- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
canım vallla bizde pek atraksiyon yok... öyle kayınvalidemde falan çok merkalı değildir... ikiside çok anlayışlıdır sağolsunlar...gülsün sen anlat cnm
bizim diziler bitti :))
Kızlar biş isorcam akşamları mesela,
uykusu geldi eşinizin, sizden önce yatak odasına gider yatar mı yoksa illa sizi bekler sizinle mi gider yatak odasına
pasaklı adaer nurdann organik bal gulsunn mg love huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesinizzzzzz
kızlar size bi anımızı anlatıyım balayındayız eşim ıslak şortla gezdi pişik oldu:roflol::roflol: dedimki hadi gidelim pişik kremi alalım ben utanırım dedi alnında yazmıyoya dedim pişik oldu diye neyse gittik eczacıya dedimki pişik kremi alacaktık dedim çocuk kaç yaşında dedi:roflol::roflol: ben 3 dedim eşim 1 dedi sonra hep beraber koptuk eczası bu çocuk 31 yaşında olmasın dedi dediğimiz harflerin yan yana gelmesiyle mantık yaptı ama ben kopmuştuuummm bi kereeeee:roflol::roflol::roflol:
canım vallla bizde pek atraksiyon yok... öyle kayınvalidemde falan çok merkalı değildir... ikiside çok anlayışlıdır sağolsunlar...
ama bende bir elti var... sağolsun çok açıksözlüdür....
balayından dönüşte izmire gittik onlara... 3 gün kaldık.. her gece odama gelip banyoyu rahat kullanabileceğimi... havluların yerini .... yani sürekli o işe iştirak etmemiz için baskı yaptı.... ama biz denemedik bile... anlaşmıştık başkasının evinde olmaz diye...en son gün bu çekti beni bak kocanın suratı 5 karış.. vermedin tabi adama... olacağı bu... bu admaalr isteyince vercen şu tükürdüğüm mereti.... yoksa böyle kavga edersiniz işte.... dedi... bu gece o havlular kullanılacak dedi...
tabi biz yinede kullanmadık:)))
canım benimki de bekler... ama bazen kızdırmış olurum... beklemez:)))
çok ayıp gülsün çok kaba bir kelime vermek ne demek yaaa offfff
nefret ederim sokak ağzı cümlelerden beni irrite eder
pasaklı sen nerde santralsiiin allaaah sabır versin wallaaa
:lepi::lepi::) gülsün ne eltiymiş aşmış cnm oda :))
aramızda olsa nurdanla muhabbetin gözünü çıkartırdılar walla :))
anam gülsün ne diyooonnn sen :1shok: nedir bu eltilerden çektiimiz bilmem..seninkide farklı bi modelmiş..
bnmki de çok gıcıktır
canım o kadının konuşma tarzı bu.... ben alıştım artık...
dünde konuşurken diş ağrım vardı yine... ayy seisn kötü geliyor yoksa hamilemisin dedi yaaa banaa....
aman allah korusun dedim... aklımdan bile geçmiyor daha dedim....
canım o kadının konuşma tarzı bu.... ben alıştım artık...
dünde konuşurken diş ağrım vardı yine... ayy seisn kötü geliyor yoksa hamilemisin dedi yaaa banaa....
aman allah korusun dedim... aklımdan bile geçmiyor daha dedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?