin face varda benşm haberim yok öyle mi:)

mg geçmiş olsun canım herkes iyiyse o da nazar boncuğunuz olsun :asigim:

karaböcüüüqqq bende görmek istiyorum resimlerini ama facete ekli değilsin bende :gitme:

mg geçmiş olsun canım herkes iyiyse o da nazar boncuğunuz olsun :asigim:

karaböcüüüqqq bende görmek istiyorum resimlerini ama facete ekli değilsin bende :gitme:

sağol tatlım
yok biz araçtan indik fotoğrafçıya gireceğiz o esnada bir araç sürttü yandan gelin arabamız abimindi emanetti ona üzüldük yoksa zarar büyük değil

sonra başka bir komiklik tuhaflık otele geldik kayın pederim kaynanamda geldiler kapıda lobide bizi oturtup dua okudular ona çok güldük yukarı da gelecekler diye ödümüz koptu
:)))

böcük hoşgeldin..bende gördüm fotolarını faceden..güzel olmuşsun..mor ojelerinde değişik olmuş..ilk kez gördüm mor ojeli gelin valla ,hiçte bahsetmedin öle yapçam die..
hayırlı uğurlu olsun tekrardan..

MALZEMELER:
1 kilo süt
7 kaşık irmik,
5 veya 6 kaşık şeker,(şeker oranı damak zevkinize göre arttırılabilir...)
Br yemek kaşığı tereyağ.
YAPILIŞI:
Tereyağ hariç tüm malzemeye tencereye konur.Karıştırılarak kaynatılır.Kıvam alınca tereyağ ekleyip borcama dökülüp soğuyunca arzuya göre süslenip servis yapılır.

az önce öğrendim eşim işten çıkarıldı sadece o da değil hepsi neyse tazminatını verceklermiş maaşıyla birlikte geçen görüşmeye gittiği yerde olmadı şimdi eski çalıştığı yere gidiyo düğün zamanı ordan çağırmışlardı hakkımızda hayırlısı olsun

Sütlü İrmik Helvası

Malzemeler
2 su bardağı irmik
1,5 su bardağı şeker
1,5 su bardağı süt
2 su bardağı su
125 gram tereyağ
1-2 yemek kaşığı çam fıstığı

Hazırlanışı
Suyu ve sütü kaynatın.
Yağı eritip irmiği ve fıstıkları rengi dönene dek kısık ateşte kavurun.
Kaynar su ve sütü kavrulup esmerleşen irmiğe ekleyin.
Tencerenin kapağını kapatıp suyunu çekmesini bekleyin.
Suyunu çekince şekeri ilave edip karıştırın.
10 dakika demlenmeye bırakın.

Fıstıkları irmikle beraber kavurduğunuz da irmiğin kavrulduğunu anlamak da kolaylaşır. Ne zaman fıstıklar renk değiştirirse irmik de kavrulmuş demektir.

canım hayırlısı olsun sıkma canını... bunda da vardır bir hayır demek lazım... sonuçta açıkta kalmayacak.....

hayırlısı olsun organik...

adacım
sana bişi yazdım önceki sayfalardan baksana ...

aaa organik geçmiş olsun canım yaa
firmada mı bi sorun var neden herkesi işten çıkarmışlar
Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlı bi iş bulur hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…