Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bu keki yan komşumdan kek kalıbını alıp yapmıştım
bayağı oluyor aslında....dün fotolara bakarken hadi ekleyeyim dedim.....
kek maceramdan sonra iyi oldu dediğim ve tadını beğendiğim ilk kekimdi kendi evimde :)))

adacım albüm diyince düğün resimleri falan fiye düşündüm ben aslındaa....... hala bekliyoıruzz o resimleriiiaklinialirimsmile

bala mail attım... dönmezse ararımda... casperın numarası yok bende... msn de de yok.... bende meraklanmaya başladım yaaa....

ben dün size bahsettim mi bilmiyorum...
neyse dün sabah işe gelirken yan komşum kapısını açtı benim kapı sesimi duyunca ve mutfak halını ver ben de bugün halımı yıkayacağım dedi....yok olmaz,yorulursan falan dedim ama dinletemedim...
sen çalışıyorsun bir de bunlarla mı ilgileneceksin dedi başka birşey demedi :))) ben de mecbur bıraktım...
akşam eve gittiğim de mutfak balkonu tarafına halım asılmıştı bile.....
mis gibi olmuş,ellerine sağlık...
sonra yeni geldin yemekle uğraşma diye de koca bir tabak mantı ve kıymalı,patlıcan ve patatesli bir yemek getirdi....ne diyebilirim ki kızlar Allah ondan razı olsun öyle iyi ki,şimdi böyle bir komşuya iyilik ve güzellikten başka ne düşünülür...

maşallah adacım komşun gerçekten çok düşünceliymiş boyle komşulaı bulmak artık çok zor

adacım çok şanslısın... allah bozmasın canım.. ama unutmaki herşey karşılıklı... eminimki sende ona karşı iyisindir....

Günaydın herkesee hihoyyyt
Adacım benim prenses arkadaşım yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın

ay evet yaa casper iki gündür yok nerede acaba

Kızlar hepiciğinize kucak dolusu öpücükler yolluyorum. Günaydın Günaydın hihoyyyt

Pasaklım dün çıkarkenyazmışsın cevap yazamadım.
Tatlım inşallah hayırlısı olur, madem sizde stresten uzak durun, kocanlan kavga edipte canını sıkma mesela. Allah en hayırlısını versin inşallah canım.:Saruboceq:

evet ikraacım öyledir sağolsun...ama herşey karşılıklı biliyr musun....
ben de hiç ayırmam ne yaptıysam geçiririm illaki pasta börek olmasını beklemem...
mesela mercimek çorbası yaparım,18 aylık bebişi var koyarım hemen büyük bir kaseye götürürüm derim hadi hem o içsin hem siz :)))
markete gideceksem tıklatırım kapısını eksiğini sorarım....
ne bileyim yani...eşlerimiz de iyi anlaşıyor şükür...
benim ki ya da onun ki hiç farketmez hangisi müsaitse bakarım almışlar ellerine hortumu bahçeyi sularlar,senin taraf benim taraf yapmadan.....

Kızlar caspesy en son 24 Temmuzda siteye giriş yapmış
Acaba tatile falan mı gitti izne mi çıktı ondan mı giremiyo kkya

canım herşey karşılıklı ne güzel allah bozmasın maşallah diyelim

Kızlar dün akşam mercimek köftesi yaptım, hem kandil dedim alt kattakiine üst kattakine veririm diye.
Fotoğrafınıda çektim ama yükleyemiyorum

Sel uzak durmaya çalışıyoruz ama ne kadar istesekte bi tatsızlık çıkıyor illaki
neyse kısmet işte napalım zamanı ne zaman gelirse o zaman kavuşuruz meleğimize :asigim:

Adacım herşey karşılıklıdır elbette sen onlara bu kadar güzel yaklaşmasan onlar da sana yapmazlar
Tabii insanın içinde de olması gerek biraz
Emin ol senin o tatlı dilin güler yüzün hoş sohbetin komşucuğunu mest ediyordur

kızlar casperın face yok.....(( msn i var bende ama dünden beri orda da yoktu.. ayrıca izin gibi birşey düşünüyordu ama şimdid değil...

balıda ses çıkmazsa öğleye doğru ararım... bende meraklandım vallaaa

sel cim ellerine sağlık..

valla ben o kadar uykusuzdumki.. hiçbirşey yapamadan sızdım...

ada çok şanslısın benim komşu kapının ucundan iki gözüyle günaydın diyor sabah karşılaşıyoruz düşünün tatilden gelmişim günler geçmiş günaydın diyor nasılsınzı filan demeden suratıma kapatıyor kapıyı.
zaten bana diyorlar ki burada sizden evvel de bir gelin gelmişti oda avukattı o çok suratsızdı kimse onunla görüşmezdi biraz ön yargıları var sanırım.

pasaklı kız benim bir arkadaşım vardı hamile kalamıyordu üstelikte cahil bir kayınvalidesi vardı kısır kısır diye dalga geçerdi. halbuki aynen sizin durum sıkıntı yok ama olmuyor bebek bir türlü.
sonradan bir hamile kaldı düşürdü ikinci hamileleğini doğurdu nur topu gibi bir erkek bebek. kayınvalide küstü biliyor musun? sonra hemen akabinde bir bebeği daha oldu o güzeller güzeli bir kız.
ama yaklaşık 3-4 yıl olmamıştı. Aynen dediğin gibi o istediği zaman gelecek anlaşılan o ki.

gülsün casper her gün gelirdi değil mi? bal da öyle. ya ben de merak ettim ama şimdi. Bu arada you know üyeliğini mi kapattırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…