Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Kızlar biş isorcam akşamları mesela,
uykusu geldi eşinizin, sizden önce yatak odasına gider yatar mı yoksa illa sizi bekler sizinle mi gider yatak odasına
benim uykum gelir genelde
gelir beni uyutur sonra tv karşısına geçer:)))

Benimkide asla gitmez, tv karşısında uyu yine de yatağına gitmez.Ben de onsuz gitmem yatağa, ay kıyamam ya

Kızlar ben çıkıyorum. Hepinize iyi akşamlar, iyi çekimler yarın sabah görüşürüz.

kızlar size bi anımızı anlatıyım balayındayız eşim ıslak şortla gezdi pişik oldu:roflol::roflol: dedimki hadi gidelim pişik kremi alalım ben utanırım dedi alnında yazmıyoya dedim pişik oldu diye neyse gittik eczacıya dedimki pişik kremi alacaktık dedim çocuk kaç yaşında dedi:roflol::roflol: ben 3 dedim eşim 1 dedi sonra hep beraber koptuk eczası bu çocuk 31 yaşında olmasın dedi dediğimiz harflerin yan yana gelmesiyle mantık yaptı ama ben kopmuştuuummm bi kereeeee:roflol::roflol::roflol:

uykusu geldi eşinizin, sizden önce yatak odasına gider yatar mı yoksa illa sizi bekler sizinle mi gider yatak odasına
elbette bekler..işim varsada el atarki çabuk yatalım die...
bende onu beklerim işi var ise..bazen saat veriyoruz pc de isek 12 de yatıcaz die ..kapanıyo pcler yatıyoz

bunun tam tersi olur bizde
bizimki gece kuşu tvnin önünden ayrılmaz gece 12lere 1lere kadar tv izler
ama benim 10 en geç 11 gibi pilim biter gider yatarım
ama her zaman olmaz bu genelde ne kadar uykum gelirse gelsin salonda onun yanında kıvrılırım koltuğa sonra ikimizde orada uyuya kalırız

pasaklı ben tuvalete elimde telsizle gidiyorum ve orda görüşüyorum yankılana yankılanaalkisalkisalkis

yaklaşık bi kaç dakika önce aynısını ben yaptım
ama bizim santral çok yoğun telsizle idare edemiyorum çoğu zaman altta hatlar dıt dıt dıt dıt ötüyo yetişemiyorum akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…