Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ciddi misiiinnn akannehir
ne güzell cnm olumunekankayizsmile
o zaman yapma ben senin cetvelden takip ederimmm kaydirigubbakcemile3
heyecan yaptım şimdi ...
benim ki yumurta, ovulasyon, gebelik testi ... 3 ü 1 arada takip testi ... sana aslında bundan yapmak lasım
ne zaman gebelik düşünüyon
yaptığım yıldönümü cetveli bu; http://davf.daisypath.com/8MQ8p3.png

heraa canım ne için istiyorsan ver bilgileri yapayım .. istersen özeldende yazabilirsin benim için fark etmez

çok kötü oluyo yaaa bebeğe heveslenipte kırmızı kart görmek
bende 4 aydır görüyorum kırmızı kart
nasip napalım 24 ünde regl olacam bakalım
bende cetvel istiyorum yumurtlama cetvelii
yumurtlayalım anacıııımmmmmm

heyecan yaptım şimdi ...
benim ki yumurta, ovulasyon, gebelik testi ... 3 ü 1 arada takip testi ... sana aslında bundan yapmak lasım
ne zaman gebelik düşünüyon
yaptığım yıldönümü cetveli bu; http://davf.daisypath.com/8MQ8p3.png

ben henüz gebelik düşünmüyorum cnm
bende senin cetvelden bişi anlamamıştım
demek takip testinmiş kaydirigubbakcemile3

]Gülsün geçmiş olsun.
Kara üzüm kansızlığa iyi gelir.Birde kansız insanın cebinde fındık,fıstı,badem olmalıymış muhakkak.Yeşil mercimekte kansızlığa iyi gelirmiş.
Uzun yıllardır kansızlık çektiğim için bukonuda epey bilgim var.Zamanında dalak pişirmişti annem.hafifkanlı yemek gerekiyormuş bir tek onu yiyemedim.Aylarca pekmezli su içtim.Artık pekmezi görmeye bile dayanamıyorum.
Şimdilerde kansızlığımın arttığını hissettiğimde ilacımı alıyorum yetiyor.Eskii gibi sık tekrarlamıyor neyseki

gülsüncüm bendede de var kansızlık
kuru üzüm al pekmez içemiyosan ama kara olandan çekirdekli varya
evde aklına geldikçe sabahları at ağzına cnm
bide kırmızı et mutlaka haftada bir tüketmen lazım cnmm
kuru üzümde yıyebılırsın cnm
ben sabahları 1 su bardağı pekmez ve aksamları sıyah cekırdeklı kuru üzüm yıyorum
annem getrmıştıı
cok yararlı

gulsun ialçlar flan sıkıldında tatlım birazcık kullanda kendini topla çok kötü oluo insan ben pasao yorgun düşüorum

gülsün kansızlık mı var yoksa kanda demir eksikliğimi .. bunu ikisi çok karıştırılır .. ben daha 10 iğne yeni yedim ... 2 ayda paso şurup içtim demir eksikliğinden .. kızlar demire dikkat önemli çok

canlarım benim bu 5. ci kansılzığım.... ve 7 lere falan düşüyor hemogramıım..... bir seferinde 5,5 ti... demir eksikliği değil bendeki durum...
ve artık bıktım.. yoruldum... defalarca araştırıldı.... bütün kötü şeyler bile araştırıldı.. ama hiçbirşey bulunamadı... sebep yok.. 2 yılda bir yaşıyorum ben bu durumu....
kullandığım ilaçların, siyah üzümlerin hattı hesabı yok... şimdi umursamıyorum.....yürürken zorlandığımı ve sürekli yorgun olduğumu farkındayım... bakalım artık gittiği yere kadar..
hepinize önerileriniz için teşekkür ederim:))

balım kayamam benm işlerde çoktuda bitti şükür bişiy çıkana kadr boştyım inş.. bugunu böle boşboş kaptımrım:):) es ebitirisin inş. biz sana özet geçeris gelince canemm

nan alttaki resmini diom yaparken yapmışında bide tarih ataydın kaydirigubbakcemile3

asil mavi evlilik için istiyimm :) daha bebike var bnm onmde uzunca bi zamannn :)
pasklı uzme canım kendını herseyde bi hyr vardır inşallah kısa zamnda allah gönlüne göre veriri bizede burda mutluğunu paylasmak düşerr sanal teyzeleri olarak :D:D

gulsuncum cnm varya keısnlıkle önelimini almıssın sneınkı tam anemı durumu yanı allah korusun hastanede yatmak çok kötü oluo bide kan veriolar cnm kesinlikle tedavısını görmen gereıkıo cnm benm yengem hastanede yattı baya uzunca bi süre kansızlık yuzunden allah korusunn yanı

bnm kansızlığıma b12vitamın eksikliği sebp oluoo bnmde düşüo süreklii bi iyiyse bide kötü oluyo en son 11e yusedi hemoglobınım doktor ıyı yukselttık dedi ama ilaçları kulnmya dvm et dedi depolarım tükenıomuş o yzudne aman dikkt et kendıne cnm

walla kızlae ben bu ayda kırmızı kart görürsem walla bırakcam artık
napim ayol
daraldım artık ama istiyorum bebişim olsun mis kokulu cennet kokulu
allah isteyen herkese versin

Back
X