Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ayyy ne biliiim birdeeen sohbet durduuu herkesin pilimi bittiii yoksa kocişleriniz geldi çekimemi gittiniz

gülsün sen anlat cnm
bizim diziler bitti :))
canım vallla bizde pek atraksiyon yok... öyle kayınvalidemde falan çok merkalı değildir... ikiside çok anlayışlıdır sağolsunlar...
ama bende bir elti var... sağolsun çok açıksözlüdür....
balayından dönüşte izmire gittik onlara... 3 gün kaldık.. her gece odama gelip banyoyu rahat kullanabileceğimi... havluların yerini .... yani sürekli o işe iştirak etmemiz için baskı yaptı.... ama biz denemedik bile... anlaşmıştık başkasının evinde olmaz diye...en son gün bu çekti beni bak kocanın suratı 5 karış.. vermedin tabi adama... olacağı bu... bu admaalr isteyince vercen şu tükürdüğüm mereti.... yoksa böyle kavga edersiniz işte.... dedi... bu gece o havlular kullanılacak dedi...
tabi biz yinede kullanmadık:)))

Kızlar biş isorcam akşamları mesela,
uykusu geldi eşinizin, sizden önce yatak odasına gider yatar mı yoksa illa sizi bekler sizinle mi gider yatak odasına

canım benimki de bekler... ama bazen kızdırmış olurum... beklemez:)))

altıma yapıcam şimdi gülmekten benzeri bizde de oldu
benim kocişim azıcık fazla kıllı sempatiksalakcinni
balayında güneşten göğsü pişik oldu hep kılları yüzünden :roflol:
gel ilaç alalım dedim ben utanırım isteyemem dedi ben girdim eczeneye
dedim pişik yada kaşıntı için krem alabilir miyim
eczacıda sordu bebek için mi sizin için diye
benim için dedim bende aşkitom utanır diye kıyamadım :asigim: :roflol:

çok ayıp gülsün çok kaba bir kelime vermek ne demek yaaa offfff
nefret ederim sokak ağzı cümlelerden beni irrite eder

:) gülsün ne eltiymiş aşmış cnm oda :))
aramızda olsa nurdanla muhabbetin gözünü çıkartırdılar walla :))

çok ayıp gülsün çok kaba bir kelime vermek ne demek yaaa offfff
nefret ederim sokak ağzı cümlelerden beni irrite eder

canım o kadının konuşma tarzı bu.... ben alıştım artık...

dünde konuşurken diş ağrım vardı yine... ayy seisn kötü geliyor yoksa hamilemisin dedi yaaa banaa....
aman allah korusun dedim... aklımdan bile geçmiyor daha dedim....

pasaklı sen nerde santralsiiin allaaah sabır versin wallaaa

benim çalıştığım yer büyük bir matbaa canım
ne arayanı bitiyor ne geleni akannehir
üstelik yanlış telefonlar da cabası
basılan dergileri aramak isteyenler künyeden nasıl buluyorlarsa onca telefonun içinden matbaanınkinin bulup "alooo bilmem ne dergisi mi ben geçen ay ki sayıyı kaçırdım bana gönderir misiniz?" vs vs şeklinde arıyorlar
yanlış olduğunu anlatmaya çalışsam da anlamamakta ısrar ediyorlar
"aa madem sizde basılıyor vardır elinizde gönderseniz nolur yani" diye beni sinir krizine sokuyorlar

anam gülsün ne diyooonnn sen :1shok: nedir bu eltilerden çektiimiz bilmem..seninkide farklı bi modelmiş..
bnmki de çok gıcıktır

:) gülsün ne eltiymiş aşmış cnm oda :))
aramızda olsa nurdanla muhabbetin gözünü çıkartırdılar walla :))
:lepi::lepi:

anam gülsün ne diyooonnn sen :1shok: nedir bu eltilerden çektiimiz bilmem..seninkide farklı bi modelmiş..
bnmki de çok gıcıktır

canım valla benimkli çok açık sözlü.... direk söyler.... aman iyiki uzakta...

ağzını aramış cnm :))

var öle tipler ya bu onun kötü biri olduğunu göstermezde tarzım değil sadece
bilmiyorum kaba konuşmaları pek sevmiyorum
aslında karı- koca terimlerini filan da pek sevmem
ya bazen kızıyorum kendime yemekteyizdeki tipler gibi babanın evinde herkes zerafet okuluna mı gitmişti diye
ama neticede üniveristeden bu yana belli bir konuşma tarzı yapışmış üzerime böyle alıştım artık sanırım

pasaklı bende büyük bi fabrikada çalışıyorum saçma sapan telefonlar akşama kadar genelde yabancılar arıyor çat pat ingilizcemle anlaşmaya çalışıyorum bi komik oluyorkiiwhat what deyip duruyorum

kızlar ne güzel bir konuya değinmişsiniz....
genelde birlikte yatıyoruz...ama 1-2 defa benim ki bir kerede benden önce gir şu yatağa,hep üstümden atlayıp kendi tarafına geçiyorsun,gitsen yatsan beni beklesen olmaz mı dedi...çok kırıldım öyle söyleyince...ama şimdi aynen devam ediyor aynı saatler de yatıyoruz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…