Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

valla bişi diyeyim mi
görümcemle konuştum bugün
hiç kendine kıyma bir yardımcı çağır 15 günde bir ütünü temizliğini yapsın hiç uğraşma diyor çocuk filan olursa arttırırsın sıklığını diyor görümceninde böylesi :)))
çağıracam valla yazık banada

böcüüüüq resimler çok güzel allah bir ömür huzur mutluluk versin size
tırnaklara bittim yalnız bende ctesi akşamı mor ojelerimi sürmüştüm çıkarmaya kıyamıyorum
bu akşam çıkıcak tebi mecbur dua edices allahım kabul etsin inşallah :Saruboceq:

ben camları sildrmeye çağırıcaktım bizim sokakta var bi kere almıştım temizliğe mükemmel temizlik yapıyo kadın.ama onunda kolunda problem varmış kaldı bana haftasonu off offf

bizimkiler simit pişirmişler yine fırın denemesi için..bir lezizdiki,sıcacık mest oldum yerken..
işimde var ama merak ettim sizi..bi bakiim 5 dk..

adacıııık diğer tariflerini ne zaman ekleyeceksin :kedi:
çok heyecanlıyım senin tariflerine şıp diye ulaşabileceğimiz için hihoyyyt

günaydın kızlar
adacım resimlerine baktım çok beğendim canım
yüzün hep böyle gülsün emi...

günaydınlar
ada sen çok güzel bir kızsın ya biliyor musun fotolarına bakarken ne geçti içimden çok güzel bir anne olacak diye düşündüm

günaydın kızlar adacım resimlerin çok güzel diğer yarınla bir ömür boyu aynı yastığa baş koyun inşallah güzel güzel bebişleriniz olsun

günaydın kızlar....
güne sayenizde çok güzel başladım...
fotolara ettiğiniz yorumlar burada yazdığınız mesajlar....teşekkür ederim...
o sizin güzel görme yeteğinizin de olmasının göstergesi....o olmasaydı hiçbirşeyi güzel ve iyi yönüyle göremezdiniz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…