canım o kadının konuşma tarzı bu.... ben alıştım artık...
dünde konuşurken diş ağrım vardı yine... ayy seisn kötü geliyor yoksa hamilemisin dedi yaaa banaa....
aman allah korusun dedim... aklımdan bile geçmiyor daha dedim....
gülsüncüüüm özledik seni hakikaten ya Şeniz
ne kadar çirkin konuşma tarzı eltinin gülsüncüm zor valla böyle bir insanla akraba olmak
bende görümcelerimle kayınvalidemle yani kısaca eşimin tüm akrabaları ile samimi olmuyorum
sizli bizli konuşuyorum yeri geldiğinde falan
bana bu şekilde bişi söyleseler kızardım sanırım
aman bnmkide uzakta ama..kocası eşimin kardeşi (zavallı adam ) mecburen hep görüşülüyo işte..
birde sevimli kızı olmasa...hep hediyeler alıyoruz kızına bir kere üstünde görmedik çocuğun..kendisinede terlik aldık..onada burun kıvırdı..bidaa bişi almıyom bende ,tatlı yeğene kitap alıyoz sadece artık..
kızlar ne güzel bir konuya değinmişsiniz....
genelde birlikte yatıyoruz...ama 1-2 defa benim ki bir kerede benden önce gir şu yatağa,hep üstümden atlayıp kendi tarafına geçiyorsun,gitsen yatsan beni beklesen olmaz mı dedi...çok kırıldım öyle söyleyince...ama şimdi aynen devam ediyor aynı saatler de yatıyoruz :)))
var öle tipler ya bu onun kötü biri olduğunu göstermezde tarzım değil sadece
bilmiyorum kaba konuşmaları pek sevmiyorum
aslında karı- koca terimlerini filan da pek sevmem
ya bazen kızıyorum kendime yemekteyizdeki tipler gibi babanın evinde herkes zerafet okuluna mı gitmişti diye
ama neticede üniveristeden bu yana belli bir konuşma tarzı yapışmış üzerime böyle alıştım artık sanırım
gülsüncüüüm özledik seni hakikaten ya Şeniz
ne kadar çirkin konuşma tarzı eltinin gülsüncüm zor valla böyle bir insanla akraba olmak
bende görümcelerimle kayınvalidemle yani kısaca eşimin tüm akrabaları ile samimi olmuyorum
sizli bizli konuşuyorum yeri geldiğinde falan
bana bu şekilde bişi söyleseler kızardım sanırım
canım bende pek içlerine girmek istemem.. dün kandil diye eşim aradı birkaç kişiyi... herkese benim için slm var diyip kapattı.. zaten eşimde çok içli dışlı değil kendi ailesiylee...
aman bnmkide uzakta ama..kocası eşimin kardeşi (zavallı adam ) mecburen hep görüşülüyo işte..
birde sevimli kızı olmasa...hep hediyeler alıyoruz kızına bir kere üstünde görmedik çocuğun..kendisinede terlik aldık..onada burun kıvırdı..bidaa bişi almıyom bende ,tatlı yeğene kitap alıyoz sadece artık..
hmm analdım canım... evt gerçekten garipmiş... bende onlard akaldığım sürece yiğenle çok ilgilendim... sürekli böyle yenge bulmak zor diyip durdular ama ben normal davrandığımı söyledim...
valla cutecim herkes ne yaparsa kendinee..:)))