Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nurdann iftara oraya gidiyoruz zaten bende gece kalkıp sahur yemeği hazırlayamıyorum iş yerinde uykusuzluk açlık helede susuzluk beni öldürüyo en azında hazıra kooncam hafta sonuda evimde olcam

Adakız bnmkinin bulgurla arası yok...bnmde şöle böle ..iş yerinde yediğimiz yetiyo..dimiştim daha öncede..pişirmem ben bulgur..saol emeğine..yazdınmı tarifler bölümüne

geçmiş sayfalar da pilav tarifi ekledim
hiç ilgilenmediniz...
sonra da Ada tarif diyorsunuz... :dilcikar:

kız ada onu bana koydun biliyorum bende aldım zaten tarifi ama önceden hazırlık gerekiyormuş ona o sebeple bu akşama yapamayacam ama deneyecem muhakkak

nurdann iftara oraya gidiyoruz zaten bende gece kalkıp sahur yemeği hazırlayamıyorum iş yerinde uykusuzluk açlık helede susuzluk beni öldürüyo en azında hazıra kooncam hafta sonuda evimde olcam

bence evinde kal bekarken asla kalkamam diodum sahur hazırlamaya evlenince.ama çok büyük bi mutlulukla kalkıyorum.evinde kal bence.ben ve eşim asla kimsede kalmayız.sen bilirsin ama evinde kal zorlansanda

hımm allah kolaylık versin hayatta kimsenin evinde kalamam ben:))
en fazla 2gün

bulgur mu??? :uhm: iyi de bu pirinçle yapılıyor canım...

bende kalmak istemiyorum zaten rahat edemem biliyorum arife ggünleri mutlaka kalıyoruz öle bi adetleri var o bile beni bayıyor kaldi ki 1 ayy amaaan tanrııımmm

bence evinde kal bekarken asla kalkamam diodum sahur hazırlamaya evlenince.ama çok büyük bi mutlulukla kalkıyorum.evinde kal bence.ben ve eşim asla kimsede kalmayız.sen bilirsin ama evinde kal zorlansanda
katılıyorum sana canım
kayınvalidemler tartışmalardan önce kızım gelir bizde kalırsınız borcunuzu ödeyene kadar diodu ki gırtlağa kadar borcum var yine de gitmezdim...
evim evim güzel evim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…