Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

benim eltiler kuzu kuzu hiç sesleri çıkmaz
zate çekiniyolarmı anlamadım konuşmaya korkuyolar sanki benle :)

gülsüncüüüm özledik seni hakikaten ya Şeniz
ne kadar çirkin konuşma tarzı eltinin gülsüncüm zor valla böyle bir insanla akraba olmak
bende görümcelerimle kayınvalidemle yani kısaca eşimin tüm akrabaları ile samimi olmuyorum
sizli bizli konuşuyorum yeri geldiğinde falan
bana bu şekilde bişi söyleseler kızardım sanırım

aman bnmkide uzakta ama..kocası eşimin kardeşi (zavallı adam ) mecburen hep görüşülüyo işte..
birde sevimli kızı olmasa...hep hediyeler alıyoruz kızına bir kere üstünde görmedik çocuğun..kendisinede terlik aldık..onada burun kıvırdı..bidaa bişi almıyom bende ,tatlı yeğene kitap alıyoz sadece artık..

bizim daha öyle bir geleneğimiz oluşmadı :)))

kocişim 21:00 kadar çalışacakmış...ben de gideyim kuaföre bari...saçımı kestireyim,ağda yaptırayım...

ağzını aramış cnm :))
:))

canım sanırım birazda çevre önemli bu konudaa....

benim eltiler kuzu kuzu hiç sesleri çıkmaz
zate çekiniyolarmı anlamadım konuşmaya korkuyolar sanki benle :)
aman maşallah:))

canım bende pek içlerine girmek istemem.. dün kandil diye eşim aradı birkaç kişiyi... herkese benim için slm var diyip kapattı.. zaten eşimde çok içli dışlı değil kendi ailesiylee...

hmm analdım canım... evt gerçekten garipmiş... bende onlard akaldığım sürece yiğenle çok ilgilendim... sürekli böyle yenge bulmak zor diyip durdular ama ben normal davrandığımı söyledim...
valla cutecim herkes ne yaparsa kendinee..:)))

kızlar çıkıyorum ben iyi akşamalr..byeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…