Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Amin canım :Saruboceq:
ben ismini unuttum :kedi:
Bende :kedi:
Teşekkür ederim canım :lepi:

Adacıkk Şeniz

mgcim çok şükür neden bebek yok diye kimse üzerimize gelmiyor
daha erken diyip susturuyoruz soran olursa da ama içten içe de insan hevesleniyor
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah

günaydınlarr...opuyorumnanaktan
herkesler nasıl bakalım...
bugün bnmkinin ısrarı üzerine mini bi elbise giydim,umarım uyarı almam eyvahedigeldismile

casper yine mi yok, rüyası gerçekmi oldu ne..bi ara gördüm demişti tatile çıkmışız kızlar merak edicek diyodum dedi ya..inşallah öyledir..kötü bişi olmasında allah korusun..patroncuğuna kızıp çıkmasın küt die :uhm:

balda yok..alla laaa

Adacım
birde şu var yaşıt sayılırsınız o bakımdanda şanslısın..ben baktım karşı komşum ablam yaşında yani..muhabbete girsem ne kdr konuşurumki ...çaprazımdakide meymeletsiz merhaba bile demiyo onunda yaşı var zaten..şans işte..

hoşgeldin cutecim:))

almazsın canım almazsın... mümkün olduğunca kalkıp göze batmaa:)))

bizim ofiste sorun yok zaten..müdür falan tınlamaz ,yemekhane sorun..insan kaynakları zaatları görmesin sorunum kaydirigubbakcemile3

Günaydın cuteem
Almazsın uyarı canım kısa elbise giydiğin için uyarı verirler mi ki vermezler ya rahat ol

he caniko mini etek,tayt ,ip askı felan yasak...ama yasaklar çiğnenmek içindir diede bişi var dimi ...zati kışında kıyafet olayı vardı ben tınlamayıp kot giyiyodumda bu ilgi çeker gibi..neyse ilk uyarımda hayırlı olur artık sempatiksalakcinni

adakız halınımı yıkadı komşun akannehir maşallah size...

kekin nefiss olmuş şimdi olsa yanıda da nescafe yapsamda ,keyif olsa bigüzel..boshayallersmile

neyse ben keksiz bir kahve içiim bari

şeker ben giysem önce kocam sonra da iş yerindekiler laf eder
İş yerindekiler değilde, Benim kpcam izin vermz.
Hafta sonu düğünde giydim dizimde bi elbise, halayın başına geçince kalkıyormuş,
Gidelim değiştirelim hayatım biz üstümüzü rahat rahat oynarız dedi.
Ama sonradan söylüyo rahatsız olmuş eteğimin boyundan

kızlar...
bal döndü bana...anaanesi rahatsızlanmış hafta sonu.. annesi de tatilde olduğu için bal kalmış yanında... dün akşam dönmüş annesi....
bugünde biriken işlerden dolayı girememiş...

Hakkatten yaa ben öyle çok kek seven biri değilimdir ama canım istedi şimdi, nescafeyle

kızlar...
bal döndü bana...anaanesi rahatsızlanmış hafta sonu.. annesi de tatilde olduğu için bal kalmış yanında... dün akşam dönmüş annesi....
bugünde biriken işlerden dolayı girememiş...
Ayy geçmiş olsun ananesine, kıyamam yaaa, ben ananemi çok severimde
İnşallah önemli bişeyi yoktur. Bir daha görüşürsen geçmiş olsun dediğimi söylersin canım

benimkine göre dizden 4 parmak aşağı olacakmış o boy etekte iş yerlerinde farklı bir düşünce çağrıştırırmış en mantıklısı etek giymeyeyimmiş öleee

benimkine göre dizden 4 parmak aşağı olacakmış o boy etekte iş yerlerinde farklı bir düşünce çağrıştırırmış en mantıklısı etek giymeyeyimmiş öleee
:roflol::roflol:
Aynen uzun olduğu sürece bi problem yok, ama etek kısa olduğu zaman sanki eteği o giyiyor o kadar rahatsız oluyor.
Bir tek tatil yerlerinde rahatım, o zaman herşey serbest freee :teytey:

Ayy geçmiş olsun ananesine, kıyamam yaaa, ben ananemi çok severimde
İnşallah önemli bişeyi yoktur. Bir daha görüşürsen geçmiş olsun dediğimi söylersin canım

evt.. bende çok düşkünümdür neneciğimeee:1hug:

canım işlerini toparlayınca gelicekkk....:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…