Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heyecan yaptım şimdi ...ciddi misiiinnn akannehir
ne güzell cnm olumunekankayizsmile
o zaman yapma ben senin cetvelden takip ederimmm kaydirigubbakcemile3
heyecan yaptım şimdi ...
benim ki yumurta, ovulasyon, gebelik testi ... 3 ü 1 arada takip testi ... sana aslında bundan yapmak lasım
ne zaman gebelik düşünüyon
yaptığım yıldönümü cetveli bu; http://davf.daisypath.com/8MQ8p3.png
]Gülsün geçmiş olsun.
Kara üzüm kansızlığa iyi gelir.Birde kansız insanın cebinde fındık,fıstı,badem olmalıymış muhakkak.Yeşil mercimekte kansızlığa iyi gelirmiş.
Uzun yıllardır kansızlık çektiğim için bukonuda epey bilgim var.Zamanında dalak pişirmişti annem.hafifkanlı yemek gerekiyormuş bir tek onu yiyemedim.Aylarca pekmezli su içtim.Artık pekmezi görmeye bile dayanamıyorum.
Şimdilerde kansızlığımın arttığını hissettiğimde ilacımı alıyorum yetiyor.Eskii gibi sık tekrarlamıyor neyseki
gülsüncüm bendede de var kansızlık
kuru üzüm al pekmez içemiyosan ama kara olandan çekirdekli varya
evde aklına geldikçe sabahları at ağzına cnm
bide kırmızı et mutlaka haftada bir tüketmen lazım cnmm
kuru üzümde yıyebılırsın cnm
ben sabahları 1 su bardağı pekmez ve aksamları sıyah cekırdeklı kuru üzüm yıyorum
annem getrmıştıı
cok yararlı
gulsun ialçlar flan sıkıldında tatlım birazcık kullanda kendini topla çok kötü oluo insan ben pasao yorgun düşüorum
gülsün kansızlık mı var yoksa kanda demir eksikliğimi .. bunu ikisi çok karıştırılır .. ben daha 10 iğne yeni yedim ... 2 ayda paso şurup içtim demir eksikliğinden .. kızlar demire dikkat önemli çok
pirjuva beğenmessen rengi değiştiririm